tansiyonun düşüklüğü çok sorun değil, zaten anormal düşük değil de nabızın düşüklüğü canımı sıkıyor. 60 ın altı düşük kabul ediliyor ama 50 nin altı kabul edilemez diyorlar. bir günlük olsa sorun değil. ama bu aralar hep böyle çıkıyor. az önce öğle yemeği yedim. birazdan tekrar ölçüm yapıcam. kafaya takmayayım diyorum ama takıyorumGeçmiş olsun canım, güzel düşün güzel olsun. Göğüsle ilgili bildiğim, kötü şeyler ağrı yapmazmış. Stres yapmadan biraz gündemin yavaşlamasını bekleyip bi doktora gidersin. Özelleri gercih et daha sakin oluyorlar.
Fulyacım geçmiş olsun canım. Benimde bir süredir o şekilde düşük, yüksek tansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum bide. Diyet yaparken düşüyor, biraz tuzu arttırmaya gayret ediyorum.
hoşgeldin canım. 10. takım sana şans getirsin inşallahhayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
diyetteki ilk gün motivasyonunu çok seviyorum :)))
Hoşgeldin motivasyon daim olsun inşallahhayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
Hoşgeldin hayırlı olsunhayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
Nerde yaşıyordun? Bir acile gitsen aslında böyle evde kurmaktan iyidir. Bir serum falan verirler normale döner. Tahlil falan yaparlar.tansiyonun düşüklüğü çok sorun değil, zaten anormal düşük değil de nabızın düşüklüğü canımı sıkıyor. 60 ın altı düşük kabul ediliyor ama 50 nin altı kabul edilemez diyorlar. bir günlük olsa sorun değil. ama bu aralar hep böyle çıkıyor. az önce öğle yemeği yedim. birazdan tekrar ölçüm yapıcam. kafaya takmayayım diyorum ama takıyorum
hoşgeldin canım. 10. takım sana şans getirsin inşallah
Kendinden bahsetsene. 1 sayfada tablo var onu doldurursanhoş buldum teşekkürler :)
Nerde yaşıyordun? Bir acile gitsen aslında böyle evde kurmaktan iyidir. Bir serum falan verirler normale döner. Tahlil falan yaparlar.
Ben de çok kuruyorum ama acil olmadığı için gidemiyorum
Hoşgeldin canımhayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
Hoşgeldiniz aramızahayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
Hoşgeldin canımhayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
Reklam rakip olmuşuz, bakalım kim kazanacakGünaydın kizlar
Iftarda kahvaltı 1 peynir azcik ekmek 1 tabak ekşili sulu köfte
Şu 1.5 lt içmişmiş çok sisdim cunku 1 kahve yarim soda 1 çay içebildim
Sahur 1 haşlanmış yumurta ve su
Rakipler nerde yaziyor ben kacirdim galibaReklam rakip olmuşuz, bakalım kim kazanacak
Hoşgeldiiinnhoş buldum teşekkürler :)
Nice sağlıklı yaşların olsunYeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :45 oldum bugün
Boyunuz:165 cm
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:ne desem bilemedim
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:üç dene
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz :herkesle aynı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sağlıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)yarısında yarışmış olabilirim
Şu anki kilonuz:88.5
Hedef kilonuz:ilk önce 75
Bikaç sayfa geriye gitmen lazımRakipler nerde yaziyor ben kacirdim galiba
[/QUOTE]Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :45 oldum bugün
Boyunuz:165 cm
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:ne desem bilemedim
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:üç dene
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz :herkesle aynı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sağlıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)yarısında yarışmış olabilirim
Şu anki kilonuz:88.5
Hedef kilonuz:ilk önce 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?