Tek tek yazınca çok fazla görünmüş miktarlar azdı
Ve ben bugün 58 i gördüm kiiii
Afiyet olsun canim, hem ekmek hem pilav fazla olmus sanki , ekmek 1 dilim olabilirdiSlm kızlar iftarda 5 kaşık bulgur pilavı domatesli 1 kase cacık 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Şu içmeye basladim
Taze bezelyedir :) bizde fasulyeyi kizartiriz lisir unuyla :)ben de merak ettim nasıl yapıyorsun bezelye kızartmasını?
Of ya bir şey söylemek istemiyorum ama sayfalar dolusu yazabilirim en iyisi susayım, sadece şunu söylemek istiyorum çok yalnızım. Az önce gorumceme mesaj attım birkaç gün bize gelsenize çok yalnızım diye, o kadar doluyum ki anlatamam.neredeyse iki senedir bir Allah'ın kuluyla muhabbet edemedim ( oğlumla konuşuyoruz ama 3 yaşındaki çocukla normal insan bir olur mu hiç hem.napim ona derdimi mi anlatayim) anneme anlatıyorum ama o da bana çok düşkün hemen dudağı uçukluyor ana yüreği işteAman boşver canim...düşkün olunca daha çok havalara giriyor bazilari...bende biraktim benimkini kendi haline...onlarlanmi uğraşacağiz..
Amaaan düşmez ya kıçından kıl aldırmaz hiç düşer mi peşimeGeç bile kaldınsalla peşine düşen o olacak emin ol. Biraz dikkat çek umursamaz olarak
Amaan elimde olsa vuracam kicina tekmeyi olacağı o da evladım küçük babasız büyümesin hele bi dur biraz daha sabredeyimİki gün sonra yine düşme sakın peşine
Kek de maydonoz mu varya aynen valla utandım bugün dikkat ettim
kekin içerisinde yoğurt peynir yulaf yumurta maydanoz ve 2 çay kaşığı kakao var :) her gün yiyorum bu yüzden..
Taze bezelyedir :) bizde fasulyeyi kizartiriz lisir unuyla :)
Taze fasulye i ah ne severim geçen bende yumurtalı yaptım kizartipTaze bezelyedir :) bizde fasulyeyi kizartiriz lisir unuyla :)
Tuzlu kek canım oKek de maydonoz mu var
Afiyet olsun bezelye kızartması nasıl oluyor ilk kez duydum
Kızlar taze bezelye çıktı ya şimdi, onu önce haşlıyorum. Sonra soğuyunca mısır unu ve tuzla karıştırıp yağlanmış tavada ters düz çevirip kızartıyoruz. Pişince üzerine sarımsak rendeliyorum harika oluyor. Hepinize tavsiye ederimben de merak ettim nasıl yapıyorsun bezelye kızartmasını?
Amiiiiiiin
oooooo tebriklerrrrdarısı başıma
Onu da yapıyorum canım. O da çok güzel oluyor. Yazdan deep freeze koyduğum fasulyeye en cok kızartması yakışıyor. Kışın başka türlü tüketmiyorum.Taze bezelyedir :) bizde fasulyeyi kizartiriz lisir unuyla :)
Canım sen ne kadar izinli kaldın? Ne güzel hiç kilo almadan dönmüşsün takımaoooooo tebriklerrrrdarısı başıma
Kek de maydonoz mu var
Zaten bulgurda ekmek sayilir...ekmeği yemeseydin iyiydi...Slm kızlar iftarda 5 kaşık bulgur pilavı domatesli 1 kase cacık 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Şu içmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?