Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür, kaç gündür soracam soracam unutuyordum

Gün sonu güzel bir sonuç alırız inşallah
Ben kabız olmam kolay kolay bu sefer niye oldu anlamadim.
beslenmeyle alakalıdır belkide.
Ben kilo bildirimini bugünden yapiyorum , cünkü yarin halam gelebülüü

Gecen hafta 84.1
Bu hafta 82.9
Fark 1.2

moni
Ooo süper
Listeye girmeye hak kazandimm
Tekrar hosgeldin

Kizlar bu aralar menülere pek yorum yapmiyorum..malum dişari çikma yasaği virus vs ..dengeler alt üst oldu...yinede mümkün olduğunca dikkat edelim...kabizlik çekenlerede yine tahin tavsiye ediyorum
Bikac gün tahin yemeyi birakmiştim..eksikliğini hemen yaşadim.. 2-3 gündür bende wc ye çikamadim..bu sabah sahurda yine yedim hemen etkisini gösterdi...herlezde ayni fayda göstermeyebilir ama bundan sonra ben wc sorunu yaşarsam favori çözümüm tahin olacak..

Tahin kilo verimini nasil etkiliyor, cok sevmiyorum.ama deneyebilirim

Tahin kilo verimini nasil etkiliyor, cok sevmiyorum.ama deneyebilirim
Hiç etkilemiyor canim rahatlikla yiyebilirsin..hatta sağlikli yağlar kilo vermede yardimci oluyormuş....önce 1er kaşik ye yemeklerden sonra...olmazsa 2 er kaşik ye..yemekte zorlanirsan tarçin kariştir..ve kiyilmiş ceviz ilave et

Bende o yüzden az akşam azda sahurda yiyorum

Hoş geldinn canım. Bu 2.seviye konusu nedir? Ben çok yabancı kaldım
face de bir grup var. ücretsiz şifa bulanlar diye. açlık oruçlarıyla ve organ temizlikleriyle ilgili özetle. doktor aidin salihin kitabı ışığında birisi bunları rahatça yapabilmek için seviye sistemi oluşturmuş. seviyelerle kademe kademe sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun. istersen incele. ama kapalı grup. üye olman gerek. gerçi dışarıdan da google can simidi yazınca 1. seviye çıkıyor. ama hepsi grubun içinde. detaylı yazılar var.
Karnım hala ağrıyor çok sevdim yeni videoyu
denemek lazım ama fazla kol hareketi yapmak kalbimi yoruyor. ben de üst beden büyük olduğu için kalbe zaten baskı var. leslie de bile çok kol hareketi olduğu zaman zorlanırsam yapmıyorum.
Listeye girmeye hak kazandimm
kapı önünde miyavlamıcam artık gerek diyon yani

Yess darisi basina

Banyodan sonra saclarin agir gelir
Banyo sonrası benim 300 gr eksi çıkıyor sizde de oluyor mu?
Kol hareketlerine yetişemedim zaten. Bacak ve göbek hareketleri. Soldaki kırmızılı kadının göbeğine baktım durdum

Orucu açmaya 15 dk var. Hafif lesli tarzı birşey yaptım. 30 dk sıcakladım ama terlemedim. Dizlerim hala ağrıyor. Salı günü iş var. Öyle yoğun stresim varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…