Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok fazla limon kullanmıyorum. yani çayların içine falan çok nadir atarım. bu ara atmadım ama.
Yok içtiğin çaylara bilindik dedin ya o yüzden dedim. Bilindik şeyler yada normal de sürekli tükettiğim şeyler de dokunabiliyor belki tam atılamıyordur. Birikme oluyordur

Slm kızlar menüm
Iftar karşılık patates patlıcan firi nda kıymalı ve 1 kase yoğurtlu çorba ve beyaz ekmek
1 dilim kek

Orucu açınca şu içemiyorum kızlar ne yapabilirim çok şişkinlik hissediyorum

1-1,5 saat sonra içebilirsin. yudum yudum içebilirsin canım.

Slm kızlar menüm
Iftar karşılık patates patlıcan firi nda kıymalı ve 1 kase yoğurtlu çorba ve beyaz ekmek
1 dilim kek

Orucu açınca şu içemiyorum kızlar ne yapabilirim çok şişkinlik hissediyorum
Canim menünde yine sağliksiz yiyecekler görüyorum..farkindayim sokağa çikma yasaği var Türkiyede...yinede dikkat edelim...zaten dün artidaydin...su içme konusuna gelince ben önce orucumu suylan açiyorum...sonra namazimi kiliyorum biraz vakit geçiyor..sonra yemeğe devam ediyorum öyle şişkinlik yaşamazsin

Ya ne varmış ki yaşımızda çok genciz hala

hayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
diyetteki ilk gün motivasyonunu çok seviyorum :)))
Hoş geldiniizzzz
Natsume yeni rakibem kimle rakip oldum diye ariyordum bir saattir. Hic söylemiyorsun
Bu eşleşme sistemi yeni galiba ben bilmşyordum ne yapmamız gerekşyor şimdi yarışıyor muyuz?
Favori grubum sizsiniz. Gramajına kadar aynı
İddamı oynasak. Mübarek ramazan
Ben rakibeme oynardımm. Menülerine göz attım kendimce bir muhakeme yaptım da
Sahur 2 dilim ekmek
haslanmis yumurta
Kahvaltilik
Iftar
Yahni
2 kaşık pilav
Ayran
Avakado limonlu salata
1.5 litre
Spor yok
Harika bir menü, afiyet olsun

Oh iyi şükür nabız düzelmiş
Evde 2 makina var demiştin ya, bidahasına
Ikisiyle aynı anda ölç bakalım ikiside aynı çıkacakmı

Oh iyi şükür nabız düzelmiş
Evde 2 makina var demiştin ya, bidahasına
Ikisiyle aynı anda ölç bakalım ikiside aynı çıkacakmı
çok şükür canım. evet aslında öyle yapmak lazım ama zaten belli de. yüzüm iyice beyazladı hasta gibi. çok bitkindim. şimdi az daha iyiyim. hissediyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…