Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

YaKaMoZz-z .!.:
Tek tek yazınca çok fazla görünmüş miktarlar azdı
Ve ben bugün 58 i gördüm kiiii
Cok mu göründü ben okurken dedim ki rakip hiç bir şey yemememiş bak nasıl yenecek seni diye kendime kızdım
[QUOTE="obezzto, post: 63700948, member: 797420"

Kızlar taze bezelye çıktı ya şimdi, onu önce haşlıyorum. Sonra soğuyunca mısır unu ve tuzla karıştırıp yağlanmış tavada ters düz çevirip kızartıyoruz. Pişince üzerine sarımsak rendeliyorum harika oluyor. Hepinize tavsiye ederim
[/QUOTE]
Tahmin ettim deneyeceğim bende

Günaydın canım bende sendenim gitgide az yedikçe kilo verme olayı olmuyor bazen kendime kızıyorum o kadar istediklerini doya doya yemiyorsun boşu boşuna diye bazende diyorum en azından almıyorum benim menopoz olayından sonra iyice yapıştı 1ileri 2 geri yapıyorum mehter marşı gibiyim iyiki burası var yoksa cabuk pes edicem
İnşallah eksili tartı görürüz

Insallah bakalım sabır sabır sabır
Ama evde kapana kısılmış gibi hissediyorum. Bizim bu bölgede oteller de acilmayabilirmis
Benim adama dedim ki sen en iyisi git başka bir şehirde iş bul, yapacak bir şey yok
Hem defolup gider canımı da sıkmaz
Ay çok kızgınım ya
Rabbim sonumuzu hayıretsin
bir sonumuz yok ya neyse

Allah sabır versin ne diyeyim cok iyi anlıyorum halinden vallahi eşin turizm sektöründemi calışıyor inşallah açılır da gider
Benim adam emekli hep evde kahve alışkanlığı yok 1 saat yada 3 saat cıkar yürür parkta oturur gelir kendimle baş başa kalmak istiyorumm ama nerde derler ya cok güzel beddua mış birine kızdıysan kocan6evden cıkmasın

Bir zamanlar calışıyordum 1 pazar günü bile çekiliyordu diyordum ki ne olur ben işten ayrılırsam sen ayrılma aman haa çalış ikimiz evde olmuyor ben torun bakmak için işten ayrıldım 3 gün sonra oda işten ayrıldı ve 5 yıldır evde böyle takılıyoruz

Aaa sahiden güzel.bedduaymis tuttum bunu
Ey gidi hey
Haftada bir gün izinli olurdu , ben o gün o kadar özlerdim ki onu ,cumartesi günü hiç gelmesin isterdim hep birlikte olalım zaten 8 saat görüyordum iş yerinde , hani çok seversin de canına sokmak istersin ya kalbinde yaşatmak
Nereden nereye şimdi suratını görünce hayat neşem soluyor

Ay bu yazdığımı okuyunca bi gülme geldi ya
Hayatta her şey ınsanlar için
Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırın
Amin

Ami

Amin canım Aminnnn
Yinede halimize binlerce şükür ler olsun içki yok kumar yok dayak yok bazen kızıyorum ama sonrada diyorum ki adamcağız ne yaptı allh aşkına günahını alıyorum diyorum kimse 4*4 lük degil bazen biz abartıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin bazen duymazdan görmezden gelcez bu kadar ben eskiden cok taka taka yıllarca depresyon tedavisi gördüm ne oldu kendime yaptım hep amann dedim doktorum demişti ki evin mi yanıyor cık dışarıdan seyret ondada bir hayır var de geç hiç birşey senden kıymetli degil derdi

Ben de şu an kullanıyorum antidepresan maalesef

Ben de şu an kullanıyorum antidepresan maalesef
Allah yardımcın olsun ben 1 sene önce doktordan habersiz bıraktım ilaçlarla git gide daha kötü olmaya başladım ilaçlar degiştikçe intihara kadar gidiyordum neyseki bıraktım biraz da beynimde bitirdim bazı sorunları tavsiye ederim Bi an önce kurtulmaya bak tatlım

Aaa çok geçmiş olsunn
Zaten hayatım normale dönünce yani ise falan başlarsam bırakabilirim ama evde bununla dip dibe durduğum sürece zor
Hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…