- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Banyodan sonra hiç tartılmadımBanyo sonrası benim 300 gr eksi çıkıyor sizde de oluyor mu?
Kol hareketlerine yetişemedim zaten. Bacak ve göbek hareketleri. Soldaki kırmızılı kadının göbeğine baktım durdum
Orucu açmaya 15 dk var. Hafif lesli tarzı birşey yaptım. 30 dk sıcakladım ama terlemedim. Dizlerim hala ağrıyor. Salı günü iş var. Öyle yoğun stresim varki
Allah sabır versin diyelim cümlemizeBide bize sor
Hala 3 saat 15 dakika var
Allah kolaylık güç kuvvet versin inşallahBanyo sonrası benim 300 gr eksi çıkıyor sizde de oluyor mu?
Kol hareketlerine yetişemedim zaten. Bacak ve göbek hareketleri. Soldaki kırmızılı kadının göbeğine baktım durdum
Orucu açmaya 15 dk var. Hafif lesli tarzı birşey yaptım. 30 dk sıcakladım ama terlemedim. Dizlerim hala ağrıyor. Salı günü iş var. Öyle yoğun stresim varki
Yess darisi basina
Haftaya gel beraber girelimbensiz girme o listeye yaramaz bak sonra sana
Yok benim.saclarim agir geliyorBanyo sonrası benim 300 gr eksi çıkıyor sizde de oluyor mu?
Haftaya gel beraber girelimdaha fazla beklemem bak
Yok benim.saclarim agir geliyorRabbim yardimcin olsun dua et daraltma kendini
Teşekkür ederim canımface de bir grup var. ücretsiz şifa bulanlar diye. açlık oruçlarıyla ve organ temizlikleriyle ilgili özetle. doktor aidin salihin kitabı ışığında birisi bunları rahatça yapabilmek için seviye sistemi oluşturmuş. seviyelerle kademe kademe sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun. istersen incele. ama kapalı grup. üye olman gerek. gerçi dışarıdan da google can simidi yazınca 1. seviye çıkıyor. ama hepsi grubun içinde. detaylı yazılar var.
denemek lazım ama fazla kol hareketi yapmak kalbimi yoruyor. ben de üst beden büyük olduğu için kalbe zaten baskı var. leslie de bile çok kol hareketi olduğu zaman zorlanırsam yapmıyorum.
kapı önünde miyavlamıcam artık gerek diyon yani
Oo hadi bakalimdu bakalım kaç çıkacağım. ümidim var azcukzabahınan belli olcek
Börek corbasi mi ?Bugün oruç değildim
Klasik kahvaltı yaptım
Öğle yemedim
Akşam börek çorbası
Temizlik yaptim
Bugün atıştırmaiyi akşamlar
sahur
Yulaf lapası
iftar
Balık
Salata
su: henüz bir bardak içebildim artık devamı minnak uyuyunca
Çayla birlikte bir şeyler atıştırabilirim ek olarak.
Börek corbası nasıl bir şey ilk kez duydumBugün oruç değildim
Klasik kahvaltı yaptım
Öğle yemedim
Akşam börek çorbası
Temizlik yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?