- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Olsun canm Rabbım biliyordur ne kadar tutmak istediğini. İnşallah tutuyormuş gibi kabul ederBende çok mutluyum❤ ama oruç tutamiyorum kronik rahatsızlığımdan dolayı gunde 4kere ilaç almam lazım
Diğer ibadetlerimi yerine getircem inş
Eşim tutuyor onun için gece kalkacagim
Aminnn canım aminnnnYarın zaten ramazan ramazan da tatlıyı ve ekmeği tüketmesem diyet devam eder aslında. Her hafta aynı gel git
Allahım yardım et içime ferahlık ver göğsümü genişlet amin
KC aylık bebis canmBende emziriyorum allahım yardım eder inşallah.kandilde tuttum çok zorlandım sütun etkilendi haliyle sivo alamadığım için.ins yarın deneyeceğim tutarın sürümde etkukenmez
İnşAllahSabah bi yarım litre içtim yeşil çay
1 kupada akşam içerim inşallah
4 ayda 17 kilo giderse 2 ayda 5 kiloda gider heralde
Cuma öncesi çok hafif ve güzel bir menü..
1 yasindaOlsun canm Rabbım biliyordur ne kadar tutmak istediğini. İnşallah tutuyormuş gibi kabul eder
Aminnn canım aminnnn
KC aylık bebis canm
İnşAllah
Geçmiş olsun perihancım,inşallah ilaçların faydasını görürsün canım.Günaydin kizlar....şu an hala yataktayim...anlatmiştimya size baş dönmesi mide bulantisi var diye kaç gündür sporumuda zar zor yaptim....güvendiğim bir yerden aloe vera içerikli doğal ilaçlar sipariş verdim dün gece başladim kullanmaya umarim iyi gelir...aslinda bu rahatsizliğim yillar önce vardi..20 yaşlarinda başlamişti.. arada bayilip düşüyordum..doktorlara gittim birşey bulamadilar tansiyon düşük dediler sadece. Ve şekerli içecekleri içmemi önerdiler kola fanta gibi veya düşük tansiyon damlasi verdiler..küp şekerin üzerine damlatip yutmam için..hiç bir faydasi olmadi zaten şeker sağliğa nezaman yararli olduki....ama bu aralar rahatsizliğim dahada artti
Benim tahminim Ms olabilir veya vertigo...umarim aldiğim ilaçlarin faydasini görebilirim ..iştahimda kalmadi zorlan yiyorum dahada güçten düşmeyim diye..
Hayırdır haticecim ne olduArkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
Canım o minnoş büyümüş artık1 yasinda
Co k küçük yaa banaCanım o minnoş büyümüş artıkek gıda yiyiyor asıl olsa. Anne sütünde olduğu kadar nasibine ne kadar duserse
Valla kaptanım ben bı güzel yedim bu akşam. Hayatta tartilmamHayırlı sağlıklı akşamlar
Kızçeler cuma bildirimlerinizi bu akşamdan da yapabilirsiniz. Yarın da yapabilirsiniz, hatta hem bu akşam hem yarın bildirin ki unutanlar olmasın. Sahur öncesi de tartılıp yazabilirsiniz. Yarın sakın geciktirmeyin ki unutulmasın telaştan falan.
Yarın ki bildirimler en geç 16 ya kadar yapılmış olsun lütfen.
Akşam meslekmi..Men um
Sabah klasik kahvaslti 2 dilim ekmnek
Ara kahve
Öğle yok
Aksam meslek
Şu 1.5 lt devamında icerim
Pardon keskekAkşam meslekmi..
İnsan kıyamıyor değil miCo k küçük yaa banayemekle arası iyi olmadığı için hep emmek istiyor
Off hem de nasılNe zorun vardı gece gece maşallah valla eline sağlık canım böyle gece yapıp sabah kalkınca mis gibi temiz düzenli görme duygusu cok güzel
Aynı be yaaHayırdır haticecim ne oldu
Teşekkür ederim canim.Geçmiş olsun perihancım,inşallah ilaçların faydasını görürsün canım.
Ha anladimPardon keskek
Sanirim en uygun tartilma vakti öylen sonrasi olur 12-16 arasiHayırlı sağlıklı akşamlar
Kızçeler cuma bildirimlerinizi bu akşamdan da yapabilirsiniz. Yarın da yapabilirsiniz, hatta hem bu akşam hem yarın bildirin ki unutanlar olmasın. Sahur öncesi de tartılıp yazabilirsiniz. Yarın sakın geciktirmeyin ki unutulmasın telaştan falan.
Yarın ki bildirimler en geç 16 ya kadar yapılmış olsun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?