Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bitki çaylarini tamamen kes bakalım belki onlardandir
siyah çay ve kahve içiyorum şimdilik.
Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
yaparsın canım. yapılmayacak birşey yok. 2 öğün çok tok oluyorsun.
Diyer gruptakiler biraktikarmi..
sadece gülbeşeker devam ediyor. ben devam edicem de bu durumumdan dolayı sadece hurma az mı olur diyorum. onu bilemedim. gerçi denemek lazım.

Cogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.

Az önce eksi mayali ekmegimin tadina baktim
yiyorum hiç yememezlik yapmıyorum ama çok aramam

Yapilmiycak gibi degil neden yapamayasin , yapamassam ben yapamazdim ben yaptiysam herkes yapar
ahh cesaret edebilsem belki yaparım

Evet Menüm gelsin..baliktan sonra peynir yedim nekadar doğru yaptim bilmiyorum..

Sahur..☘
5 hurma..
1 fincan yeşil çay
2 kaşik tahin...
2 bardak su

Iftar..☘
2 bardak su
Ton balikli yumurta
1 parça beyaz peynir
1 yeşil biber
3 ceviz
2 kaşik tahin...

Spor..1 mil Lesli ..10 dakika göbek egsersizi

1.5 saat sonra su içmeye devam edcem..

Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
Apa aylarca devam etmen gereken birsey. Edebileceksen başla. Ama edemiceksen bence hiç başlama canım. Bende sahurda birsey yemeden çok rahat akşamı ediyorum. Fakat aynı şey değil Allaha söz vermek bence başka birsey başka bir inanç. Ben apa yapmadım biliyorum kendimi devam ettirmeyecegimi.
Kızlar bugünkü menüm

Gece:bir dilim güllaç
Akşam: çorba, kurufasulye, salata
Su:2 litreyi geçerim
Spor: 3 mil leslie +50 mekik
Birazdan çayla bir tane hurma da yerim
ayyy gullacida ozledimm afiyet olsun. En masum tatlı
Cogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.

Az önce eksi mayali ekmegimin tadina baktim
ekşi maya can ya fazla yememek şartıyla. Benm mayada 10 gün omdolmak üzere bakalım.
2-3 hafta sürer 57.0 ı tam görmem
Azıcık ucundan göründü ama iki ileri bi geri inletecek beni daha
Sen bu beslenmeyle haftaya gidersin

Mübarek sicak sicak yediriyo

Mübarek sicak sicak yediriyo

ekşimaya ekmekle kahvaltı ne güzel olur sıcacık tereyağını süreceksin üstüne balı sericeksin, sucuklu omlete batıracaksın, arasına ezine peynirini koyacaksın, zeytinyağlı kekikli domates salatalık biber salatasına banacaksın

Sen ne yaptin ya...hiç yapilirmi şimdi apacilara bu.....pazara ekşi mayali ekmek yiycem.

iyi yapmışsın gezginim. Burada çocuklara yasak devam ediyor, ancak haftaya bir gün dört saat çıkacaklar. Onda da yürüme mesafesinde gezecekler.

0rh+
Bendensin o zaman
Bizim et yememiz lazım
Eğer etin yanında süt ürünü yersen şişkinlik ve hazımsızlık yapıyor
Ben sebze + yogurt
Et + salata yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…