- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kendine nasıl uyarsa canım.Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
Ben kuruyu çorba niyetine yapıyorumKızlar bugünkü menüm
Gece:bir dilim güllaç
Akşam: çorba, kurufasulye, salata
Su:2 litreyi geçerim
Spor: 3 mil leslie +50 mekik
Birazdan çayla bir tane hurma da yerim
Sen ne yaptin ya...hiç yapilirmi şimdi apacilara bu.....pazara ekşi mayali ekmek yiycem.
yiyin, yedirin yaşatın bu geleneğiiiiiiiSen ne yaptin ya...hiç yapilirmi şimdi apacilara bu.....pazara ekşi mayali ekmek yiycem.
bence deMayayi simdiden kur anca yetisir
Seviye 2 bize yaramadi sankiSahur
3 incir
Cevizli tahin
Iftar
Fırında kaşarlı mantar
Bol salata
6, 7 yaprak sarma
3 hurma
Bikaç kaşık yoğurt
Su
1 lt
Spor
Cimcimelerle 1 saat yürüyüş
Önümüzdeki 3 gün sahur yapmayı düşünmüyorum çünkü tartıda artı gördüm.
Az yediğim halde 2. Seviye beni zorluyor
Az derken çeşit çok olunca miktar az, çeşit az olunca miktar çok
Önceki yaptığımda da kilo zor gittiydi.Seviye 2 bize yaramadi sanki
Bu dönem seviyeler hizli atliyo 3.seviye 1 haftaÖnceki yaptığımda da kilo zor gittiydi.
3 gün tek öğün yapıyım belki harekete geçer
EvetBu dönem seviyeler hizli atliyo 3.seviye 1 hafta
Senin acilen hastaneye gidip tahlil yaptırman lazımnasıl heveslendim yarın evdeyken oruç tutayım diyordum. iyi hissedersem işe giderken de tutarım diyordum. sahuru bekleyecektim hatta. zaten erken uyuyamıyorum. 02.30 gibi yer yatarım diyordum ama tutamayacağım sanırım. sinirlerim çok bozuktansiyon düşük yine ve nabız 45
A+ ne yiyiyor.Bendensin o zaman
Bizim et yememiz lazım
Eğer etin yanında süt ürünü yersen şişkinlik ve hazımsızlık yapıyor
Ben sebze + yogurt
Et + salata yapmaya çalışıyorum
Canim acaba cok mu kafaya takiyosun, benim kayinpeder kalp hastasi az bi tansiyonu ciksin psnik yapar sürekli ölcer yükselmeyen tansiyonuda yükseltir , seninkide psikolojik mi oldu acabanasıl heveslendim yarın evdeyken oruç tutayım diyordum. iyi hissedersem işe giderken de tutarım diyordum. sahuru bekleyecektim hatta. zaten erken uyuyamıyorum. 02.30 gibi yer yatarım diyordum ama tutamayacağım sanırım. sinirlerim çok bozuktansiyon düşük yine ve nabız 45
Sebzeee :) mercimekk a lara süt ve süt ürpnleri kirmizi et yaramiyorA+ ne yiyiyor.
Senin acilen hastaneye gidip tahlil yaptırman lazım
sahur yapma bencede gereksizSahur
3 incir
Cevizli tahin
Iftar
Fırında kaşarlı mantar
Bol salata
6, 7 yaprak sarma
3 hurma
Bikaç kaşık yoğurt
Su
1 lt
Spor
Cimcimelerle 1 saat yürüyüş
Önümüzdeki 3 gün sahur yapmayı düşünmüyorum çünkü tartıda artı gördüm.
Az yediğim halde 2. Seviye beni zorluyor
Az derken çeşit çok olunca miktar az, çeşit az olunca miktar çok
Canım Sağlık daha önemli doktora git ilk önce oruç tutma Allah korusun sonu kötü olurnasıl heveslendim yarın evdeyken oruç tutayım diyordum. iyi hissedersem işe giderken de tutarım diyordum. sahuru bekleyecektim hatta. zaten erken uyuyamıyorum. 02.30 gibi yer yatarım diyordum ama tutamayacağım sanırım. sinirlerim çok bozuktansiyon düşük yine ve nabız 45
Canim acaba cok mu kafaya takiyosun, benim kayinpeder kalp hastasi az bi tansiyonu ciksin psnik yapar sürekli ölcer yükselmeyen tansiyonuda yükseltir , seninkide psikolojik mi oldu acaba
HahahahaSebzeee :) mercimekk a lara süt ve süt ürpnleri kirmizi et yaramiyor
Sebze ve tahıl ürünleriA+ ne yiyiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?