- 8 Mart 2020
- 5.755
- 27.929
- 548
Bende çok mutluyum❤ ama oruç tutamiyorum kronik rahatsızlığımdan dolayı gunde 4kere ilaç almam lazımÇok mutluyum ramazannnnnn geldiiiii
Çok güzel bir kanal bu...bende takip ediyorum...birde bu kanali takip etmenizi tavsiye ederim buda çok güzel ve faydali...Ödem atmaya çok iyi kızlar tavsiye ederim
Sabah bi yarım litre içtim yeşil çayİftardan önce tartilcaz sanırım. Sahurda dikkat et canm zaten aç bile olmuyoruz boşuna bile yiyiyoruz. Ramazanı güzel değerlendir. Kısa süre sonra 6li rakamları görelim beraber
Canm 2 büyük kupa yeşilçay iç bolsu hiç bisi kalmaz inşallah.
Vallaha döndün döndün yoksa daha dönemezsin canım okdar kiloyu aldıktan sonra. Salma yola devam ramazanı değerlendir.
Wayy 2 ay sonra 5li rakamlar he büyük iddiaaa
Benim aklımda kaldığı kadarıyla perşembe ikindi vakti gibi tartılıp cumaya o bildirimi yapıyorduk diye hatırlıyorum. Yarınki hariçKızlar iftardan 1 saat evvel mi tartilcaz artık
Allah kabul etsin canımDün unuttum yazmayı dua grubunda çok aktiftim bugün bitmesi gereken esmamiz var
Yarın yeni esma-ül husnaya geçecez yoksa aklim burdaydi
Gece tekrar girdigimde sitede güncelleme vardı galiba giremedim
Yaaa gözün aydın canım❤ inş bi daha ne 6li ne7li rakamlari görürsün
Ayrilma gruptan bence kaldigin yerden devam edersin bende düşünmüştüm yitik şifayi ama kullandigim ilaclar var aç kalmamam lazım
Amin canımYarın zaten ramazan ramazan da tatlıyı ve ekmeği tüketmesem diyet devam eder aslında. Her hafta aynı gel git
Allahım yardım et içime ferahlık ver göğsümü genişlet amin
Bu sabah emziren annelerin oruç tutup tutamayacagiyla ilgili bir yazı okudum.Bende emziriyorum allahım yardım eder inşallah.kandilde tuttum çok zorlandım sütun etkilendi haliyle sivo alamadığım için.ins yarın deneyeceğim tutarın sürümde etkukenmez
Sorun değil canim denk geldiğinde sorarsin...bende düzenli ilaclarimi kullanmaya dikkat etmeye çalişiyorum..sporumuda yaptim bugün..yavaş yavaş yapiyorum kendimi zorlamadan 1/2 saatlik sporu 1 saate bitiriyorum...spor yapmayinca rahat edemiyorum bunalima giriyorum..mecbur hissediyorum kendimiPerihan 2 gündür dünüre ulaşamıyorum.
Bugün kızım gelecek birde ondan deneyim. Belki numarası değişmiştir
İnşallah canım bol bol fikirlerine ihtiyacım olacak o dönemdeCanim kilo koruma dönemi daha kolay inan bana..ne üzerinde baski var ne kilo verme piskolojisi var ne diyet var....yapman gereken tek şey düzenli spor ve sağlikli beslenmeyi ömür boyu sürdürmek...bu sorumluluk hissi olunca hiç bir zaman kilo
Giden yaglara ismimi zi yazsaydın kız arkadan bizim kilolar da gitsin
Allah razı olsun canım inşallah hiç birimiz verdiğimiz hiç bir kiloyu bir daha almayızDün unuttum yazmayı dua grubunda çok aktiftim bugün bitmesi gereken esmamiz var
Yarın yeni esma-ül husnaya geçecez yoksa aklim burdaydi
Gece tekrar girdigimde sitede güncelleme vardı galiba giremedim
Yaaa gözün aydın canım❤ inş bi daha ne 6li ne7li rakamlari görürsün
Ayrilma gruptan bence kaldigin yerden devam edersin bende düşünmüştüm yitik şifayi ama kullandigim ilaclar var aç kalmamam lazım
Banlanmazsam iyi ..size fikir olarak paylaşimlar yapiyorum burda ama umarim sorun olmaz.
vücudu serbest bırakınca ibre eksiye düşüyor.Selamlar
Dün yaşadığım özgürlüğü anlatamam.
Keyfimce yedim. Hiç sorumluluk almadan. Sıkmadan stres olmadan
Kaç gündür 81 e doğru bir tırmanış vardı.
Bugün 78.4 oldu. Cumaya göre eksi. Keşke bu günün tartısı baz alınsa. Yarın sahur sonrası artı çıkarım hepimiz
2 gündür yokum. geçmişi fazla okuyamadım ama geçmiş olsun canım.Sorun değil canim denk geldiğinde sorarsin...bende düzenli ilaclarimi kullanmaya dikkat etmeye çalişiyorum..sporumuda yaptim bugün..yavaş yavaş yapiyorum kendimi zorlamadan 1/2 saatlik sporu 1 saate bitiriyorum...spor yapmayinca rahat edemiyorum bunalima giriyorum..mecbur hissediyorum kendimi
Sağol canim..kulağimda çinlama uğultu..baş dönmesi mide bulantisi var...bu belirtilere göre Vertigoyu diye düşünüyorum..düzelecek inşallahvücudu serbest bırakınca ibre eksiye düşüyor.
2 gündür yokum. geçmişi fazla okuyamadım ama geçmiş olsun canım.
Sağol canim..kulağimda çinlama uğultu..baş dönmesi mide bulantisi var...bu belirtilere göre Vertigoyu diye düşünüyorum..düzelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?