Cadı kazanı??Cadı kazanı koydum ocağa
Spor için ben varım ama dizlerim çok sıkıntılı
Zayıflatan Elma Çayı Tarifi'nin MalzemeleriCadı kazanı??
heee bende sandım 12 saat falan uyuyorsun. Normal. Uyuma saatin o artı yapmaz canimOruc olmadigim icin 12 gibi yatip 9 10 gibi kalkiyorum, cocuk var da ufaklik abi delisi oldu sabah uyaninca beni degil onu cagiriyoabiside ilgileniyo sagolsun
Oh afiyet olsun sen hakettin birsey olmaz okdarcik. SeydenBenim takimdayken asil hedef kilom 55 di..ama cesaret edememiştim o hedefi almaya...şu an 1.5 kilo kaldi asil hedef kiloma...cumadan bu yana 100 gram eksideyim..56.5 kiloyum dün abartmama rağmen ..dün iftarda 1/4 dönerli lahmacun yedim...1,5 dilim çikolatali muzlu pasta...kizim yemeyince pastayi kalan yarimida yemiştim..pastada çok güzel olmuştu...birde karişik çerez yedim..
Eksi misin eksisin neticeye bak senKilo güncelleyebilir müyüz acaba
Cuma 79.4
Bugün: 78.8
fark - 600 grEki Görüntüle 2629852 78 e bile sevinir oldum ne hallara.kaldim ya :))
Wouww masallah
Darisi basima, kamplumbaga hiziyla ilerliyorum :)valla bana da süpriz oldu. 81.8 istiyordum. akşamüzeri gördüğüm rakam mutlu etti. çok şükür. gerisi de cumaya kalsın
Darisi basima, kamplumbaga hiziyla ilerliyorum :)
Valla basladim baslayali öyle aman aman hozli inmedi bi hafta indiyse öteki hafta ya durdu ya arti oldu sabrimi zorluyo resmenamin canım. bazen oluyor öyle. takılıyor. sonra atağa geçiyor. mumucum şu 7 leri göreli artık yaaa. çok özledim ben
Ah bi baslasam bende spora belkide ozmn ataga gecicem :)bugün nasıl yürüdüysem bacaklarım, belim ağrıyorrrrrr
waow çok iyi demekki sana hareket lazımmış
Leslie yap canm en kötü bide öle dene bakalım. Ama sole bir gerçek var sen 8 kilo vermişsin şu aralar bir duraklama olabilir canım boşa canını sıkarsın benden söylemesi. Çok güzel gidiyorsun devamValla basladim baslayali öyle aman aman hozli inmedi bi hafta indiyse öteki hafta ya durdu ya arti oldu sabrimi zorluyo resmenben en son 6 sene önce 77 oldugumu hatirliyorum 3.velede hamile kalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?