Benim takimdayken asil hedef kilom 55 di..ama cesaret edememiştim o hedefi almaya...şu an 1.5 kilo kaldi asil hedef kiloma...cumadan bu yana 100 gram eksideyim..56.5 kiloyum dün abartmama rağmen ..dün iftarda 1/4 dönerli lahmacun yedim...1,5 dilim çikolatali muzlu pasta...kizim yemeyince pastayi kalan yarimida yemiştim..pastada çok güzel olmuştu...birde karişik çerez yedim..
Kızlar ben en son cumartesi tartılmıştım. Sadece 100 gr. Cık vermiştim, bugün tartılmaya korkuyorum çünkü her yerim şiş birazdan leslie yapıp iftara son kala tartılırım
bence birlikte aynı programı kullanıp ordan sonuç paylaşmamız mantıklı olur daha önce de söylemiştim ama diğer takım üyeleri de isterlerse bu şekilde eğlenceli olur:)
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri 1 Oy hakkınız bulunmaktadır. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... 1.Artan Tavuk Suyuna Pilav ve Çorba:KK200: Herkese hayırlı ramazanlar 😍 İçinde bulunduğumuz olağanüstü günlerden dolayı Ramazan ayı bu sene olması gerektiği...
www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bu sayfada artan yemekleri değerlendirmişler
bence birlikte aynı programı kullanıp ordan sonuç paylaşmamız mantıklı olur daha önce de söylemiştim ama diğer takım üyeleri de isterlerse bu şekilde eğlenceli olur:)
Kızlar ben en son cumartesi tartılmıştım. Sadece 100 gr. Cık vermiştim, bugün tartılmaya korkuyorum çünkü her yerim şiş birazdan leslie yapıp iftara son kala tartılırım