Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nergis 35 rakip olmuşuz
İkimizde kaplumbağa hızında bakalım kim kazanacak
Evet rakibem valla ben 1 ileri 2 geri hep hadi bakalım kolay gelsin bize
Vayyy şeytanın bacagını kırdık darısı 1.cilige

Ben de ramazan ayıyla birlikte başladı bu sorun yoksa çok düzenli çalışıyor bağırsak sistemim. Sebze de yiyorum her gün en az 2 litre su da içiyorum halbuki ama neden oluyor bilmiyorum
Evet kızlar G Gonulbagi nın dedigi gibi aç karnına baya baya ılık hatta limonlu veya sirkeli ramazandan önce ben öyle içiyordum ben bu şekilde kabızlığı yok ettim Bi kaç gün içmiyeyim hemen tekrar sorun başlıyor bende o yüzden aç karnına deneyin derim

Ben yapışık kıyafet hiç sevmem ondan canm. Biraz bol severim. Yani L beden alırsam bilki m bedenim. XL alırsam L bedenimdir buda benim bir takıntım. Hoşlanmıyorum daracık giyinmeyi rahatsız oluyorum
ben de aşırı dar, yapışık giymiyorum. ama böyle şişmanken daha da kilolu gösteriyor diye çok bol da giymiyorum. zaten firmaların S ve M bedenleri farklı boyutlarda.
oldum olası pantalon sütüne giydiğim bluz popoyu örter. zayıf veya şişman farketmez popo açık sevmiyorum. çok dikkat çekiyor çünkü.
evet söyledim. çok düşük dediler. takip et, hareketli ol, beslenmene dikkat et, eğer devam ederse ortalık düzene girince hemen tahlil yaptır dediler.
vücudun herhangi bir yerinde kist, kitle her neyse olunca mutlaka belli aralıklarla kontrole gitmek gerekiyor. aklında olsun. zararsız bile deseler, yok olduğundan emin ol. 3 yıl çok uzun bir süre. hiçbir sıkıntı yoktur inşallah. belki boyutları büyümüştür ele gelmiştir. en güzeli kontrole gitmek.
oh ohh ala
ya şimdi ben de merak ettim. İhmal etmeyip pazartesi bir doktora görünsen mi acaba?

onun aradığı taze kan benim. Lokomotif görevi yapıcam monişe
sürekli ölçüm yapıyorum canım. bakayım bir.
Tansiyon aletin doğru ölçüyormu brlki pili azalmıştır kontrol et yer uzanıp ayaklarını havaya kaldır dahada olmadı kendini kötü hissedersen doktora git
koldan ölçüm canım. alet doğru. evde 3 adet tansiyon aleti var. biri bilekten, diğer ikisi koldan. biri pompalı. ben koldan otomatik olanla ölçüm yaptım.
İyiyim canım tedavi iyi gidiyor ilaçlarımı içiyorum temmuza kadar bakalım hayırlısıyla oldu demek nasip olur inşallah
Tebrik ederim kızlar üçüncü olmuşsunuz
hadi inşallah Allah büyük

Canım aile hekimini ara en kötü. Fikir sor. Gel derse gidersin. İşe gelip giderken bayılırsan ya.
Göğsümde zaten
Altta içte deyince yanlış anladım
Giyim tarzımız aynı. Lc bu tarz kıyafetler var

Canım aile hekimini ara en kötü. Fikir sor. Gel derse gidersin. İşe gelip giderken bayılırsan ya.

Altta içte deyince yanlış anladım

Giyim tarzımız aynı. Lc bu tarz kıyafetler var
Lc çok pahalı canım ya sümük gibi kıyafetler kaç TL. Eskisi gibi değil.

Bende de ramazanda başladı yaaa. Bence yeme alışkanlığımiz değişti. Ama benimki kabızlık değil. Gelmiyor sadece gelen giden yok

Günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum enerjimiz yüksek motivasyonumuz tam olsun
saracım seni görmek ne güzel. İnşallah güzel haberlerini alırız

kızlar o şekilde su içme fikri bana çok cazip gelmiyor fakat bugün sizin için deniycem. Kendi yaptığım elma sirkemden çok az kaldı. İnşallah faydasını görürüm..

Geçmiş olsun canım, güzel düşün güzel olsun. Göğüsle ilgili bildiğim, kötü şeyler ağrı yapmazmış. Stres yapmadan biraz gündemin yavaşlamasını bekleyip bi doktora gidersin. Özelleri gercih et daha sakin oluyorlar.
şimdi de tansiyon 10,5 a 69 çıktı. nabız 50
Fulyacım geçmiş olsun canım. Benimde bir süredir o şekilde düşük, yüksek tansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum bide. Diyet yaparken düşüyor, biraz tuzu arttırmaya gayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…