Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah bi yarım litre içtim yeşil çay
1 kupada akşam içerim inşallah

4 ayda 17 kilo giderse 2 ayda 5 kiloda gider heralde

Allah kabul etsin canım

Bende emziriyorum allahım yardım eder inşallah.kandilde tuttum çok zorlandım sütun etkilendi haliyle sivo alamadığım için.ins yarın deneyeceğim tutarın sürümde etkukenmez
Bu sabah emziren annelerin oruç tutup tutamayacagiyla ilgili bir yazı okudum.
Sahur, iftar arası bol su içerseniz sütünüz etkilenmez hatta artar diye yazıyordu.
Birde hurma süt artırır diye biliyorum

Perihan 2 gündür dünüre ulaşamıyorum.
Bugün kızım gelecek birde ondan deneyim. Belki numarası değişmiştir
Sorun değil canim denk geldiğinde sorarsin...bende düzenli ilaclarimi kullanmaya dikkat etmeye çalişiyorum..sporumuda yaptim bugün..yavaş yavaş yapiyorum kendimi zorlamadan 1/2 saatlik sporu 1 saate bitiriyorum...spor yapmayinca rahat edemiyorum bunalima giriyorum..mecbur hissediyorum kendimi

İnşallah canım bol bol fikirlerine ihtiyacım olacak o dönemde
Giden yaglara ismimi zi yazsaydın kız arkadan bizim kilolar da gitsin

Allah razı olsun canım inşallah hiç birimiz verdiğimiz hiç bir kiloyu bir daha almayız

vücudu serbest bırakınca ibre eksiye düşüyor.
2 gündür yokum. geçmişi fazla okuyamadım ama geçmiş olsun canım.

vücudu serbest bırakınca ibre eksiye düşüyor.

2 gündür yokum. geçmişi fazla okuyamadım ama geçmiş olsun canım.
Sağol canim..kulağimda çinlama uğultu..baş dönmesi mide bulantisi var...bu belirtilere göre Vertigoyu diye düşünüyorum..düzelecek inşallah

Sağol canim..kulağimda çinlama uğultu..baş dönmesi mide bulantisi var...bu belirtilere göre Vertigoyu diye düşünüyorum..düzelecek inşallah

vertigo zor. annemde de var. hastanede bir testi var onun. iyi geliyor ama şu an hastaneye de gidemezsin. sporda çok zorlama kendini artırır çünkü. dengeni bozar.

reglin hemen öncesi ters yüz oluyorum. geriliyorum. huzursuz oluyorum. kaç gündür de kargo işleriyle uğraşıyorum. stres başka birşey değil.
bir tane malum kargo şirketi var ya ismi lazım değil. satıcılar onunla göndermiş. bir kargom bulunduğum şehre geldi görünüyor ama şubeye girişi yok. 1 haftadır kargo yerinden hareket etmedi. geldi ama teslimat yok. iptal istedim bakalım.
diğer kargomu da eve istemiştim. sisteme iş adresini işlemişler ki o satıcıdan ilk alışverişim. satıcı iş adresimi bilmez. kargo şirketinin hatasıdır. artık firmaya ulaştım dedim ben kargo şubesine ulaşamıyorum. ama onlara paket ulaşmış. ben şubeden elden teslim alayım. neyse haber iletmişler öyle olacak.

bütün kargo şirketleri yoğun. ama hepsi ulaştırıyor. bir sen mi beceriksizsin. birini teslim etmiyorsun şehre geldiği halde. şubeye bile yönlendirilmiş görülmüyor. diğer paket tamam şubeye kadar çok güzel ulaşmış. ama sisteme ne alakaysa diğer adresimi işliyorsun. satıcı sana belirttiğim adresi vermiştir. ötekini nereden çıkartıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…