Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba kilo bildirimi falan yaptım regl bitti diye banyoya gireyim dedim banyoda elime bir sertlik geldi. Normalde zaten iki göğsümde kistler var fibrokistik demislerdi 3 yil önce falan. Ama böyle elime gelen bir sertlik olmadi. Tabi korku sardı beni çok ufak bir sertlik hissediyorum. Elim ayağım koyverdi. Sokağa çıkma yasağı var virüs var. Hastaneye nasil giderim naparim hic bilmiyorum. Korku sardı beni

pazartesi hemen ultrason için randevu al canım. özeller daha sakin. inşallah iyi çıkar. moralini bozma.

şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyor ne bu şimdi

şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyor ne bu şimdi
Sana da gecmis olsun. Spor yapanlarda düşük olur diyordu nabız bi kac defa okumustum. Kendi derdimden eski mesajlari okuyamadim ne şikayetin vardi başka.

Sana da gecmis olsun. Spor yapanlarda düşük olur diyordu nabız bi kac defa okumustum. Kendi derdimden eski mesajlari okuyamadim ne şikayetin vardi başka.

evet düzenli spor yapanlarda düşük olurmuş ama ben çok yapmıyorum ki. 30 dk leslie. ya da 50-60 dk yürüyüş. arada dinlendiğim yapmadığım günler de oldu. en normali 72. ama en düşük 60 a tamam diyor. hadi 50 li rakamlara düştü. 50 nin altı kabul edilemez yazıyordu memorialin sayfasında. canım sıkıldı

herhangi bir şikayetim yok canım. 9 gündür aşırı halsizim. bitkinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…