Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun Bi toz Bi süpürge yapıcam ekmek hamurum geceden yoğurdum sabah kabarmış onu pisiricem yemek yapıcam çamaşır yıka oofff. Ramazanın genelde 3 4 günü bana zor geçer oyuzden iş bırakmamam lazım. Sporumu leslie 1 yapıcam nasipse zaten yapacak başka birsey birakmicam..
Bu güzel ay hepimizi güzel bereketli sıkıntılardan uzak geçsin inşallah. Bol zikirli dualı

merhaba kızlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

kaç gündür regl gerginliği var. huzursuz etti. iştah açık. pazartesiye göre artıdayım. 2 gündür wc yok yine. bir önce regl gelsin istiyorum. gelsin gitsin. ama yarın ramazanın ilk orucunu tutayım da sonra gelebilir

Selamlar
Dün yaşadığım özgürlüğü anlatamam.
Keyfimce yedim. Hiç sorumluluk almadan. Sıkmadan stres olmadan
Kaç gündür 81 e doğru bir tırmanış vardı.
Bugün 78.4 oldu. Cumaya göre eksi. Keşke bu günün tartısı baz alınsa. Yarın sahur sonrası artı çıkarım hepimiz

Gec tartililicak diye biliyorum ,

Ben hep geliom kmse yok.

Bu azme bu sonuç şaşırmamak lazimharikasin
Teşekkür ederim canım hepimiz görmek istediğimiz rakamları görelim inşallah
Hayirli sabahlar kizlar...
YaKaMoZz-z senin adina çok sevindim csnim 5 li rakamlari görmüşün...insanin verdiği emeğin karşiliğini görmesi çok güzel bir duygu
hemde nasıl canım
Geriye pek bişey kalmadı ama en çok kilo koruma kısmı zor olacak çünkü hiç bir fikrim yok ne yapmam gerektiği konusunda
harikasınnnnnnnnn keşke benim olsaaaaaaaa
bol bol koyayım kalsın şuracıkta
Şaka bir tarafa inşallah daha güzellerini sizin olsun biraz dişimizi sıkarsak yapamayacağımız bişey yok Allah’ın izniyle

Canim kilo koruma dönemi daha kolay inan bana..ne üzerinde baski var ne kilo verme piskolojisi var ne diyet var....yapman gereken tek şey düzenli spor ve sağlikli beslenmeyi ömür boyu sürdürmek...bu sorumluluk hissi olunca hiç bir zaman kilo almazsin..

İftardan önce tartilcaz sanırım. Sahurda dikkat et canm zaten aç bile olmuyoruz boşuna bile yiyiyoruz. Ramazanı güzel değerlendir. Kısa süre sonra 6li rakamları görelim beraber
Bende dünkü tuzlu sarmadan biraz artı çıktım
Bugün daha hafif beslenmem lazım
Canm 2 büyük kupa yeşilçay iç bolsu hiç bisi kalmaz inşallah.
Kızlar merhaba. Motivasyon sıfır yemek duzenimi bozdum. O yuzden buraya ugradigim da yok bikac gundur. Çok saldım nolucak boyle hic bilmiyorum.
Vallaha döndün döndün yoksa daha dönemezsin canım okdar kiloyu aldıktan sonra. Salma yola devam ramazanı değerlendir.
Niye olmasın ki
Bak bende 83, 300 le başladım
En fazla 2 ay sonra görürüm
Wayy 2 ay sonra 5li rakamlar he büyük iddiaaa

Kızlar dünden beri ne yiyorsunuzda takıma uğramıyorsunuz
Dün unuttum yazmayı dua grubunda çok aktiftim bugün bitmesi gereken esmamiz var
Yarın yeni esma-ül husnaya geçecez yoksa aklim burdaydi
Gece tekrar girdigimde sitede güncelleme vardı galiba giremedim
Günaydın kızlar 59.8 i gördüm bu sabaaaaah
Yaaa gözün aydın canım❤ inş bi daha ne 6li ne7li rakamlari görürsün
Ayrilma gruptan bence kaldigin yerden devam edersin bende düşünmüştüm yitik şifayi ama kullandigim ilaclar var aç kalmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…