Günaydın canım bende sendenim gitgide az yedikçe kilo verme olayı olmuyor bazen kendime kızıyorum o kadar istediklerini doya doya yemiyorsun boşu boşuna diye bazende diyorum en azından almıyorum benim menopoz olayından sonra iyice yapıştı 1ileri 2 geri yapıyorum mehter marşı gibiyim iyiki burası var yoksa cabuk pes edicemGünaydın arkadaşlarrr
Bugün inşallah hayırlı bir gün olur
Eskiden midemi %250 doldururdum
Artık %40_60 dolduruyorum ama nedense takildim kaldım umarım sonuca varırım bir an önce inşallah
Hadi bakalım erken kalkmaya da basladim
InsallahGünaydın canım bende sendenim gitgide az yedikçe kilo verme olayı olmuyor bazen kendime kızıyorum o kadar istediklerini doya doya yemiyorsun boşu boşuna diye bazende diyorum en azından almıyorum benim menopoz olayından sonra iyice yapıştı 1ileri 2 geri yapıyorum mehter marşı gibiyim iyiki burası var yoksa cabuk pes edicem
İnşallah eksili tartı görürüz
Allah sabır versin ne diyeyim cok iyi anlıyorum halinden vallahi eşin turizm sektöründemi calışıyor inşallah açılır da giderInsallahbakalım sabır sabır sabır
Ama evde kapana kısılmış gibi hissediyorum. Bizim bu bölgede oteller de acilmayabilirmis
Benim adama dedim ki sen en iyisi git başka bir şehirde iş bul, yapacak bir şey yok
Hem defolup gider canımı da sıkmaz
Ay çok kızgınım ya
Rabbim sonumuzu hayıretsin
bir sonumuz yok ya neyse
Bir zamanlar calışıyordum 1 pazar günü bile çekiliyordu diyordum ki ne olur ben işten ayrılırsam sen ayrılma aman haa çalış ikimiz evde olmuyor ben torun bakmak için işten ayrıldım 3 gün sonra oda işten ayrıldı ve 5 yıldır evde böyle takılıyoruzAllah sabır versin ne diyeyim cok iyi anlıyorum halinden vallahi eşin turizm sektöründemi calışıyor inşallah açılır da gider
Benim adam emekli hep evde kahve alışkanlığı yok 1 saat yada 3 saat cıkar yürür parkta oturur gelir kendimle baş başa kalmak istiyorumm ama nerde derler ya cok güzel beddua mış birine kızdıysan kocan6evden cıkmasın
Aaa sahiden güzel.bedduaymis tuttum bunuAllah sabır versin ne diyeyim cok iyi anlıyorum halinden vallahi eşin turizm sektöründemi calışıyor inşallah açılır da gider
Benim adam emekli hep evde kahve alışkanlığı yok 1 saat yada 3 saat cıkar yürür parkta oturur gelir kendimle baş başa kalmak istiyorumm ama nerde derler ya cok güzel beddua mış birine kızdıysan kocan6evden cıkmasın
Ay bu yazdığımı okuyunca bi gülme geldi yaAaa sahiden güzel.bedduaymis tuttum bunu
Ey gidi hey
Haftada bir gün izinli olurdu , ben o gün o kadar özlerdim ki onu ,cumartesi günü hiç gelmesin isterdim hep birlikte olalım zaten 8 saat görüyordum iş yerinde , hani çok seversin de canına sokmak istersin ya kalbinde yaşatmak
Nereden nereye şimdi suratını görünce hayat neşem soluyor
Amin canım AminnnnAy bu yazdığımı okuyunca bi gülme geldi ya
Hayatta her şey ınsanlar için
Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırın
Amin
Yinede halimize binlerce şükür ler olsun içki yok kumar yok dayak yok bazen kızıyorum ama sonrada diyorum ki adamcağız ne yaptı allh aşkına günahını alıyorum diyorum kimse 4*4 lük degil bazen biz abartıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin bazen duymazdan görmezden gelcez bu kadar ben eskiden cok taka taka yıllarca depresyon tedavisi gördüm ne oldu kendime yaptım hep amann dedim doktorum demişti ki evin mi yanıyor cık dışarıdan seyret ondada bir hayır var de geç hiç birşey senden kıymetli degil derdiAmi
Amin canım Aminnnn
Ben de şu an kullanıyorum antidepresan maalesefYinede halimize binlerce şükür ler olsun içki yok kumar yok dayak yok bazen kızıyorum ama sonrada diyorum ki adamcağız ne yaptı allh aşkına günahını alıyorum diyorum kimse 4*4 lük degil bazen biz abartıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin bazen duymazdan görmezden gelcez bu kadar ben eskiden cok taka taka yıllarca depresyon tedavisi gördüm ne oldu kendime yaptım hep amann dedim doktorum demişti ki evin mi yanıyor cık dışarıdan seyret ondada bir hayır var de geç hiç birşey senden kıymetli degil derdi
Allah yardımcın olsun ben 1 sene önce doktordan habersiz bıraktım ilaçlarla git gide daha kötü olmaya başladım ilaçlar degiştikçe intihara kadar gidiyordum neyseki bıraktım biraz da beynimde bitirdim bazı sorunları tavsiye ederim Bi an önce kurtulmaya bak tatlımBen de şu an kullanıyorum antidepresan maalesef
Aaa çok geçmiş olsunnAllah yardımcın olsun ben 1 sene önce doktordan habersiz bıraktım ilaçlarla git gide daha kötü olmaya başladım ilaçlar degiştikçe intihara kadar gidiyordum neyseki bıraktım biraz da beynimde bitirdim bazı sorunları tavsiye ederim Bi an önce kurtulmaya bak tatlım
Evet hanim.haslaniyoraslında ben de öyle tahmin ettim. sanırım yumurtaya sonra da mısır ununa bulanıp kızartılıyor. önceden hafif haşlanıyor mu?
Hadi ilk bildirim benden olsun
Cuma: 79.4
Bugün : 79.1
Fark -300gr
Buna da şükür
Teşekkür ederimmmmmmgayet iyi tebrik ederim :)
hedefe doğru adım adım :)Teşekkür ederimmmmmm
Sürekli artı çıkan biri olarak galiba bu sefer olacak
Bildirim erken gelmişHadi ilk bildirim benden olsun
Cuma: 79.4
Bugün : 79.1
Fark -300gr
Buna da şükür Eki Görüntüle 2629777
Dedim hemen tartılayım akşama doğru şişerim mişerim bana belli olmaz :)Bildirim erken gelmiştebrikler ben 5 6 gibi bildirim yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?