Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keşke bende öyle olsam, geniş hiç sevmiyorum, oysaki çok rahat oluyorlar
Hatta ben böle. Popo kapatan tişörtleri bluzleri seviyorum. Bulunmuyor. İşte kilolu olunca. Her kıyafet bana dar geliyor.
Benim arkadaşımda senin gibi dar sever illa o yapışacak üstüne. Yoksa hayatta üstüne giyemez

Ben de eskiden dar severdim gerci yine dar seviyorum da yaş gittikce illa popomu örtecek uzunlukta bir sey ariyorum.

Ben de eskiden dar severdim gerci yine dar seviyorum da yaş gittikce illa popomu örtecek uzunlukta bir sey ariyorum.
Evet zevkler degisiyodur zamanla.
Bende bekarken giyerdim daracık kotlari falan. Ama mesela askılı falan hayatta gitmezdim düşük bel sevmezdim.
Şimdi yaş olmuş 28 ve herşeyden önce evli barkliyim. Utanıyorum giyemiyorum.

Ayyy inşallah hergun düzenli wc görürüm yaaa hergun wc görünce resmen hergun zayfliorum. Çünkü ömrümde yemediğim kadar az yiyiyorum. Ve çok su içiyorum normalden fazla. Evet 2 ler 3 litre ler içmiyorum ama yarıyor. Şükür. 1 litre bile. Ama bu wc işleri bozuyor ya. Şimdi daha iyi anladım kızlar sizi wc problemi olanlar. Allah yardımcınız olsun vallahi

Isın zor ya, mum.gibi eriyor haberin olsun :)
oh ohh ala
şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyor ne bu şimdi
ya şimdi ben de merak ettim. İhmal etmeyip pazartesi bir doktora görünsen mi acaba?

Bak benden sana söylemesi
Moni birkaç haftadır sabit, bir düşüşe geçerse sen yandın
onun aradığı taze kan benim. Lokomotif görevi yapıcam monişe

Lütfen siz de ihmal etmeyip doktora görünün. Hastanede çok dikkat ediyorlar ve sosyal mesafeye uygun olarak muayene ediyorlar. İnanın onlar bizden daha temkinli. Muhakkak gidin

Ben de ramazan ayıyla birlikte başladı bu sorun yoksa çok düzenli çalışıyor bağırsak sistemim. Sebze de yiyorum her gün en az 2 litre su da içiyorum halbuki ama neden oluyor bilmiyorum

Iftari acarken yada sahurda sicaga yakin ilik su içerseniz bir bardak, metabolizmayi baya calistiriyor. hic bir şey yemeden iceceksiniz ama. Bir dikişte içebileceğiniz sıcaklıkta olacak tam anlatabildim insallah. ılık su iyi gelmiyor çünkü

Ben de ramazan ayıyla birlikte başladı bu sorun yoksa çok düzenli çalışıyor bağırsak sistemim. Sebze de yiyorum her gün en az 2 litre su da içiyorum halbuki ama neden oluyor bilmiyorum
Bende de ramazanda başladı yaaa. Bence yeme alışkanlığımiz değişti. Ama benimki kabızlık değil. Gelmiyor sadece gelen giden yok

Biyerde kan grubuna uygun beslenmeye başlayınca o sorun ortadan kalkacak diye okumuştum

Suyu genelde sıcağa yakın limonlu, limon ve naneli içiyorum
Fakat bu sistemde oruçta 3 yudum su ile oruç açılacak ardından çorba ardından 10 dakika ara sonra diğer yemekler.
Biz akşam 9 da iftar ediyoruz, su içip çorba yiyip namaz kılıp gelip devam etsem saat oldu 22.
Ee 1, 5 saat sonra tekrar su içmeye başlıycaz.
Saat oldu 23:30
Sahurdan yarım saat önce su içmeyi bırakacağız.
Uykum gelip uyursam vay geldi halime
1 litreyi tamamlarsam kendimi şanslı sayıyorum.
Bu arada su içmeden yemeğimi yiyorum
Saat 22: 30 da su içmeye başlıyorum

saracım nasılsın? sık gel buraya. özletme kendini. tedavi nasıl gidiyor?

İyiyim canım tedavi iyi gidiyor ilaçlarımı içiyorum temmuza kadar bakalım hayırlısıyla oldu demek nasip olur inşallah

Tebrik ederim kızlar üçüncü olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…