denemek isterim. biz geçen yıl bamya kızartmasını denedik. açıkçası pek hoşumuza gitmedi. taze fasulyeyle taze bezelyeyi deneyeyim. merak ettim. saol canım.Kızlar taze bezelye çıktı ya şimdi, onu önce haşlıyorum. Sonra soğuyunca mısır unu ve tuzla karıştırıp yağlanmış tavada ters düz çevirip kızartıyoruz. Pişince üzerine sarımsak rendeliyorum harika oluyor. Hepinize tavsiye ederim
valla tam hatırlamıyorum. 1,5 yıl olabilir miCanım sen ne kadar izinli kaldın? Ne güzel hiç kilo almadan dönmüşsün takıma
Yaz kızım
Sahur haşlanmış yumurta yarım tost domates falan filan. 1 tane kalburabastı
İftar 1 kepçeye yakın mercimek çorbası zerdeçallı zeytinyağlı patlıcan yemeği 2 dilim köy ekmeği. Az çikolata.
Hala su
Benim misafir gelmedi daha hassasiyet ağrı sancı gerginlik hiçbiri yok. Sanırım stresten günüm kaydı
Sahurda kalburabasti ağir olmadimi canim..susattirmiştir seni bayağiYaz kızım
Sahur haşlanmış yumurta yarım tost domates falan filan. 1 tane kalburabastı
İftar 1 kepçeye yakın mercimek çorbası zerdeçallı zeytinyağlı patlıcan yemeği 2 dilim köy ekmeği. Az çikolata.
Hala su
Benim misafir gelmedi daha hassasiyet ağrı sancı gerginlik hiçbiri yok. Sanırım stresten günüm kaydı
Ben yaptım çok ağır değildiSahurda kalburabasti ağir olmadimi canim..susattirmiştir seni bayaği
MaşallahTek tek yazınca çok fazla görünmüş miktarlar azdı
Ve ben bugün 58 i gördüm kiiii
Ay hiç yapamam massallah sana. Beni geçmeye çalışıyorsun anlıyorum bu kadar yorma kendini sonuç belliGece sporu
Kendimi geçersem o da yeter salı 75 i ucundan görseydimAy hiç yapamam massallah sana. Beni geçmeye çalışıyorsun anlıyorum bu kadar yorma kendini sonuç belli
Geçen video vardı kadın msj atmış tavuk göğsü al diye adamda paketli tavuk göğsü tatlısı almış
3 kilomu yok canm fazla uçtun sen. Hele kalburbastiyla zor o iş.Kendimi geçersem o da yeter salı 75 i ucundan görseydim
170-172 arası. benim asıl hedefim kıyafetlerle bile 69 üstünü görmemek.3 kilomu yok canm fazla uçtun sen. Hele kalburbastiyla zor o iş.
Senin boy kaçtı. Hedefin ne? Benim hedefte 75
Kiz sen selvi boyluymussun massallah biz napalim 163 le170-172 arası. benim asıl hedefim kıyafetlerle bile 69 üstünü görmemek.
Bamyayı da ben denemedim, denemek lazım. Malum atalar Karadenizli, e Karadeniz sulak memleket fasulye oldukça nasıl değerlendirsek diye düşünürken bulmuşlar bence bu kızartmayı. Hatta fasulye turşusu kızartması dahi yapar o taraf insanı..denemek isterim. biz geçen yıl bamya kızartmasını denedik. açıkçası pek hoşumuza gitmedi. taze fasulyeyle taze bezelyeyi deneyeyim. merak ettim. saol canım.
valla tam hatırlamıyorum. 1,5 yıl olabilir mi
ben ayrıldığım kiloyu korudum. hatta 80 lere düştüm. kısa süre 78 bile gördüm. uzun zaman oldu ama. sen sanırım izne ayrılmıştın belki haberin yoktur yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum. sonra tedavi devam etti vücudu toparlamak için. bir süre daha kilom sabitti ama aralık mıydı neydi marta kadar 89 lara kadar çıktım 3 ay içinde. birşey de yapamıyordum bunalıma girdim. çok şükür martın 12 sinde bu programla motive oldum. 2 öğünü oturttum. kaçak göçek devam ediyorum.
Ooo Süpersin ben şimdiden tebrik edeyim seniTek tek yazınca çok fazla görünmüş miktarlar azdı
Ve ben bugün 58 i gördüm kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?