78 olması lazımevet beynimize hükmetmemiz lazım o nedenle. sen en son kaç kilo ile ayrılmıştın buradan?
Doğru söylüyorsun canım bitti bugün zatenSükür canim sagol
Tesekürleerr
Canim afiyet olsun ama kac gündür menünde misir var, misir siskinlik yapiyor olabilirdiyette cok tercih edilmiyor aslinda glisemik endeksi yüksek bir besin ayrica gdo su cok fazla malesef
5 hurma ve su seni akşama kadar tutuyor mu? ya da benim bu aralar keyfim yok o yüzden mi kiSahur yoktu, hala gelunce
14 de
5 acve hurma
1bardak su
Iftar 21
Köz patlicanli bulgur pilavi
Firinda kizartma
Salata
1 avuc findik
Gün icinde su ictim ama saymadim
Zorlandim biraz ama türk kahvesi ictim iyi geldi zaten gizli yedim cocuklar görmesin diye5 hurma ve su seni akşama kadar tutuyor mu?
Geçmiş olsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama nabzın çok düşük gerçekten bi doktora danış istersenhareket bir de yemek az yükseltti. evet çok düşük. zira acayip halsizim. en düşük 60 larda olur benim. 46 yı görünce şok oldum
evet ortalık düzelsin kontrole gideceğim.
11,5-12 ile 7,5-8 benim normal tansiyonum. büyük 12 yi, küçük de 8 i geçerse hissderim. nabızda en düşük 62-63 olur benim.
ramazanda 2. seviye yapılıyor canım. sahurda 3-5-7 hurma ya da 3 kuru incir ya da 1 avuç çiğ kuruyemiş ile yeşilçay falan. iftarda da et, sebze ve bulgur pilavı, salata, yoğurt olabilir. un, makarana, pirinç, patates, tatlı ve meyve yok. sadece karbo olarak bulgur pilavı olabilir. özetle bu.
Zorlandim biraz ama türk kahvesi ictim iyi geldi zaten gizli yedim cocuklar görmesin diye
kuzenler doktor canım. aradım. biri hareketsizlikten dedi. ama leslie ve yürüyüş yaptım ben. diğeri aç kalma dedi. kötü hissettiğinde meyve veya birşeyler ye dedi. gereksiz vitamin alma, gereksiz takviye kullanma dedi. ortalık düzene girsin kan tahlili yaptır dediler. inşallah geçici birşeydir. kısa sürede geçer diye umuyorum.Geçmiş olsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama nabzın çok düşük gerçekten bi doktora danış istersen
Inanki kaptanım sırf şu kıyafet yüzünden zayfliorum tek istediğim l yada xl olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?