Yapilmiycak gibi degil neden yapamayasin , yapamassam ben yapamazdim ben yaptiysam herkes yaparKızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
Diyer gruptakiler biraktikarmi..Cogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.
Az önce eksi mayali ekmegimin tadina baktim
Malesef , sanirim.bi gülbe seker devam ediyorDiyer gruptakiler biraktikarmi..
siyah çay ve kahve içiyorum şimdilik.Bitki çaylarini tamamen kes bakalım belki onlardandir
yaparsın canım. yapılmayacak birşey yok. 2 öğün çok tok oluyorsun.Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
sadece gülbeşeker devam ediyor. ben devam edicem de bu durumumdan dolayı sadece hurma az mı olur diyorum. onu bilemedim. gerçi denemek lazım.Diyer gruptakiler biraktikarmi..
Bari biz birakmayalim...birbirimize destek olalim inşallah..bu durumda ozaman 4 kişi kaldik..Malesef , sanirim.bi gülbe seker devam ediyor
yiyorum hiç yememezlik yapmıyorum ama çok aramamCogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.
Yapilmiycak gibi degil neden yapamayasin , yapamassam ben yapamazdim ben yaptiysam herkes yapar
Bari biz birakmayalim...birbirimize destek olalim inşallah..bu durumda ozaman 4 kişi kaldik..
2-3 hafta sürer 57.0 ı tam görmemOoo seni mezun ediyoruz ozman
Evet lütfennnBari biz birakmayalim...birbirimize destek olalim inşallah..bu durumda ozaman 4 kişi kaldik..
En azindan deneyebilirsin....okadar zor değil aslinda..ahh cesaret edebilsem belki yaparım
Apa aylarca devam etmen gereken birsey. Edebileceksen başla. Ama edemiceksen bence hiç başlama canım. Bende sahurda birsey yemeden çok rahat akşamı ediyorum. Fakat aynı şey değil Allaha söz vermek bence başka birsey başka bir inanç. Ben apa yapmadım biliyorum kendimi devam ettirmeyecegimi.Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
ayyy gullacida ozledimmKızlar bugünkü menüm
Gece:bir dilim güllaç
Akşam: çorba, kurufasulye, salata
Su:2 litreyi geçerim
Spor: 3 mil leslie +50 mekik
Birazdan çayla bir tane hurma da yerim
ekşi maya can yaCogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.
Sen bu beslenmeyle haftaya gidersin2-3 hafta sürer 57.0 ı tam görmem
Azıcık ucundan göründü ama iki ileri bi geri inletecek beni daha
Evet lütfennn
Yok ya hissetme , yasakli bisey yedigini görmedim sadece 1 . Ve 2.seviye ortaya karisik gidiyosun :)ya kendimi bir mahzun hissettim böyleçok garip ama kendimi hiç kopuk hissetmiyorum. devam ediyor görüyorum.
Mübarek sicak sicak yediriyoApa aylarca devam etmen gereken birsey. Edebileceksen başla. Ama edemiceksen bence hiç başlama canım. Bende sahurda birsey yemeden çok rahat akşamı ediyorum. Fakat aynı şey değil Allaha söz vermek bence başka birsey başka bir inanç. Ben apa yapmadım biliyorum kendimi devam ettirmeyecegimi.
ayyy gullacida ozledimmafiyet olsun. En masum tatlı
ekşi maya can yafazla yememek şartıyla. Benm mayada 10 gün omdolmak üzere bakalım.
Sen bu beslenmeyle haftaya gidersin
Mübarek sicak sicak yediriyo
Sen ne yaptin ya...hiç yapilirmi şimdi apacilara bu..ekşimaya ekmekle kahvaltı ne güzel olursıcacık tereyağını süreceksin üstüne balı sericeksin, sucuklu omlete batıracaksın, arasına ezine peynirini koyacaksın, zeytinyağlı kekikli domates salatalık biber salatasına banacaksın
Mayayi simdiden kur anca yetisirSen ne yaptin ya...hiç yapilirmi şimdi apacilara bu.....pazara ekşi mayali ekmek yiycem.
Bendensin o zamaniyi yapmışsın gezginim. Burada çocuklara yasak devam ediyor, ancak haftaya bir gün dört saat çıkacaklar. Onda da yürüme mesafesinde gezecekler.
0rh+
Ben eti severimde, gram yağ olmayacak.Hiç olmasa aramameşim çok sevdiği için yanısıra yiyorum. Bin de bir ister canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?