Ooo seni mezun ediyoruz ozmanİftar öncesi 57.9 u gördüm şaka gibi
Canim önce saglik en azindan doktora gidip baktirana kadar normal beslenmeye devam et sen, acliklar yaza geliyo zorlayabiliraslında sen de güzel kilo verdin seviyelerle. az değil yani. bence güzel gidiyorsun.
ben ne yapacağım bilemedim. hurma, kuruyemiş devam edeyim diyorum ama tansiyon ve nabız sürekli düşük çıkıyor. yemek yeyince biraz yükseliyor. devam etmek istiyorum aslında. ama işe giderken 36 saatlik ve 3 günlük açlıkları yapabilir miyim bilemiyorum. kafama bu takılıyor. KT yapmayı çok istiyorum.
Tamda bugün incir aldim :)
iyi yapmışsın gezginim. Burada çocuklara yasak devam ediyor, ancak haftaya bir gün dört saat çıkacaklar. Onda da yürüme mesafesinde gezecekler.23 gün tuttum.
Iyiyim bende, torunlar bende
Biraz onları gezdirip geldim
0rh+Kan grubun ne
bazen düzgün giderken kopukluk oluyor perihancım. üzülme. sen azimlisin devam edersin. sporu hafiften yapsan bile motive olursun. ağır hareketler yapma. sabah 15 dk akşamüzeri 15 dk bile seni motive eder. metabolizma hızını arttırır.
tabi menü paylaşmak da insanı çok kontrollü yapıyor bu da bir gerçek. hem menülerle yeni tarifler de öğreniyoruz. hem de fikir oluyor hepimizehadi moralini bozma devam et
çok şükür canım. kontrolü ihmal etme
hıoşgeldin canım. hayırlı ramazanlar sana da. çok şükür iyiyiz umarım sen de iyisindir
vallah döverim seni
Ah ne güzel bir his oBugün işe başladım kızlar
Şoförler bile abla zayıflamışın dedi. Şakaya vurdum şişmanmıyım ben dedim. Ama bana sor ayaklarım yere basmıyor
Sen etcilsin :)iyi yapmışsın gezginim. Burada çocuklara yasak devam ediyor, ancak haftaya bir gün dört saat çıkacaklar. Onda da yürüme mesafesinde gezecekler.
0rh+
Canim önce saglik en azindan doktora gidip baktirana kadar normal beslenmeye devam et sen, acliklar yaza geliyo zorlayabilir
Daha düzelmedi mi ?
işte bilemiyorum. önce şu süpriz şekilde oluşan tansiyon düşüklüğü ve nabzı çözüme ulaştırmam lazım.
Daha düzelmedi mi ?
Bitki çaylarini tamamen kes bakalım belki onlardandir
yok canım maalesef. nabız hala 50 lerde. bugün bir ara 49 oldu. spordan sonra 55 mi ne oldu. öyle yani. tansiyonda 10 a 7 falan. bazen 10 un ve 7 nin altına az iniyor. 9.8 e 6.8 gibi yani. bilemedim valla neden.
Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorumCanim önce saglik en azindan doktora gidip baktirana kadar normal beslenmeye devam et sen, acliklar yaza geliyo zorlayabilir
Hiç olmasa aramamSen etcilsin :)
Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
Cogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.Hiç olmasa aramameşim çok sevdiği için yanısıra yiyorum. Bin de bir ister canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?