Takviyeler icin spirilunayi dene istersen
Canım limonda bilinen birşey ama beni hem kabız yapar hem tansiyonumu düşürür. Herkesin bünyesi farklı
Yok içtiğin çaylara bilindik dedin ya o yüzden dedim. Bilindik şeyler yada normal de sürekli tükettiğim şeyler de dokunabiliyor belki tam atılamıyordur. Birikme oluyordur
çok fazla limon kullanmıyorum. yani çayların içine falan çok nadir atarım. bu ara atmadım ama.
Zeytin yada hurmaya aç. Ara ver sonra su iç. Bende içemiyorum. BekliyorumSlm kızlar menüm
Iftar karşılık patates patlıcan firi nda kıymalı ve 1 kase yoğurtlu çorba ve beyaz ekmek
1 dilim kek
Orucu açınca şu içemiyorum kızlar ne yapabilirim çok şişkinlik hissediyorum
Slm kızlar menüm
Iftar karşılık patates patlıcan firi nda kıymalı ve 1 kase yoğurtlu çorba ve beyaz ekmek
1 dilim kek
Tamamdır canım yarın öyle deneyeyimZeytin yada hurmaya aç. Ara ver sonra su iç. Bende içemiyorum. Bekliyorum
Canim menünde yine sağliksiz yiyecekler görüyorum..farkindayim sokağa çikma yasaği var Türkiyede...yinede dikkat edelim...zaten dün artidaydin...su içme konusuna gelince ben önce orucumu suylan açiyorum...sonra namazimi kiliyorum biraz vakit geçiyor..sonra yemeğe devam ediyorum öyle şişkinlik yaşamazsinSlm kızlar menüm
1 dilim kek
Wc zayıflamada çok etkili. Kabızlık artılara sebep oluyor maalesef, kilo verme duruyor ya da azar azar gidiyorİlk defa bugün artı gördüm ya şoktayım. Sanırım wc den kaynaklı. Hergun çıkmak çok farkliymis
Ya ne varmış ki yaşımızda çok genciz halaEvet zevkler degisiyodur zamanla.
Bende bekarken giyerdim daracık kotlari falan. Ama mesela askılı falan hayatta gitmezdim düşük bel sevmezdim.
Şimdi yaş olmuş 28 ve herşeyden önce evli barkliyim. Utanıyorum giyemiyorum.
Hoş geldiniizzzzhayırlı ramazanlar.. 10. takımda ilk günüm işte geldim burdayım
diyetteki ilk gün motivasyonunu çok seviyorum :)))
Bu eşleşme sistemi yeni galiba ben bilmşyordum
Ben rakibeme oynardımm. Menülerine göz attım kendimce bir muhakeme yaptım daFavori grubum sizsiniz. Gramajına kadar aynı
İddamı oynasak. Mübarek ramazan
Harika bir menü, afiyet olsunSahur 2 dilim ekmek
haslanmis yumurta
Kahvaltilik
Iftar
Yahni
2 kaşık pilav
Ayran
Avakado limonlu salata
1.5 litre
Spor yok
Oh iyi şükür nabız düzelmişaslında aklıma geldi ama bilinen şeyler içiyorum. zahter zaten kekik çayı oluyor, tarçın, ıhlamur, rezene, beyaz çay, yeşil çay.... bilinen doğal çaylar.
takviyeleri kestim. d vitamini, demir, b12 bir de göz için vitein diye birşey kullanıyordum. içinde omega3-C vit- E vit-çinko ve bazı antioksidanlar var. akşam sadece biraz D vitamini aldım o kadar. bir süre içmeyeceğim.
gerçi belki beslenmenin etkisi oldu. az önce ölçüm yaptım. tansiyon 104 e 77 çıktı nabız 77 olmuş. tansiyon biraz düşük ama nabızı yüksek görünce moralim düzeldi. inşallah 60-65 in altına düşmez.
azcık dikkat edeyim beslenmeme.
Vallahi bilmiyorum canım ama motive yerlerdeWc zayıflamada çok etkili. Kabızlık artılara sebep oluyor maalesef, kilo verme duruyor ya da azar azar gidiyor
Ben hala bi çözüm bulamadım
çok şükür canım. evet aslında öyle yapmak lazım ama zaten belli de. yüzüm iyice beyazladı hasta gibi. çok bitkindim. şimdi az daha iyiyim. hissediyorum yani.Oh iyi şükür nabız düzelmiş
Evde 2 makina var demiştin ya, bidahasına
Ikisiyle aynı anda ölç bakalım ikiside aynı çıkacakmı
Sucuk. Mu yumurta mı en sevdiğim keşke benim olsa. Akşama kadar suu diye inlesemİyi geceler
kahvaltı
Sucuklu yumurta
Salatalık
az ekmek
öğle
Zeytinyağlı taze fasulye
ara
Sufle(regl çılgınlığı)
akşam
Fırında kızartılmış tavuk
ara
Sütlü kahve
su:1lt
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?