Aklima kem gözlü şevket geldi..aman nazar deymesin yakamozaKessske benim olsaaa
Ona istinaden söyledim ztnAklima kem gözlü şevket geldi..aman nazar deymesin yakamoza
Günaydın kızlar 59.8 i gördüm bu sabaaaaah
Gec tartililicak diye biliyorum ,Selamlar
Dün yaşadığım özgürlüğü anlatamam.
Keyfimce yedim. Hiç sorumluluk almadan. Sıkmadan stres olmadan
Kaç gündür 81 e doğru bir tırmanış vardı.
Bugün 78.4 oldu. Cumaya göre eksi. Keşke bu günün tartısı baz alınsa. Yarın sahur sonrası artı çıkarım hepimiz
Teşekkür ederim canım hepimiz görmek istediğimiz rakamları görelim inşallahBen hep geliom kmse yok.
Bu azme bu sonuç şaşırmamak lazimharikasin
hemde nasıl canımHayirli sabahlar kizlar...
YaKaMoZz-z senin adina çok sevindim csnim 5 li rakamlari görmüşün...insanin verdiği emeğin karşiliğini görmesi çok güzel bir duygu
harikasınnnnnnnnnkeşke benim olsaaaaaaaa
Canim kilo koruma dönemi daha kolay inan bana..ne üzerinde baski var ne kilo verme piskolojisi var ne diyet var....yapman gereken tek şey düzenli spor ve sağlikli beslenmeyi ömür boyu sürdürmek...bu sorumluluk hissi olunca hiç bir zaman kilo almazsin..Teşekkür ederim canım hepimiz görmek istediğimiz rakamları görelim inşallah
hemde nasıl canım
Geriye pek bişey kalmadı ama en çok kilo koruma kısmı zor olacak çünkü hiç bir fikrim yok ne yapmam gerektiği konusunda
bol bol koyayım kalsın şuracıkta ☺
Şaka bir tarafa inşallah daha güzellerini sizin olsun biraz dişimizi sıkarsak yapamayacağımız bişey yok Allah’ın izniyle
Bende dünkü tuzlu sarmadan biraz artı çıktımGünaydin,
Bu hafta canim sıkkindi biraz cok ugramadim buralara , hala artiyim
SüperGünaydın kızlar 59.8 i gördüm bu sabaaaaah
Niye olmasın kiKessske benim olsaaa
Giden yaglara ismimi zi yazsaydın kız arkadan bizim kilolar da gitsinGünaydın kızlar 59.8 i gördüm bu sabaaaaah
U dönüşü yapacaksınKızlar merhaba. Motivasyon sıfır yemek duzenimi bozdum. O yuzden buraya ugradigim da yok bikac gundur. Çok saldım nolucak boyle hic bilmiyorum.
İftardan önce tartilcaz sanırım. Sahurda dikkat et canm zaten aç bile olmuyoruz boşuna bile yiyiyoruz. Ramazanı güzel değerlendir. Kısa süre sonra 6li rakamları görelim beraberSelamlar
Bugün 78.4 oldu. Cumaya göre eksi. Keşke bu günün tartısı baz alınsa. Yarın sahur sonrası artı çıkarım hepimiz
Canm 2 büyük kupa yeşilçay iç bolsu hiç bisi kalmaz inşallah.Bende dünkü tuzlu sarmadan biraz artı çıktım
Bugün daha hafif beslenmem lazım
Vallaha döndün döndün yoksa daha dönemezsin canım okdar kiloyu aldıktan sonra. Salma yola devam ramazanı değerlendir.Kızlar merhaba. Motivasyon sıfır yemek duzenimi bozdum. O yuzden buraya ugradigim da yok bikac gundur. Çok saldım nolucak boyle hic bilmiyorum.
Wayy 2 ay sonra 5li rakamlar he büyük iddiaaaNiye olmasın ki
Bak bende 83, 300 le başladım
En fazla 2 ay sonra görürüm
Dün unuttum yazmayı dua grubunda çok aktiftim bugün bitmesi gereken esmamiz varKızlar dünden beri ne yiyorsunuzda takıma uğramıyorsunuz
Yaaa gözün aydın canım❤ inş bi daha ne 6li ne7li rakamlari görürsünGünaydın kızlar 59.8 i gördüm bu sabaaaaah
Ayrilma gruptan bence kaldigin yerden devam edersin bende düşünmüştüm yitik şifayi ama kullandigim ilaclar var aç kalmamam lazımSelamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?