CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 672. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.076
2. (6.TAKIM) ==> % 0.611
3. (10.TAKIM) ==> % 0.438
BİREYSEL DERECELER
1. @askrhpozitif ===% 2.60 === 9. TAKIM
2. @Zeycan123 === % 2.29 === 9.TAKIM
3. @Kiloverenbiri === % 2.16 === 13. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Efsun64 === %-1.46 === 13. TAKIM
Şeytanın bacagını kırdık inşallah 1.ciligi göreceğiz
YENİ EŞLEŞME RAKİPLER
moni 89,7 & obezzto 88,3
gezegenfeza 66,2 & @reklam66,7
G Gonulbagi 69,6 & @Natsume 69,6
Mthn83 77,2 & Eddaak 77,4 & @Baby Cat 79,4
@YaKaMoZz-z 59,3 &Nergis 35 63,1
60kiloyum 82,4 & @MuMu85 82,9
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
Bu iyi oldu hırs yapıyorum b
Yarış olunca
Evet rakibem valla ben 1 ileri 2 geri hep hadi bakalım kolay gelsin bize
Vayyy şeytanın bacagını kırdık darısı 1.ciligeCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 672. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.076
2. (6.TAKIM) ==> % 0.611
3. (10.TAKIM) ==> % 0.438
BİREYSEL DERECELER
1. @askrhpozitif ===% 2.60 === 9. TAKIM
2. @Zeycan123 === % 2.29 === 9.TAKIM
3. @Kiloverenbiri === % 2.16 === 13. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Efsun64 === %-1.46 === 13. TAKIM
Evet kızlar G Gonulbagi nın dedigi gibi aç karnına baya baya ılık hatta limonlu veya sirkeli ramazandan önce ben öyle içiyordum ben bu şekilde kabızlığı yok ettim Bi kaç gün içmiyeyim hemen tekrar sorun başlıyor bende o yüzden aç karnına deneyin derimBen de ramazan ayıyla birlikte başladı bu sorunyoksa çok düzenli çalışıyor bağırsak sistemim. Sebze de yiyorum her gün en az 2 litre su da içiyorum halbuki ama neden oluyor bilmiyorum
Geçmiş olsun canım ihmal etmeIyi gecelr cihazlar bazen hata yapabilir. Elle ölćmeni tavsiye ederim. Iyi geceler. Yarin gidebilirsem yarin gitmeye calisicam özel hastaneye
ben de aşırı dar, yapışık giymiyorum. ama böyle şişmanken daha da kilolu gösteriyor diye çok bol da giymiyorum. zaten firmaların S ve M bedenleri farklı boyutlarda.Ben yapışık kıyafet hiç sevmem ondan canm. Biraz bol severim. Yani L beden alırsam bilki m bedenim. XL alırsam L bedenimdirbuda benim bir takıntım. Hoşlanmıyorum daracık giyinmeyi rahatsız oluyorum
evet söyledim. çok düşük dediler. takip et, hareketli ol, beslenmene dikkat et, eğer devam ederse ortalık düzene girince hemen tahlil yaptır dediler.Allah korusun canım inşalllah kötü bir durum yoktur. İhmal etme mutlaka kontorl ettirHayırlı geceler dilerim.
Doktor kuzenlerine çıkan değeri de söylemiş miydin?
İnternette çok bilgi kirliliği oluyor ama bir hastanenin sayfasından okumuşsun bilemedim anladığım konular değil hiç
Umarım ciddi bir durum yoktur
vücudun herhangi bir yerinde kist, kitle her neyse olunca mutlaka belli aralıklarla kontrole gitmek gerekiyor. aklında olsun. zararsız bile deseler, yok olduğundan emin ol. 3 yıl çok uzun bir süre. hiçbir sıkıntı yoktur inşallah. belki boyutları büyümüştür ele gelmiştir. en güzeli kontrole gitmek.Sivilce gibi beze ama icerde sonucta. Ağri var dokundukca agri oldu. Kendimi bildim bileli bu göğsümde ağri oluyordu benim. 3 sene once gittim zararsiz kistler var dediler bi daha da gitmedim. Dış görünümde herhangi bir bozukluk yok
sürekli ölçüm yapıyorum canım. bakayım bir.oh ohh ala
ya şimdi ben de merak ettim. İhmal etmeyip pazartesi bir doktora görünsen mi acaba?
