Sen programı hazırla katılmak isteyen katılırbence birlikte aynı programı kullanıp ordan sonuç paylaşmamız mantıklı olur daha önce de söylemiştim ama diğer takım üyeleri de isterlerse bu şekilde eğlenceli olur:)
Sende mi brütüsBen hala spora başlayamadim motivasyonun sifir ..depresyona girmesem iyi...seviyeyede uyamiyorum kaç gündür...çocuklar bir yandan benim odun bir yandan .hiç birşeye konsantre olamiyorum..anladimki sağlikli beslenmenin sağlam temeli spormuş..spor insani sağlikli beslenmeye motive ediyor...sporsuz sağlikli beslenmeyede konsantre olamiyorum..
Bugün bende kahvaltı yapacaktım, kızımlar gelince kaldıSahur yok
İftarda tavuklu makarna. Yoğurt
İlerleyen saatte pide tirtikladim ben yaptım. Çay ictim
Su içmeyi unuttum resmen. Yaa 1 litreyi zar zor bulur spor yok.
Midem bulanıyor. Çok. Kötü. Naneli şeker attım. Keşke gaviskonum. Olsaydi
Bole saçma sapan bir gün. Sahurda yemem gene acıkıyorum zorla laf olsun diye yemek istemiyorum
Bugün sade makarna yedim yani tavuklu.
ÇÜNKÜ ne sebze var ne domates ne salça ne yumurta evde birsey kalmadı. Migrostan beklioz yarın sabah gelecek. Yarın eşim kahvaltı yapalım diyor illa bakalim
Dikkat etmiyorum derken äyle abarti birşey yok aslinda ama ben ya hep ya hiç mantiğinda olduğum için biraz yasak birşey yesem bile motivasyonum düşüyo..neyse toparlanayim ben en iyisi..evde birde tadilat var ..yarinda oturma odasini yapcaz...spora başlayana kadar burda bende menümü paylaşayim ..daha dikkatli olurum böylelikleSende mi brütüs
10 kaşik pilav çok olmuş ..☹
Canım pilavın yanına ekmek nie yiyorsun
Pilavı ekmeklemi sıyırdın yaninormalde yememiştim sofradan kalkmadan tabakta kalan pilavı ekmekle almaktan kendimi alamadım tutamadım kendimi
Kistlerim olduğunu söylediler yine. Bir sıkıntı yok. Yılda 1 kere kontrol sadece canım. Cok şükür.uzun zamandır bulgur pilavının yanında kuru soğan yemedimcanım istedi afiyet olsun canım
doktor ne dedi canım?
Su nasıl olmaz.? Naptın canım sen?Slm kızlar iftar menum
Yuvalama ve 3 kaşık tava 1 dilim beyaz ekmek
Şu kahve spor yok
Hayırlı sabahlar gezegencimHayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?