- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
TebriklerListeye girmeye hak kazandimm
Çok şükür, kaç gündür soracam soracam unutuyordumBen bikac gün spor yapmicam..dinlenmem lazim..çok şükür kullandiğim ilaçlarin yavaş yavaş faydasini görüyorum..sol kulağim kapanmişti duyamiyordum..açkldi..ama çinlama hsla devam ediyor baş dönmeside azaldi gibi
Gün sonu güzel bir sonuç alırız inşallahBenim 4 olacak
beslenmeyle alakalıdır belkide.Ben kabız olmam kolay kolay bu sefer niye oldu anlamadim.
Ooo süperBen kilo bildirimini bugünden yapiyorum , cünkü yarin halam gelebülüü
Gecen hafta 84.1
Bu hafta 82.9
Fark 1.2
moni
Tekrar hosgeldinListeye girmeye hak kazandimm
Tahin kilo verimini nasil etkiliyor, cok sevmiyorum.ama deneyebilirimKizlar bu aralar menülere pek yorum yapmiyorum..malum dişari çikma yasaği virus vs ..dengeler alt üst oldu...yinede mümkün olduğunca dikkat edelim...kabizlik çekenlerede yine tahin tavsiye ediyorum
Bikac gün tahin yemeyi birakmiştim..eksikliğini hemen yaşadim.. 2-3 gündür bende wc ye çikamadim..bu sabah sahurda yine yedim hemen etkisini gösterdi...herlezde ayni fayda göstermeyebilir ama bundan sonra ben wc sorunu yaşarsam favori çözümüm tahin olacak..
Hiç etkilemiyor canim rahatlikla yiyebilirsin..hatta sağlikli yağlar kilo vermede yardimci oluyormuş....önce 1er kaşik ye yemeklerden sonra...olmazsa 2 er kaşik ye..yemekte zorlanirsan tarçin kariştir..ve kiyilmiş ceviz ilave etTahin kilo verimini nasil etkiliyor, cok sevmiyorum.ama deneyebilirim
Bende o yüzden az akşam azda sahurda yiyorumKizlar bu aralar menülere pek yorum yapmiyorum..malum dişari çikma yasaği virus vs ..dengeler alt üst oldu...yinede mümkün olduğunca dikkat edelim...kabizlik çekenlerede yine tahin tavsiye ediyorum
Bikac gün tahin yemeyi birakmiştim..eksikliğini hemen yaşadim.. 2-3 gündür bende wc ye çikamadim..bu sabah sahurda yine yedim hemen etkisini gösterdi...herlezde ayni fayda göstermeyebilir ama bundan sonra ben wc sorunu yaşarsam favori çözümüm tahin olacak..
Duyduğumdan beri yediğim tahin 1 kiloyu geçti.Tahin kilo verimini nasil etkiliyor, cok sevmiyorum.ama deneyebilirim
Depremmi olmuşLonely single girl tatlım sallanmışınız geçmiş olsun
Bide bize sorAyyy zaman hiç geçmiyor kızlar
1 kilo almistim korkumdan acamadim, cevizdünyasi.nl sitesine bak bi güzel seyler var posta 10 euro ama cok alcaksan degiyorDuyduğumdan beri yediğim tahin 1 kiloyu geçti.
Yemeği fazla kaçırmazsan kilo yapmıyor kesin
Propolis de var orda1 kilo almistim korkumdan acamadim, cevizdünyasi.nl sitesine bak bi güzel seyler var posta 10 euro ama cok alcaksan degiyor
face de bir grup var. ücretsiz şifa bulanlar diye. açlık oruçlarıyla ve organ temizlikleriyle ilgili özetle. doktor aidin salihin kitabı ışığında birisi bunları rahatça yapabilmek için seviye sistemi oluşturmuş. seviyelerle kademe kademe sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun. istersen incele. ama kapalı grup. üye olman gerek. gerçi dışarıdan da google can simidi yazınca 1. seviye çıkıyor. ama hepsi grubun içinde. detaylı yazılar var.Hoş geldinn canım. Bu 2.seviye konusu nedir? Ben çok yabancı kaldım
denemek lazım ama fazla kol hareketi yapmak kalbimi yoruyor. ben de üst beden büyük olduğu için kalbe zaten baskı var. leslie de bile çok kol hareketi olduğu zaman zorlanırsam yapmıyorum.Karnım hala ağrıyor çok sevdim yeni videoyu
kapı önünde miyavlamıcam artık gerek diyon yaniListeye girmeye hak kazandimm
Yess darisi basinaface de bir grup var. ücretsiz şifa bulanlar diye. açlık oruçlarıyla ve organ temizlikleriyle ilgili özetle. doktor aidin salihin kitabı ışığında birisi bunları rahatça yapabilmek için seviye sistemi oluşturmuş. seviyelerle kademe kademe sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun. istersen incele. ama kapalı grup. üye olman gerek. gerçi dışarıdan da google can simidi yazınca 1. seviye çıkıyor. ama hepsi grubun içinde. detaylı yazılar var.
denemek lazım ama fazla kol hareketi yapmak kalbimi yoruyor. ben de üst beden büyük olduğu için kalbe zaten baskı var. leslie de bile çok kol hareketi olduğu zaman zorlanırsam yapmıyorum.
kapı önünde miyavlamıcam artık gerek diyon yani
Banyo sonrası benim 300 gr eksi çıkıyor sizde de oluyor mu?Banyodan sonra saclarin agir gelir
Kol hareketlerine yetişemedim zaten. Bacak ve göbek hareketleri. Soldaki kırmızılı kadının göbeğine baktım durdumface de bir grup var. ücretsiz şifa bulanlar diye. açlık oruçlarıyla ve organ temizlikleriyle ilgili özetle. doktor aidin salihin kitabı ışığında birisi bunları rahatça yapabilmek için seviye sistemi oluşturmuş. seviyelerle kademe kademe sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun. istersen incele. ama kapalı grup. üye olman gerek. gerçi dışarıdan da google can simidi yazınca 1. seviye çıkıyor. ama hepsi grubun içinde. detaylı yazılar var.
denemek lazım ama fazla kol hareketi yapmak kalbimi yoruyor. ben de üst beden büyük olduğu için kalbe zaten baskı var. leslie de bile çok kol hareketi olduğu zaman zorlanırsam yapmıyorum.
kapı önünde miyavlamıcam artık gerek diyon yani
Göz attım1 kilo almistim korkumdan acamadim, cevizdünyasi.nl sitesine bak bi güzel seyler var posta 10 euro ama cok alcaksan degiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?