onun aradığı taze kan benim. Lokomotif görevi yapıcam monişe
koldan ölçüm canım. alet doğru. evde 3 adet tansiyon aleti var. biri bilekten, diğer ikisi koldan. biri pompalı. ben koldan otomatik olanla ölçüm yaptım.Tansiyon aletin doğru ölçüyormu brlki pili azalmıştır kontrol et yer uzanıp ayaklarını havaya kaldır dahada olmadı kendini kötü hissedersen doktora git
hadi inşallah Allah büyükİyiyim canım tedavi iyi gidiyor ilaçlarımı içiyorum temmuza kadar bakalım hayırlısıyla oldu demek nasip olur inşallah
Tebrik ederim kızlar üçüncü olmuşsunuz
Altta içte deyince yanlış anladımGöğsümde zaten
Giyim tarzımız aynı. Lc bu tarz kıyafetler varHatta ben böle. Popo kapatan tişörtleri bluzleri seviyorum. Bulunmuyor. İşte kilolu olunca. Her kıyafet bana dar geliyor.
Benim arkadaşımda senin gibi dar sever illa o yapışacak üstüne. Yoksa hayatta üstüne giyemez
Lc çok pahalı canım ya sümük gibi kıyafetler kaç TL. Eskisi gibi değil.Canım aile hekimini ara en kötü. Fikir sor. Gel derse gidersin. İşe gelip giderken bayılırsan ya.
Altta içte deyince yanlış anladım
Giyim tarzımız aynı. Lc bu tarz kıyafetler var
yok kız nazar ettiniz 2 haftadır sabitimIsın zor ya, mum.gibi eriyor haberin olsun :)
Şu banunun cadı kazanı vardı onu yapsana gerçekten işe yarıyoryok kız nazar ettiniz 2 haftadır sabitim
Neyse bugün 100 grm eksi gördüm de sevindim
Bende de ramazanda başladı yaaa. Bence yeme alışkanlığımiz değişti. Ama benimki kabızlık değil. Gelmiyor sadece gelen giden yok
saracım seni görmek ne güzel. İnşallah güzel haberlerini alırızGünaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum enerjimiz yüksek motivasyonumuz tam olsun
kızlar o şekilde su içme fikri bana çok cazip gelmiyor fakat bugün sizin için deniycem. Kendi yaptığım elma sirkemden çok az kaldı. İnşallah faydasını görürüm..
Bence de gitmelisin fulyacım.. Bu hem seni rahatlatır hem de bir problem varsa da çözülürşimdi de tansiyon 10,5 a 69 çıktı. nabız 50
Inşallahİyiyim canım tedavi iyi gidiyor ilaçlarımı içiyorum temmuza kadar bakalım hayırlısıyla oldu demek nasip olur inşallah
Tebrik ederim kızlar üçüncü olmuşsunuz
Geçmiş olsun canım, güzel düşün güzel olsun. Göğüsle ilgili bildiğim, kötü şeyler ağrı yapmazmış. Stres yapmadan biraz gündemin yavaşlamasını bekleyip bi doktora gidersin. Özelleri gercih et daha sakin oluyorlar.Kızlar merhaba kilo bildirimi falan yaptım regl bitti diye banyoya gireyim dedim banyoda elime bir sertlik geldi. Normalde zaten iki göğsümde kistler var fibrokistik demislerdi 3 yil önce falan. Ama böyle elime gelen bir sertlik olmadi. Tabi korku sardı beni çok ufak bir sertlik hissediyorum. Elim ayağım koyverdi. Sokağa çıkma yasağı var virüs var. Hastaneye nasil giderim naparim hic bilmiyorum. Korku sardı beni
Fulyacım geçmiş olsun canım. Benimde bir süredir o şekilde düşük, yüksek tansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum bide. Diyet yaparken düşüyor, biraz tuzu arttırmaya gayret ediyorum.şimdi de tansiyon 10,5 a 69 çıktı. nabız 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?