- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah a şükür bir sıkıntım yok canımCanim senin canın bir seye mi sıkkın
Aman olmasın dikkat et kendine.Allah a şükür bir sıkıntım yok canım
Hurma yediğim zaman içim kıyılıyor, incir yok tutuyor, onu demek istemiştim
Hatta ben böle. Popo kapatan tişörtleri bluzleri seviyorum. Bulunmuyor. İşte kilolu olunca. Her kıyafet bana dar geliyor.Keşke bende öyle olsam, geniş hiç sevmiyorum, oysaki çok rahat oluyorlar
Ben de eskiden dar severdim gerci yine dar seviyorum da yaş gittikce illa popomu örtecek uzunlukta bir sey ariyorum.Hatta ben böle. Popo kapatan tişörtleri bluzleri seviyorum. Bulunmuyor. İşte kilolu olunca. Her kıyafet bana dar geliyor.
Benim arkadaşımda senin gibi dar sever illa o yapışacak üstüne. Yoksa hayatta üstüne giyemez
Evet zevkler degisiyodur zamanla.Ben de eskiden dar severdim gerci yine dar seviyorum da yaş gittikce illa popomu örtecek uzunlukta bir sey ariyorum.
oh ohh alaIsın zor ya, mum.gibi eriyor haberin olsun :)
ya şimdi ben de merak ettim. İhmal etmeyip pazartesi bir doktora görünsen mi acaba?şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyorne bu şimdi
onun aradığı taze kan benim. Lokomotif görevi yapıcam monişeBak benden sana söylemesi
Moni birkaç haftadır sabit, bir düşüşe geçerse sen yandın
Lütfen siz de ihmal etmeyip doktora görünün. Hastanede çok dikkat ediyorlar ve sosyal mesafeye uygun olarak muayene ediyorlar. İnanın onlar bizden daha temkinli. Muhakkak gidinKızlar merhaba kilo bildirimi falan yaptım regl bitti diye banyoya gireyim dedim banyoda elime bir sertlik geldi. Normalde zaten iki göğsümde kistler var fibrokistik demislerdi 3 yil önce falan. Ama böyle elime gelen bir sertlik olmadi. Tabi korku sardı beni çok ufak bir sertlik hissediyorum. Elim ayağım koyverdi. Sokağa çıkma yasağı var virüs var. Hastaneye nasil giderim naparim hic bilmiyorum. Korku sardı beni
Ben de ramazan ayıyla birlikte başladı bu sorunAyyy inşallah hergun düzenli wc görürüm yaaahergun wc görünce resmen hergun zayfliorum. Çünkü ömrümde yemediğim kadar az yiyiyorum. Ve çok su içiyorum normalden fazla. Evet 2 ler 3 litre ler içmiyorum ama yarıyor. Şükür. 1 litre bile. Ama bu wc işleri bozuyor ya. Şimdi daha iyi anladım kızlar sizi wc problemi olanlar. Allah yardımcınız olsun vallahi
Evet mecburen örtüyorum, tesettürlü oluncaBen de eskiden dar severdim gerci yine dar seviyorum da yaş gittikce illa popomu örtecek uzunlukta bir sey ariyorum.
Bende de ramazanda başladı yaaa. Bence yeme alışkanlığımiz değişti. Ama benimki kabızlık değil. Gelmiyor sadece gelen giden yokBen de ramazan ayıyla birlikte başladı bu sorunyoksa çok düzenli çalışıyor bağırsak sistemim. Sebze de yiyorum her gün en az 2 litre su da içiyorum halbuki ama neden oluyor bilmiyorum
Biyerde kan grubuna uygun beslenmeye başlayınca o sorun ortadan kalkacak diye okumuştumBen de ramazan ayıyla birlikte başladı bu sorunyoksa çok düzenli çalışıyor bağırsak sistemim. Sebze de yiyorum her gün en az 2 litre su da içiyorum halbuki ama neden oluyor bilmiyorum
Suyu genelde sıcağa yakın limonlu, limon ve naneli içiyorumIftari acarken yada sahurda sicaga yakin ilik su içerseniz bir bardak, metabolizmayi baya calistiriyor. hic bir şey yemeden iceceksiniz ama. Bir dikişte içebileceğiniz sıcaklıkta olacak tam anlatabildim insallah. ılık su iyi gelmiyor çünkü
nabız yemekten sonra 58 di. şimdi ölçtüm yeniden 48 çıktıbu ne yaaa
saracım nasılsın? sık gel buraya. özletme kendini. tedavi nasıl gidiyor?
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 672. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.076
2. (6.TAKIM) ==> % 0.611
3. (10.TAKIM) ==> % 0.438
BİREYSEL DERECELER
1. @askrhpozitif ===% 2.60 === 9. TAKIM
2. @Zeycan123 === % 2.29 === 9.TAKIM
3. @Kiloverenbiri === % 2.16 === 13. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Efsun64 === %-1.46 === 13. TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?