Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nabzini 20 sn ölcüp 3 le çarp. Elinle mi ölcüyosun cihaz mi ölcüyo? Bilekten cihazsa çok güvenme

dikkatli besleneyim bakayım. öğlende yumurtalı normal kahvaltı yapacağım. ayarlı yiyeyim. yeşillik falan.

G Gonulbagi iyi geceler. ben yatayım dediğim gibi sen de muhakkak pazartesiye randevu al git göster canım. olumsuz düşünme sakın.

ben S yada M istiyorum

ayyy canım benim evet yaaa
Ben yapışık kıyafet hiç sevmem ondan canm. Biraz bol severim. Yani L beden alırsam bilki m bedenim. XL alırsam L bedenimdir buda benim bir takıntım. Hoşlanmıyorum daracık giyinmeyi rahatsız oluyorum

Allah korusun canım inşalllah kötü bir durum yoktur. İhmal etme mutlaka kontorl ettir Hayırlı geceler dilerim.
şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyor ne bu şimdi
Doktor kuzenlerine çıkan değeri de söylemiş miydin?
İnternette çok bilgi kirliliği oluyor ama bir hastanenin sayfasından okumuşsun bilemedim anladığım konular değil hiç
Umarım ciddi bir durum yoktur

Mthn83 Eddaak haftaya 81 82 olmazsam
Şaka şaka bu hafta en yüksek yüzde bende heheheheheh
Hadi bakalım
Canım bazen sivilce tarzı bezeler oluyor ağrı yapıyor mu? Kendi tanımına göre nette araştır. Aynayla kendini muayene et
şimdi birşeyler okudum da. nabız 60 ile 100 arasında normal sayılır. ama 50 nin altı ve 100 ün üzeri sakıncalı diyor. 50 nin altı kabul edilemez diyor ne bu şimdi
Belkide metabolizman yavaşladı buda etkisi
Nabzini 20 sn ölcüp 3 le çarp. Elinle mi ölcüyosun cihaz mi ölcüyo? Bilekten cihazsa çok güvenme
Özel durumlarda tam sayılır çarpma olmaz.
Özellikle düzensizlik varsa

Hadi bakalım

Canım bazen sivilce tarzı bezeler oluyor ağrı yapıyor mu? Kendi tanımına göre nette araştır. Aynayla kendini muayene et
Sivilce gibi beze ama icerde sonucta. Ağri var dokundukca agri oldu. Kendimi bildim bileli bu göğsümde ağri oluyordu benim. 3 sene once gittim zararsiz kistler var dediler bi daha da gitmedim. Dış görünümde herhangi bir bozukluk yok

Evde antibiyotikli krem varsa dene. Batikon varsa legene batikonla sıcak oturma banyosu yap. Bekarlıkta bende de vardı göğüste. Özel günlerimde elime gelir. Ama çok emzirdiğim için eskisi gibi sıkıntısı yok. Altta da göğüs gibi bezeler oluşabiliyor

Allah korusun canım
Mecbur kalınca izin alınarak gidiliyor diye biliyorum.
Inşallah düşündüğün gibi deyildir

Göğsümde zaten

Ben yapışık kıyafet hiç sevmem ondan canm. Biraz bol severim. Yani L beden alırsam bilki m bedenim. XL alırsam L bedenimdir buda benim bir takıntım. Hoşlanmıyorum daracık giyinmeyi rahatsız oluyorum
Keşke bende öyle olsam, geniş hiç sevmiyorum, oysaki çok rahat oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…