Evet yavaşlaması normal vucutta yağ azalıyor, bende son kiloları zor vermiştim. Birde artık yerleşmiş kilolar ya o yüzdende zor gider. Ben kendimi çok kasmıyorum arada 2-3 kilo aldım ama dikkat edince onlar hemen gidiyor geri. Yani zamanla sende istediğin kiloya inersin zaten çok iradelisin sonuna kadar gidersin.Evet 17 kilo verdim, biraz yavaşladı ama yılmak yok, yola devam
Inşallah canımEvet yavaşlaması normal vucutta yağ azalıyor, bende son kiloları zor vermiştim. Birde artık yerleşmiş kilolar ya o yüzdende zor gider. Ben kendimi çok kasmıyorum arada 2-3 kilo aldım ama dikkat edince onlar hemen gidiyor geri. Yani zamanla sende istediğin kiloya inersin zaten çok iradelisin sonuna kadar gidersin.
Evdekilere kuzu etli yoğurtlu sarımsaklı çorbaMenüler neler hanimlar akşama nen var
ne güzel hep beraber başlamıştık. kilo veriyorum ama tabi seviyelerden saptım.
kiloyu güzel rakamlarla vermek tabi motivasyonu yükseltiyor. o bir gerçek. az gidince benim de modum düşüyor. bu durumda tartıyı çok düşünmemek gerek.
ama çok kilolu olduğumuz için daha çok gitsin istediğimiz için bence kendimize bakmalıyız.
mesela spor yoksa eklemeliyiz. hareket çok ama çok farkettiriyor. sadece enerji harcamak değil olay. hormonlar daha güzel çalışıyor, kan şekeri ve yağları dengeleniyor, vücut sıkılaşıyor, motivasyon yükseliyor
onun dışında öğünlerde tükettiklerimize bakmalıyız. vücudu şişirici şeyler sık yenirse ve porsiyon olarak fazla yenirse kilo verme duruyor ya da yavaşlıyor. mesela bulgur, kurubaklagiller, hatta yoğurt.... örnek tabi bu. herkesin ayrıdır. özellikle dikkat ettim yaptığımız seviyelere uygun diye bulgurlu, kurubaklagilli yiyecekler fazla yeniyor. öyle ya da böyle bunların hepsi karbonhidrat. dolayısıyla glisemik indeksleri var. et türevi+sebze+salata öğünüyle asla bir değil. sık sık da tüketilirse kilo yavaş gidiyor aklında olsun. az yendiğinde de kilo yavaşlıyor.
Bende yaptim sporumu..artik düzenli yapcam yine inşallah.
Menüler neler hanimlar akşama nen var
Ben daha ne yapacağimi bilmiyorum kendime..oturma odasini badana boya yapiyoruz..eşime ve çocuklara makarna yaparim kendimde ton boliği yerim belki yumurtali
Konserveden ton balik ile yumurtayi kavuruyorum pulbiber ve kekiklen..güzel oluyoryumurtalı ton balığı nasıl oluyor?
Aa görmemisim bakiyorum hemenMuMu85 okudun mu? sana yazmıştım.
Konserveden ton balik ile yumurtayi kavuruyorum pulbiber ve kekiklen..güzel oluyor
Sen gayet güzel ilerliyosun canim önemli olan kilo vermek öyle yada böyle biz sonucta kilo vermek icin ciktik bu yola ben bulgur ve bakliyati sık tüketmiyorum aslinda sadece bi ara kuruyemise sardim ama onuda ramazan gireli biraktim ne az ne cok yiyorum doyunca birakiyorum ama tabi yillarin al ver misligi var metonun anasini aglattik böyle olmssi normal belki sabir istiyo iste, sabrediyoz bakalim insallah sonuna kadar gitmek nasip olur bu dönem seviyeler hizli atliyo 2 den sonra 13 temmuz kt varne güzel hep beraber başlamıştık. kilo veriyorum ama tabi seviyelerden saptım.
kiloyu güzel rakamlarla vermek tabi motivasyonu yükseltiyor. o bir gerçek. az gidince benim de modum düşüyor. bu durumda tartıyı çok düşünmemek gerek.
ama çok kilolu olduğumuz için daha çok gitsin istediğimiz için bence kendimize bakmalıyız.
mesela spor yoksa eklemeliyiz. hareket çok ama çok farkettiriyor. sadece enerji harcamak değil olay. hormonlar daha güzel çalışıyor, kan şekeri ve yağları dengeleniyor, vücut sıkılaşıyor, motivasyon yükseliyor
onun dışında öğünlerde tükettiklerimize bakmalıyız. vücudu şişirici şeyler sık yenirse ve porsiyon olarak fazla yenirse kilo verme duruyor ya da yavaşlıyor. mesela bulgur, kurubaklagiller, hatta yoğurt.... örnek tabi bu. herkesin ayrıdır. özellikle dikkat ettim yaptığımız seviyelere uygun diye bulgurlu, kurubaklagilli yiyecekler fazla yeniyor. öyle ya da böyle bunların hepsi karbonhidrat. dolayısıyla glisemik indeksleri var. et türevi+sebze+salata öğünüyle asla bir değil. sık sık da tüketilirse kilo yavaş gidiyor aklında olsun. az yendiğinde de kilo yavaşlıyor.
aslında sen de güzel kilo verdin seviyelerle. az değil yani. bence güzel gidiyorsun.Sen gayet güzel ilerliyosun canim önemli olan kilo vermek öyle yada böyle biz sonucta kilo vermek icin ciktik bu yola ben bulgur ve bakliyati sık tüketmiyorum aslinda sadece bi ara kuruyemise sardim ama onuda ramazan gireli biraktim ne az ne cok yiyorum doyunca birakiyorum ama tabi yillarin al ver misligi var metonun anasini aglattik böyle olmssi normal belki sabir istiyo iste, sabrediyoz bakalim insallah sonuna kadar gitmek nasip olur bu dönem seviyeler hizli atliyo 2 den sonra 13 temmuz kt var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?