Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben hala spora başlayamadim motivasyonun sifir ..depresyona girmesem iyi...seviyeyede uyamiyorum kaç gündür...çocuklar bir yandan benim odun bir yandan .hiç birşeye konsantre olamiyorum..anladimki sağlikli beslenmenin sağlam temeli spormuş..spor insani sağlikli beslenmeye motive ediyor...sporsuz sağlikli beslenmeyede konsantre olamiyorum..

bence birlikte aynı programı kullanıp ordan sonuç paylaşmamız mantıklı olur daha önce de söylemiştim ama diğer takım üyeleri de isterlerse bu şekilde eğlenceli olur:)
Sen programı hazırla katılmak isteyen katılır
Birde liste oluşturursun

Sende mi brütüs

Kilo bildirimi
66,300
+ 100 gr

Menü
Sahur
3 incir
Cevizli tahin

Iftar
Yarım tabak tavuklu mantar sote
5 yaprak sarma
Salata

Su
1 lt
Spor
Torunlarla 20 dakika lesli
Dede kumandayı ver biz spor yapacağız diyor bizim küçük cimcime
gel mutfakta yapalım diye çıkardım da adam tv sini izledi

Sahur yok
İftarda tavuklu makarna. Yoğurt

İlerleyen saatte pide tirtikladim ben yaptım. Çay ictim

Su içmeyi unuttum resmen. Yaa 1 litreyi zar zor bulur spor yok.

Midem bulanıyor. Çok. Kötü. Naneli şeker attım. Keşke gaviskonum. Olsaydi
Bole saçma sapan bir gün. Sahurda yemem gene acıkıyorum zorla laf olsun diye yemek istemiyorum
Bugün sade makarna yedim yani tavuklu.
ÇÜNKÜ ne sebze var ne domates ne salça ne yumurta evde birsey kalmadı. Migrostan beklioz yarın sabah gelecek. Yarın eşim kahvaltı yapalım diyor illa bakalim

Bugün bende kahvaltı yapacaktım, kızımlar gelince kaldı

Sende mi brütüs
Dikkat etmiyorum derken äyle abarti birşey yok aslinda ama ben ya hep ya hiç mantiğinda olduğum için biraz yasak birşey yesem bile motivasyonum düşüyo..neyse toparlanayim ben en iyisi..evde birde tadilat var ..yarinda oturma odasini yapcaz...spora başlayana kadar burda bende menümü paylaşayim ..daha dikkatli olurum böylelikle

uzun zamandır bulgur pilavının yanında kuru soğan yemedim canım istedi afiyet olsun canım

doktor ne dedi canım?
Kistlerim olduğunu söylediler yine. Bir sıkıntı yok. Yılda 1 kere kontrol sadece canım. Cok şükür.
Slm kızlar iftar menum
Yuvalama ve 3 kaşık tava 1 dilim beyaz ekmek

Şu kahve spor yok
Su nasıl olmaz.? Naptın canım sen?

Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar gezegencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…