Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hahahaha
Yok artık gerçek olamaz bu halbuki ben tam sakatatciyim ya bu işte bu yanlışlık var hocam
Kızım a grubu
Et sevmez, sosis, sucuk sever.
Tahıl ve sebze yer.
Az ve sık yer, ıvır zıvır çok sever. Benden kilolu geçen yediğim yağı gördü. Bu kadar yağ yiyip birde kilo veriyorsun ya maşallah sana dedi

Kızlar şimdi facede apa nın grubuna baktım da şu an zaten 2.seviyedeler ve seviye atlamayın diye özellikle belirtmiş. İkincisi 36 saatlik oruçlar sıcak havaya denk gelecek

2019 da başlanan seviyeler şubat da bitmiş ve 12 mart 2020 da tekrar başlamışlar. Bu da Ekim de bitecek gözüküyor yani ekim sonu Aralık başı tekrar başlayacaklar. Bana kışın başlamak daha mantıklı geldi amahoş kışın da başlamayabilirim. Şu an sadece araştırıyorum

Evet 2.seviyedeyiz 36 saatlikler bisey degil 3 günlük var bide :)

Sinirlerin bozuk olduğundan dolayı mı tansiyonun düştü yoksa tansiyonun düşük diye mi sinirllerin bozuldu?

Tekrar başlayacağı nerde yazıyor
Ben grupla tekrar başlamayacaklar diye aralık sonu kendi kendime başladım.
Ha diyorsan ki ben grubu beklerim.
O zamanda hazır ramazandayız, ister istemez iki öğün yiyoruz, bunu hayatına oturt.
Sıvı kurallarını uygula.
Meyva yeme kurallarına uy.
Yasaklıları hayatından tamamen çıkaramasana azalt.
Bak gör nasıl rahat edeceksin.
Beni tek zorlayan kahvaltıda çay içememek, zaten sahuruda sırf hurma yada incirle çay serbest diye yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…