Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aman boşver canim...düşkün olunca daha çok havalara giriyor bazilari...bende biraktim benimkini kendi haline...onlarlanmi uğraşacağiz..
Of ya bir şey söylemek istemiyorum ama sayfalar dolusu yazabilirim en iyisi susayım, sadece şunu söylemek istiyorum çok yalnızım. Az önce gorumceme mesaj attım birkaç gün bize gelsenize çok yalnızım diye, o kadar doluyum ki anlatamam.neredeyse iki senedir bir Allah'ın kuluyla muhabbet edemedim ( oğlumla konuşuyoruz ama 3 yaşındaki çocukla normal insan bir olur mu hiç hem.napim ona derdimi mi anlatayim) anneme anlatıyorum ama o da bana çok düşkün hemen dudağı uçukluyor ana yüreği işte
Geç bile kaldın salla peşine düşen o olacak emin ol. Biraz dikkat çek umursamaz olarak
Amaaan düşmez ya kıçından kıl aldırmaz hiç düşer mi peşime
Ay burnundan kıl aldırmaz olacaktı değil mi o
İki gün sonra yine düşme sakın peşine
Amaan elimde olsa vuracam kicina tekmeyi olacağı o da evladım küçük babasız büyümesin hele bi dur biraz daha sabredeyim

Afiyet olsun bezelye kızartması nasıl oluyor ilk kez duydum
ben de merak ettim nasıl yapıyorsun bezelye kızartmasını?
Kızlar taze bezelye çıktı ya şimdi, onu önce haşlıyorum. Sonra soğuyunca mısır unu ve tuzla karıştırıp yağlanmış tavada ters düz çevirip kızartıyoruz. Pişince üzerine sarımsak rendeliyorum harika oluyor. Hepinize tavsiye ederim

Yine hatika bir menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…