- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
İnşallah m olursunInanki kaptanım sırf şu kıyafet yüzünden zayfliorum tek istediğim l yada xl olmak
İlk günden kaptanla rakip olduk iyi mi
YENİ EŞLEŞME RAKİPLER
moni 89,7 & obezzto 88,3
gezegenfeza 66,2 & R reklam 66,7
G Gonulbagi 69,6 &Natsume 69,6
Mthn83 77,2 & Eddaak 77,4 & Lonely single girl 79,4
YaKaMoZz-z 59,3 & Nergis 35 63,1
60kiloyum 82,4 & MuMu85 82,9
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
Isın zor ya, mum.gibi eriyor haberin olsun :)İlk günden kaptanla rakip olduk iyi mi
He he insallah
Hahaha sendeki şansa bak hele dakka bir gol birİlk günden kaptanla rakip olduk iyi mi
ben S yada M istiyorumInanki kaptanım sırf şu kıyafet yüzünden zayfliorum tek istediğim l yada xl olmak
Kızlar merhaba kilo bildirimi falan yaptım regl bitti diye banyoya gireyim dedim banyoda elime bir sertlik geldi. Normalde zaten iki göğsümde kistler var fibrokistik demislerdi 3 yil önce falan. Ama böyle elime gelen bir sertlik olmadi. Tabi korku sardı beni çok ufak bir sertlik hissediyorum. Elim ayağım koyverdi. Sokağa çıkma yasağı var virüs var. Hastaneye nasil giderim naparim hic bilmiyorum. Korku sardı beni
Sana da gecmis olsun. Spor yapanlarda düşük olur diyordu nabız bi kac defa okumustum. Kendi derdimden eski mesajlari okuyamadim ne şikayetin vardi başka.şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyorne bu şimdi
Sana da gecmis olsun. Spor yapanlarda düşük olur diyordu nabız bi kac defa okumustum. Kendi derdimden eski mesajlari okuyamadim ne şikayetin vardi başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?