Ben kitaplarin yalancisiyimmmHahahaha
Yok artık gerçek olamaz buhalbuki ben tam sakatatciyim ya bu işte bu yanlışlık var hocam
Nasil gecti ilk gün :)Hayırlı geceler kızlar
Ilk günün nasıl geçtiHayırlı geceler kızlar
Kızım a grubuHahahaha
Yok artık gerçek olamaz buhalbuki ben tam sakatatciyim ya bu işte bu yanlışlık var hocam
Saniye farkıyla sen önce sormuşsunNasil gecti ilk gün :)
Tarçınla tüketmek o baygın tadı alıyormuş
Nasil gecti ilk gün :)
Teşekkür ederim kızlar. Öğlen bitti hastam. Esnek mesai kapsamında erken çıktım işten. Anneler günü hediyelerimi adımIlk günün nasıl geçti
Korktuğun, stres yaptığın kadar olmadı yaniTarçınla tüketmek o baygın tadı alıyormuş
Teşekkür ederim kızlar. Öğlen bitti hastam. Esnek mesai kapsamında erken çıktım işten. Anneler günü hediyelerimi adım
AB+ ne yemeli pekiBen kitaplarin yalancisiyimmm
Onu bilemiyorum canim ama en sansli grup diye aklimda kalmis emin olmamakla birlikteAB+ ne yemeli peki
Onu bilemiyorum canim ama en sansli grup diye aklimda kalmis emin olmamakla birlikte
Yemekle birlikte sivi almamayi deme bakliyat benide cok rahatsiz edoyordu ama sivi kurallarina uydugumdan beri rahatim elhamdülillah , hazimsizliga yol aciyor cünküteşekkür ederim
Benim bende farkettiğim bakliyatın beni çok rahatsız ettiği kramp yaşıyorum
Beş öğünün sağlıklı olduğunu savunan sadece diyetisyenler kaldı herhalde. Onlarda ısrarla direniyorlarKendine nasıl uyarsa canım.
Ben hiç zorlanmadım.
Hatta bana 5 öğün yemek işkenceydi
Evet 2.seviyedeyiz 36 saatlikler bisey degil 3 günlük var bide :)Kızlar şimdi facede apa nın grubuna baktım da şu an zaten 2.seviyedeler ve seviye atlamayın diye özellikle belirtmiş. İkincisi 36 saatlik oruçlar sıcak havaya denk gelecek
2019 da başlanan seviyeler şubat da bitmiş ve 12 mart 2020 da tekrar başlamışlar. Bu da Ekim de bitecek gözüküyor yani ekim sonu Aralık başı tekrar başlayacaklar. Bana kışın başlamak daha mantıklı geldi amahoş kışın da başlamayabilirim. Şu an sadece araştırıyorum
Sinirlerin bozuk olduğundan dolayı mı tansiyonun düştü yoksa tansiyonun düşük diye mi sinirllerin bozuldu?nasıl heveslendim yarın evdeyken oruç tutayım diyordum. iyi hissedersem işe giderken de tutarım diyordum. sahuru bekleyecektim hatta. zaten erken uyuyamıyorum. 02.30 gibi yer yatarım diyordum ama tutamayacağım sanırım. sinirlerim çok bozuktansiyon düşük yine ve nabız 45
Yazın zor olmayacak mı?Evet 2.seviyedeyiz 36 saatlikler bisey degil 3 günlük var bide :)
Deneyip görecegiz , 36 saatlikleri seviye birde 2 kere tuttum cok zorlamadi hazir olmadigim halde, korona icin koydu programa normalde yojtuYazın zor olmayacak mı?
Daha önce yapmışmıydınız??
Tekrar başlayacağı nerde yazıyorKızlar şimdi facede apa nın grubuna baktım da şu an zaten 2.seviyedeler ve seviye atlamayın diye özellikle belirtmiş. İkincisi 36 saatlik oruçlar sıcak havaya denk gelecek
2019 da başlanan seviyeler şubat da bitmiş ve 12 mart 2020 da tekrar başlamışlar. Bu da Ekim de bitecek gözüküyor yani ekim sonu Aralık başı tekrar başlayacaklar. Bana kışın başlamak daha mantıklı geldi amahoş kışın da başlamayabilirim. Şu an sadece araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?