Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
Kendine nasıl uyarsa canım.
Ben hiç zorlanmadım.
Hatta bana 5 öğün yemek işkenceydi

Sahur
3 incir
Cevizli tahin

Iftar
Fırında kaşarlı mantar
Bol salata
6, 7 yaprak sarma
3 hurma
Bikaç kaşık yoğurt

Su
1 lt
Spor
Cimcimelerle 1 saat yürüyüş

Önümüzdeki 3 gün sahur yapmayı düşünmüyorum çünkü tartıda artı gördüm.
Az yediğim halde 2. Seviye beni zorluyor
Az derken çeşit çok olunca miktar az, çeşit az olunca miktar çok

Seviye 2 bize yaramadi sanki

nasıl heveslendim yarın evdeyken oruç tutayım diyordum. iyi hissedersem işe giderken de tutarım diyordum. sahuru bekleyecektim hatta. zaten erken uyuyamıyorum. 02.30 gibi yer yatarım diyordum ama tutamayacağım sanırım. sinirlerim çok bozuk tansiyon düşük yine ve nabız 45

Senin acilen hastaneye gidip tahlil yaptırman lazım

Canim acaba cok mu kafaya takiyosun, benim kayinpeder kalp hastasi az bi tansiyonu ciksin psnik yapar sürekli ölcer yükselmeyen tansiyonuda yükseltir , seninkide psikolojik mi oldu acaba

sahur yapma bencede gereksiz
Canım Sağlık daha önemli doktora git ilk önce oruç tutma Allah korusun sonu kötü olur

Canim acaba cok mu kafaya takiyosun, benim kayinpeder kalp hastasi az bi tansiyonu ciksin psnik yapar sürekli ölcer yükselmeyen tansiyonuda yükseltir , seninkide psikolojik mi oldu acaba

annem de öyle. panik yapınca tansiyonu yükselir. ama bu nabız. kontrole gitmem gerek. yarın randevu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…