Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün tamamım. yarın oruca başlamam lazım yeniden. ama kafamda deli sorular gün içinde tansiyon ve nabız çok düşerse naparım
bir de tabi sahurda hurma veya kuruyemiş mi yoksa yumurtalı peynirli kahvaltı mı yapsam?

Canim önce saglik en azindan doktora gidip baktirana kadar normal beslenmeye devam et sen, acliklar yaza geliyo zorlayabilir

Bugün işe başladım kızlar
Şoförler bile abla zayıflamışın dedi. Şakaya vurdum şişmanmıyım ben dedim. Ama bana sor ayaklarım yere basmıyor
Ah ne güzel bir his o

Canim önce saglik en azindan doktora gidip baktirana kadar normal beslenmeye devam et sen, acliklar yaza geliyo zorlayabilir

işte bilemiyorum. önce şu süpriz şekilde oluşan tansiyon düşüklüğü ve nabzı çözüme ulaştırmam lazım.

Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum

Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum
Hiç olmasa aramam eşim çok sevdiği için yanısıra yiyorum. Bin de bir ister canım
Cogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.

Az önce eksi mayali ekmegimin tadina baktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…