Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar menü bildirimi moni
Gulhan1

Kajvaltı
Bir kaşık menemen
3 yeşil zeytin
Bi kaç çatal domates salatalık
Bi iki dilim kaşar
Bir haşlanmış yumurta

Akşam 17:30
Bir kase kadar yoğurtlu kabak
Bir küçük yaprak sarma
3-4 çatal salata
2 dilim kaşar
Bir avuçtan az leblebi kuru üzüm

Bende çok mutluyum❤ ama oruç tutamiyorum kronik rahatsızlığımdan dolayı gunde 4kere ilaç almam lazım
Diğer ibadetlerimi yerine getircem inş
Eşim tutuyor onun için gece kalkacagim
Olsun canm Rabbım biliyordur ne kadar tutmak istediğini. İnşallah tutuyormuş gibi kabul eder

Yarın zaten ramazan ramazan da tatlıyı ve ekmeği tüketmesem diyet devam eder aslında. Her hafta aynı gel git
Allahım yardım et içime ferahlık ver göğsümü genişlet amin
Aminnn canım aminnnn
Bende emziriyorum allahım yardım eder inşallah.kandilde tuttum çok zorlandım sütun etkilendi haliyle sivo alamadığım için.ins yarın deneyeceğim tutarın sürümde etkukenmez
KC aylık bebis canm
Sabah bi yarım litre içtim yeşil çay
1 kupada akşam içerim inşallah

4 ayda 17 kilo giderse 2 ayda 5 kiloda gider heralde
İnşAllah

Cuma öncesi çok hafif ve güzel bir menü..

Geçmiş olsun perihancım,inşallah ilaçların faydasını görürsün canım.

Hayırlı sağlıklı akşamlar
Kızçeler cuma bildirimlerinizi bu akşamdan da yapabilirsiniz. Yarın da yapabilirsiniz, hatta hem bu akşam hem yarın bildirin ki unutanlar olmasın. Sahur öncesi de tartılıp yazabilirsiniz. Yarın sakın geciktirmeyin ki unutulmasın telaştan falan.
Yarın ki bildirimler en geç 16 ya kadar yapılmış olsun lütfen.

Valla kaptanım ben bı güzel yedim bu akşam. Hayatta tartilmam
Yarın 4e doğru bildirim yaparım

Co k küçük yaa bana yemekle arası iyi olmadığı için hep emmek istiyor
İnsan kıyamıyor değil mi Allah bağışlasın bebeğinizi çok emdiği için de ek gıdayı fazla tüketmiyor olabilir naçizane 2 çocuk annesi olarak yemeğini yedirmeden önce emzirmeyin biraz aç olarak verebilirsiniz ek gıdayı

Ne zorun vardı gece gece maşallah valla eline sağlık canım böyle gece yapıp sabah kalkınca mis gibi temiz düzenli görme duygusu cok güzel
Off hem de nasıl
En çok da çocuğumu yalniz bırakıp işle güçle uğraşma derdin olmuyor sabah kalk sarıl kokla hemen oyuna ooh mis çok sukur6
Ama ben uyuyakaldım minnosumun kokusuyla ehehehe
Kalkınca yaptım tüm evi
Akşam olunca da oturdum iş olmadan oturunca da bir garip hissediyor insan sanki bir yerleri temizlemen gerekiyormus gibi o psikoloji devam ediyor:))

Sanirim en uygun tartilma vakti öylen sonrasi olur 12-16 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…