Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah bizlere sabir versin ...benimkide beni zorlan depresyona sokacak bu gidişlen..güçlü sabirli dik durmaya çaliştikca haddini dahada aşiyor...seninde dediğin gibi çocuklar olmasa çekilecek gibi değil...buraya yansitmiyorum ama benimde bu konuda canim çok sıkkın..Allah çocuklarimizin karşisina hayirli eşler çikarsin.

Amin
Ben yansıtmak zorunda kalıyorum çünkü ne bileyim anlatınca iyi geliyor galiba

cumartesi 60.3 (gecesinde yediğim bi dünya şey yüzünden :) )
pazartesi 59.5 (aç geçirdiğim bir gecenin ardına :) )

fark -800 gr
çok güzel sonuç demek dikkat edince bayağı kilo vericen boy kaç
Aacaba neden birsey odemmi yapıyor. Vallaha sinir stres bile ödem yapiyor

Allah sabır versin vallahi. Benm adam fena olsaydı birbirimizin ümüğünü sikardik heralde

Aminn kızlar sabır sabır

Kızlar ben bı kaç sene evvel dukan diyeti yapmıştım. Bazen aklıma gelir öyle katı bir diyeti 1 ay nasıl yaptım ben ya. Hala şaşırırım. Hangi kafadaysam demek. Sabah 7 de kalkar parkta yürürdum. Sanırım 3 3 5 sene evveli 1 ayda 8 9 kilo verdim 70e düştüm eridim resmen bittim.

Dün güzel yedim vallaha bide 2 tane puaca yedim sabah güzel bir tuvalete çıktım. Dün makarna yedigigim 2 defa çıktım 1 günde. Yani bugün 76 yi görebilirim diyorummmmmmm,
Makarnaya hasret kaldim ya ...haftaya pazara makarna yerim muhtemelen serbest günümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…