Ben birkaçgündür incir zeytin kürü yapıyorum ve açlık hissimi alıyor. Ayrıca afedersin su gibi çıkıyorum. Özellikle yemekten önce yersemya bu hurma çok tutmuyor sanki. zaten tatlı geliyor fazla yiyemiyorsun. ben yarın omlet yiyeceğim sanırım.
Geçmiş olsun canimmm bu aradaya da 1. seviye gibi devam et.
Sükür canim sagolSüperbaya iyi incelme olmuş sende
Tesekürleerr
Canim afiyet olsun ama kac gündür menünde misir var, misir siskinlik yapiyor olabilirSlm kızlar menü bildirimimoni @perihan00
Sahur yok
İftar
Bir kase mısır unlu tavuklu bir yemek yöresel
Bir kase mısır çorbası
Bi kaç çatal közlenmiş patlıcan ve biber
monişşşObeztom tekrardan hoşgeldin canım
kuzum ikimiz aynı gün geldik takımımıza. Hayırlı olsun
9 gündür falan bir halsizlik var. 9 gündür de spor yapamıyordum. 2 gün işe gittim. 50 şer dk falan yürüdüm. 25 dk 25 dk sabah akşamüzeri o kadar. dün gece tansiyon ölçtüm nabız 46 çıktı. nasıl bitkinim ama. bugün de çok bitkindim. leslie yapacak halim yok. öğleden sonra tansiyon ölçtüm tekrar nabız 51kolumu kaldıracak halim yok. dedim hareketsizliktendir diye. kalkıp 27 dk falan zorla lesli yaptım. 30 dk sonra nabız ancak 54 olmuştu demek ölçmediğim önceki 7-8 gün de nabız düşüktü. hiç halim yok. nasıl yükselteceğim acaba
hoşbuldumHoşgelmiş
bir ara yapmıştım onu. geçen aylarda.Ben birkaçgündür incir zeytin kürü yapıyorum ve açlık hissimi alıyor. Ayrıca afedersin su gibi çıkıyorum. Özellikle yemekten önce yersem
saol tatlım.Geçmiş olsun canimmm bu arada
Gecmis olsun canimsaol edacım. inşallah kısa sürede geçer.
monişşş
kuzum ikimiz aynı gün geldik takımımıza. Hayırlı olsmartaun
aman dikkatli ol canım. Ara ara sizi okuyordum ama farklı mı besleniyorsun? Özel bir diyet mi yapıyordun? Hafızam biraz zayıf tam hatırlayamadım
hoşbuldum ❤
Sahurda mi canmya bu hurma çok tutmuyor sanki. zaten tatlı geliyor fazla yiyemiyorsun. ben yarın omlet yiyeceğim sanırım.
Sahurda mi canm
Evet canım duydum. Hatta gezomapanın seviyeli beslenme sistemini duymuşsundur. onu yapıyoruz. nabız düşüklüğünün neyle alakası var bilmiyorum. hareketsizlik desen, martın ortasından bu yana düzenli leslie yaptım evdeyim diye. dışarı çıktığımda en az 50 dk yürüyüş yaptım. son 9 gündür böyleyim. bilemedim....
Evet canım duydum. Hatta gezomgezegenfeza başlayalım dedi ama başlayamadım aç kalırım diye korktum açıkcası. Aslında kilomun başlı başına sebeplerinden biri bu açma korkusu. Fakat her ne hikmetse ramazan ayında bu korku olmuyor, tek öğün yemekle gayet de güzel oruç tutuyorum
Ne zamandır yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu diet yapar mı acaba tansiyon düşüklüğü?
Geçmiş olsun fulyam9 gündür falan bir halsizlik var. 9 gündür de spor yapamıyordum. 2 gün işe gittim. 50 şer dk falan yürüdüm. 25 dk 25 dk sabah akşamüzeri o kadar. dün gece tansiyon ölçtüm nabız 46 çıktı. nasıl bitkinim ama. bugün de çok bitkindim. leslie yapacak halim yok. öğleden sonra tansiyon ölçtüm tekrar nabız 51kolumu kaldıracak halim yok. dedim hareketsizliktendir diye. kalkıp 27 dk falan zorla lesli yaptım. 30 dk sonra nabız ancak 54 olmuştu demek ölçmediğim önceki 7-8 gün de nabız düşüktü. hiç halim yok. nasıl yükselteceğim acaba
Evet canım duydum. Hatta gezomgezegenfeza başlayalım dedi ama başlayamadım aç kalırım diye korktum açıkcası. Aslında kilomun başlı başına sebeplerinden biri bu açma korkusu. Fakat her ne hikmetse ramazan ayında bu korku olmuyor, tek öğün yemekle gayet de güzel oruç tutuyorum
Ne zamandır yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu diet yapar mı acaba tansiyon düşüklüğü?
1 tabak olmasın bir kase gayet iyi takma kafayasahurda ya da öğlen. gerçi oruç olunca duruluyor. ama ağız açık olunca kuruyemiş yememe rağmen çok acıktım. akşam bulgur pilavını 2-3 yk alacaktım. ama çok aç olunca 1 kaseye yakın yedim.
Evet oruç mükemmel. Bir şey ya inşallah biran önce başlarsın canımreglin uzantıları en geç pazar günü bitse de pazartesi oruca devam etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?