Nabzini 20 sn ölcüp 3 le çarp. Elinle mi ölcüyosun cihaz mi ölcüyo? Bilekten cihazsa çok güvenmeevet düzenli spor yapanlarda düşük olurmuş ama ben çok yapmıyorum ki. 30 dk leslie. ya da 50-60 dk yürüyüş. arada dinlendiğim yapmadığım günler de oldu. en normali 72. ama en düşük 60 a tamam diyor. hadi 50 li rakamlara düştü. 50 nin altı kabul edilemez yazıyordu memorialin sayfasında. canım sıkıldı
herhangi bir şikayetim yok canım. 9 gündür aşırı halsizim. bitkinim.
Nabzini 20 sn ölcüp 3 le çarp. Elinle mi ölcüyosun cihaz mi ölcüyo
Incir deneya bu hurma çok tutmuyor sanki. zaten tatlı geliyor fazla yiyemiyorsun. ben yarın omlet yiyeceğim sanırım.
Ben yapışık kıyafet hiç sevmem ondan canm. Biraz bol severim. Yani L beden alırsam bilki m bedenim. XL alırsam L bedenimdirben S yada M istiyorum
ayyy canım benim evet yaaa
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 672. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.076
2. (6.TAKIM) ==> % 0.611
3. (10.TAKIM) ==> % 0.438
BİREYSEL DERECELER
1. @askrhpozitif ===% 2.60 === 9. TAKIM
2. @Zeycan123 === % 2.29 === 9.TAKIM
3. @Kiloverenbiri === % 2.16 === 13. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Efsun64 === %-1.46 === 13. TAKIM
[/QUOTE
Allah korusun canım inşalllah kötü bir durum yoktur. İhmal etme mutlaka kontorl ettirKızlar merhaba kilo bildirimi falan yaptım regl bitti diye banyoya gireyim dedim banyoda elime bir sertlik geldi. Normalde zaten iki göğsümde kistler var fibrokistik demislerdi 3 yil önce falan. Ama böyle elime gelen bir sertlik olmadi. Tabi korku sardı beni çok ufak bir sertlik hissediyorum. Elim ayağım koyverdi. Sokağa çıkma yasağı var virüs var. Hastaneye nasil giderim naparim hic bilmiyorum. Korku sardı beni
Doktor kuzenlerine çıkan değeri de söylemiş miydin?şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyorne bu şimdi
Hadi bakalım
Canım bazen sivilce tarzı bezeler oluyor ağrı yapıyor mu? Kendi tanımına göre nette araştır. Aynayla kendini muayene etKızlar merhaba kilo bildirimi falan yaptım regl bitti diye banyoya gireyim dedim banyoda elime bir sertlik geldi. Normalde zaten iki göğsümde kistler var fibrokistik demislerdi 3 yil önce falan. Ama böyle elime gelen bir sertlik olmadi. Tabi korku sardı beni çok ufak bir sertlik hissediyorum. Elim ayağım koyverdi. Sokağa çıkma yasağı var virüs var. Hastaneye nasil giderim naparim hic bilmiyorum. Korku sardı beni
Belkide metabolizman yavaşladı buda etkisişimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyorne bu şimdi
Özel durumlarda tam sayılır çarpma olmaz.Nabzini 20 sn ölcüp 3 le çarp. Elinle mi ölcüyosun cihaz mi ölcüyo? Bilekten cihazsa çok güvenme
Sivilce gibi beze ama icerde sonucta. Ağri var dokundukca agri oldu. Kendimi bildim bileli bu göğsümde ağri oluyordu benim. 3 sene once gittim zararsiz kistler var dediler bi daha da gitmedim. Dış görünümde herhangi bir bozukluk yokHadi bakalım
Canım bazen sivilce tarzı bezeler oluyor ağrı yapıyor mu? Kendi tanımına göre nette araştır. Aynayla kendini muayene et
Canim senin canın bir seye mi sıkkınIncir dene
Bana çok iyi geldi
Evde antibiyotikli krem varsa dene. Batikon varsa legene batikonla sıcak oturma banyosu yap. Bekarlıkta bende de vardı göğüste. Özel günlerimde elime gelir. Ama çok emzirdiğim için eskisi gibi sıkıntısı yok. Altta da göğüs gibi bezeler oluşabiliyorSivilce gibi beze ama icerde sonucta. Ağri var dokundukca agri oldu. Kendimi bildim bileli bu göğsümde ağri oluyordu benim. 3 sene once gittim zararsiz kistler var dediler bi daha da gitmedim. Dış görünümde herhangi bir bozukluk yok
Bak benden sana söylemesiİlk günden kaptanla rakip olduk iyi mi
Allah korusun canımKızlar merhaba kilo bildirimi falan yaptım regl bitti diye banyoya gireyim dedim banyoda elime bir sertlik geldi. Normalde zaten iki göğsümde kistler var fibrokistik demislerdi 3 yil önce falan. Ama böyle elime gelen bir sertlik olmadi. Tabi korku sardı beni çok ufak bir sertlik hissediyorum. Elim ayağım koyverdi. Sokağa çıkma yasağı var virüs var. Hastaneye nasil giderim naparim hic bilmiyorum. Korku sardı beni
Ben M giyiyorumben S yada M istiyorum
ayyy canım benim evet yaaa
Hayrolsun inşallahnabız yemekten sonra 58 di. şimdi ölçtüm yeniden 48 çıktıbu ne yaaa
Göğsümde zatenEvde antibiyotikli krem varsa dene. Batikon varsa legene batikonla sıcak oturma banyosu yap. Bekarlıkta bende de vardı göğüste. Özel günlerimde elime gelir. Ama çok emzirdiğim için eskisi gibi sıkıntısı yok. Altta da göğüs gibi bezeler oluşabiliyor
Keşke bende öyle olsam, geniş hiç sevmiyorum, oysaki çok rahat oluyorlarBen yapışık kıyafet hiç sevmem ondan canm. Biraz bol severim. Yani L beden alırsam bilki m bedenim. XL alırsam L bedenimdirbuda benim bir takıntım. Hoşlanmıyorum daracık giyinmeyi rahatsız oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?