Su 7 leri bi görseydim ramazan bitmeden
Ilk hedef kiyafetlerle ve tok karnina 8 leri görmemek :) buda 78 e tekabül ediyo
Sanirim kafayi yiyorum
Allah bizlere sabir versin ...benimkide beni zorlan depresyona sokacak bu gidişlen..güçlü sabirli dik durmaya çaliştikca haddini dahada aşiyor...seninde dediğin gibi çocuklar olmasa çekilecek gibi değil...buraya yansitmiyorum ama benimde bu konuda canim çok sıkkın..Allah çocuklarimizin karşisina hayirli eşler çikarsin.Aaa sahiden güzel.bedduaymis tuttum bunu
Ey gidi hey
Haftada bir gün izinli olurdu , ben o gün o kadar özlerdim ki onu ,cumartesi günü hiç gelmesin isterdim hep birlikte olalım zaten 8 saat görüyordum iş yerinde , hani çok seversin de canına sokmak istersin ya kalbinde yaşatmak
Nereden nereye şimdi suratını görünce hayat neşem soluyor
AminAllah bizlere sabir versin ...benimkide beni zorlan depresyona sokacak bu gidişlen..güçlü sabirli dik durmaya çaliştikca haddini dahada aşiyor...seninde dediğin gibi çocuklar olmasa çekilecek gibi değil...buraya yansitmiyorum ama benimde bu konuda canim çok sıkkın..Allah çocuklarimizin karşisina hayirli eşler çikarsin.
çok güzel sonuç demek dikkat edince bayağı kilo vericen boy kaçcumartesi 60.3 (gecesinde yediğim bi dünya şey yüzünden :) )
pazartesi 59.5 (aç geçirdiğim bir gecenin ardına :) )
fark -800 gr
Aacaba neden birsey odemmi yapıyor. Vallaha sinir stres bile ödem yapiyorCuma 82.9
Bugün 82.7
Fark -200
Aslinda persembeden beri 82.6 dayim ama inmiyor bi türlü , ödem suyu yapicam bu aksam cok sis kalkiyorum sabahlari suan bile yüzügüm dönmüyor benim nazli halada nazlaniyo hala hayirlisi bakalim
Allah sabır versin vallahi. Benm adam fena olsaydı birbirimizin ümüğünü sikardik heraldeAllah bizlere sabir versin ...benimkide beni zorlan depresyona sokacak bu gidişlen..güçlü sabirli dik durmaya çaliştikca haddini dahada aşiyor...seninde dediğin gibi çocuklar olmasa çekilecek gibi değil...buraya yansitmiyorum ama benimde bu konuda canim çok sıkkın..Allah çocuklarimizin karşisina hayirli eşler çikarsin.
Sanirim uykuyu fazla kaciriyorumçok güzel sonuç demek dikkat edince bayağı kilo vericen boy kaç
Aacaba neden birsey odemmi yapıyor. Vallaha sinir stres bile ödem yapiyor
Aminn kızlar sabır sabırAllah bizlere sabir versin ...benimkide beni zorlan depresyona sokacak bu gidişlen..güçlü sabirli dik durmaya çaliştikca haddini dahada aşiyor...seninde dediğin gibi çocuklar olmasa çekilecek gibi değil...buraya yansitmiyorum ama benimde bu konuda canim çok sıkkın..Allah çocuklarimizin karşisina hayirli eşler çikarsin.
Kaç saat uyuyorsun çocuk yokmu canimSanirim uykuyu fazla kaciriyorum
Oruc olmadigim icin 12 gibi yatip 9 10 gibi kalkiyorum, cocuk var da ufaklik abi delisi oldu sabah uyaninca beni degil onu cagiriyoKaç saat uyuyorsun çocuk yokmu canim
Teşekkür ederimOoo Süpersin ben şimdiden tebrik edeyim seni
Doğru söylüyorsun canim..anlatmak iyi geliyor...anlat sen ..dertler sıkıntilar paylaştikca bir nebzede olsa hafifler...Amin
Ben yansıtmak zorunda kalıyorum çünkü ne bileyim anlatınca iyi geliyor galiba
Makarnaya hasret kaldim ya ...haftaya pazara makarna yerim muhtemelen serbest günümdeDün güzel yedim vallaha bide 2 tane puaca yedimsabah güzel bir tuvalete çıktım. Dün makarna yedigigim 2 defa çıktım 1 günde. Yani bugün 76 yi görebilirim diyorummmmmmm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?