Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dolunay var, ondan bu gerginlikler, uyku tutmamaları. Ben de aynı şekildeyim. Her yerim şiş. Bırakmayın kendinizi emeğinize yazık olur

Ogluşuma değişik bir poğaça yapayım diyorum şöyle şekil olarak ama hiçbiri olmaz galiba ya bir fikri olan var mıdır acaba
Malzemeler kuru maya az şeker
tuz su yağ un
Içine de zeytin
Bununla değişik ne yapabilirim ki

havuçlu kabaklı ve peynirliye ne dersin?

Sinirlerin bozuk olduğundan dolayı mı tansiyonun düştü yoksa tansiyonun düşük diye mi sinirllerin bozuldu?
tansiyon ve özellikle nabız düşük olduğu için sinirlerim bozuldu. oruca da niyet edemedim. tereddüt ettim birşey olursa diye. 45 nedir yaaa moralim bozuluyor. tansiyon da hep düşük. 2 hafta oldu bu halsizlik. demek ki 2 haftadır böyle.
cnim senin paylastigin ödem suyunu yaptim 11 den beri iciyorum ama hepsi icimde :) nasil is bu anlamadm sende nasil tesir etmisti,1,5 kilo farketti demistin ellerim 2 katina cikti Mthn83
dolunay, regl falan etkiler de ödem için en pratik yeşil çay ve beyaz çay bence. bir de bol su içmek aklında olsun. yeşlil çay ve beyaz çay direk boşaltıyor ödem depolarımı benim.
geçmiş olsun canım. yalnız sık sık yemek ve tatlı yemek kan şekerini daha çok oynatır. hele de öyle bir sorunun varsa. aklında olsun.

Peynirli olmaz alerji , kabağım da yok ama havuçlu nasıl olur ki rendelesem içine mi koysam

evet ben kabak ve havucu rendeleyip suyunu iyice sıkıp öyle ekliyorum. peynir koymazsın sorun değil. cevize alerjisi yoksa istersen cevizli havuçlu yap. sen bilirsin. suyunu iyice sık ama havucun.

Mthn83 Eddaak rakibelerim
Bir tost yememe bakar hemen +3olurim
Siz ne alemlerdesiniz
Az önce tartıldım 76.6
Sonra gittim tatlı yedim aç karna
Şimdi içim bulanıyor.
Yorgunum ruhsal duygusal
Duygularım birbirine karıştı. Kötü şeyler olmasından korkuyorum

Az önce tartıldım 76.6
Şimdi içim bulanıyor.
Yorgunum ruhsal duygusal

çok güzel rakam bence.

aç karnına tatlı aniden kan şekerini fırlatmıştır. o da bulantı yapıyor. işi stres yapma. elbet başlayacaktın. stresten de bulantı olmuştur. bir de tabi ufaklık tam wc sorununu çözemedi. onu da kafaya takıyorsun.

Az önce tartıldım 76.6
Şimdi içim bulanıyor.
Yorgunum ruhsal duygusal
Ee çok iyi canım rakam... Sakın ol ve tadını çıkar bu sonucun bencce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…