Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oruc olmadigim icin 12 gibi yatip 9 10 gibi kalkiyorum, cocuk var da ufaklik abi delisi oldu sabah uyaninca beni degil onu cagiriyo abiside ilgileniyo sagolsun
heee bende sandım 12 saat falan uyuyorsun. Normal. Uyuma saatin o artı yapmaz canim
Slm hanımlar kilo bildirimi moni Gulhan1
Cuma 59.3
Pazartesi 58.7
Fark -600 g

Oh afiyet olsun sen hakettin birsey olmaz okdarcik. Seyden
Kilo güncelleyebilir müyüz acaba
Cuma 79.4
Bugün: 78.8
fark - 600 grEki Görüntüle 2629852 78 e bile sevinir oldum ne hallara.kaldim ya :))
Eksi misin eksisin neticeye bak sen

öğlen 13.00
1 yumurta, 2 kk tulum peyniri, maydanoz, 5 tk yulaf kepeği, 1/2 çb sütü çırpıp tost makinesi arasında pişirdim parça parça. bunun 3/4 ünü yedim.
5 yeşil zeytin
domates, salatalık

akşam 19.30
kıymalı ıspanak yemeği
3 yk sarımsaklı yoğurt
3 yk humus
1 dilim ekmek
salata
4 yk şekersiz incir uyutması + 1 ceviz+ tarçın

az sonra 1 kupa sıcak içecek içerim 1 de madensuyu
yatana kadar 2 lt su

sabah ve akşamüzeri toplam 100 dk yürüyüş Gulhan1 moni MuMu85

amin canım. bazen oluyor öyle. takılıyor. sonra atağa geçiyor. mumucum şu 7 leri göreli artık yaaa. çok özledim ben
Valla basladim baslayali öyle aman aman hozli inmedi bi hafta indiyse öteki hafta ya durdu ya arti oldu sabrimi zorluyo resmen ben en son 6 sene önce 77 oldugumu hatirliyorum 3.velede hamile kalmistim

Bugünkü menüm
Gece: bezelye kızartmasına devam, peynir, domates, salatalık, bir dilim ekmek, ayran
Akşam :çorba, fırın baget, salata
Su:iki litre
Spor: 3 mil leslie +50 mekik

Akşam üzeri tartıldım. Kilom cumaya göre 200 gr. Cık eksilmiş. Hem dolunay hem regl haftası beni çok zorlayacak diye tahmin ediyorum moni yine de cumaya çok var, sen yine de erkenden sevinme

selam kızlar bugün gelemedim. dışarıdaydım. çok ama çok yorgunum. hiç halim yok.
cuma 82.4
bu sabah 82 ydi akşamüzeri 81.4 Gulhan1 moni MuMu85
waow çok iyi demekki sana hareket lazımmış
Valla basladim baslayali öyle aman aman hozli inmedi bi hafta indiyse öteki hafta ya durdu ya arti oldu sabrimi zorluyo resmen ben en son 6 sene önce 77 oldugumu hatirliyorum 3.velede hamile kalmistim
Leslie yap canm en kötü bide öle dene bakalım. Ama sole bir gerçek var sen 8 kilo vermişsin şu aralar bir duraklama olabilir canım boşa canını sıkarsın benden söylemesi. Çok güzel gidiyorsun devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…