Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süper baya iyi incelme olmuş sende
Sükür canim sagol
60kiloyum ve MuMu85 kızlar listedesiniz hayırlı olsun
Tesekürleerr
Slm kızlar menü bildirimi moni @perihan00

Sahur yok

İftar
Bir kase mısır unlu tavuklu bir yemek yöresel
Bir kase mısır çorbası
Bi kaç çatal közlenmiş patlıcan ve biber
Canim afiyet olsun ama kac gündür menünde misir var, misir siskinlik yapiyor olabilir diyette cok tercih edilmiyor aslinda glisemik endeksi yüksek bir besin ayrica gdo su cok fazla malesef

Obeztom tekrardan hoşgeldin canım
monişşş

obezzto hayırlı olsun canım. hep beraber mezun olalım
kuzum ikimiz aynı gün geldik takımımıza. Hayırlı olsun

aman dikkatli ol canım. Ara ara sizi okuyordum ama farklı mı besleniyorsun? Özel bir diyet mi yapıyordun? Hafızam biraz zayıf tam hatırlayamadım

hoşbuldum

apanın seviyeli beslenme sistemini duymuşsundur. onu yapıyoruz. nabız düşüklüğünün neyle alakası var bilmiyorum. hareketsizlik desen, martın ortasından bu yana düzenli leslie yaptım evdeyim diye. dışarı çıktığımda en az 50 dk yürüyüş yaptım. son 9 gündür böyleyim. bilemedim....

Evet canım duydum. Hatta gezom gezegenfeza başlayalım dedi ama başlayamadım aç kalırım diye korktum açıkcası. Aslında kilomun başlı başına sebeplerinden biri bu açma korkusu. Fakat her ne hikmetse ramazan ayında bu korku olmuyor, tek öğün yemekle gayet de güzel oruç tutuyorum

Ne zamandır yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu diet yapar mı acaba tansiyon düşüklüğü?

evet beynimize hükmetmemiz lazım o nedenle. sen en son kaç kilo ile ayrılmıştın buradan?

Geçmiş olsun fulyam

diyetin yaptığını sanmıyorum. herşeyi yiyorum çünkü.

sahurda ya da öğlen. gerçi oruç olunca duruluyor. ama ağız açık olunca kuruyemiş yememe rağmen çok acıktım. akşam bulgur pilavını 2-3 yk alacaktım. ama çok aç olunca 1 kaseye yakın yedim.
1 tabak olmasın bir kase gayet iyi takma kafaya
reglin uzantıları en geç pazar günü bitse de pazartesi oruca devam etsem
Evet oruç mükemmel. Bir şey ya inşallah biran önce başlarsın canım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 672. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (9. TAKIM) ==> % 1.076

2. (6.TAKIM) ==> % 0.611

3. (10.TAKIM) ==> % 0.438

BİREYSEL DERECELER

1. askrhpozitif ===% 2.60 === 9. TAKIM

2. @Zeycan123 === % 2.29 === 9.TAKIM

3. Kiloverenbiri === % 2.16 === 13. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Efsun64 === %-1.46 === 13. TAKIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…