Dolunay var, ondan bu gerginlikler, uyku tutmamaları. Ben de aynı şekildeyim. Her yerim şiş. Bırakmayın kendinizi emeğinize yazık olurcanim su siralar uyku düzenim sasti ben ona bagliyorum +regl ( normalde ben cok sismem bu günlerde ) +bide dolunay var sanirimdün sabah 6 gibi uyuyabildim 10 da kalktim bugün onun etkisi var elbet ama su ictigim suyla wc de nöbette olmam lazimdi beni ödem degilde atamamak sasirtiyor suyun icinde limon maydonoz tarcin karanfil nane var aksamdan hazirladim ,bakalim yarin ola hayr ola, iyice sIKILDIM ama yahu :)
@perihan00 canim benim bugünkü sporum trampolin ve cocuklarla biraz top oynadim acayi hamim hemen perte ciktim yavas yavas vücudu isindirip hakiki spora baslamaliyim cocuklar az bi oynamaya hemen mutlu oldular ama analarinda is yok yoruldum hemen
cay serbest, sivi alim kurallari saatlerinde yani yemekten yarim saat öncesine kadar ve yemekten en az 1.30 saat sonrasinda baslamak üzere et yendiyse bu 2 saata uzuyorYazın cesaret edemiyorum gezo. Çay da mı yasakhiç iyi olmadı bu
benim uykusuzlugun suclusu dolunay degil, cayDolunay var, ondan bu gerginlikler, uyku tutmamaları. Ben de aynı şekildeyim. Her yerim şiş. Bırakmayın kendinizi emeğinize yazık olur
ne zaman gidiyo bu mübarek :)Dolunay var, ondan bu gerginlikler, uyku tutmamaları. Ben de aynı şekildeyim. Her yerim şiş. Bırakmayın kendinizi emeğinize yazık olur
Ogluşuma değişik bir poğaça yapayım diyorum şöyle şekil olarak ama hiçbiri olmaz galiba ya bir fikri olan var mıdır acaba
Malzemeler kuru maya az şeker
tuz su yağ un
Içine de zeytin
Bununla değişik ne yapabilirim ki
Peynirli olmaz alerji , kabağım da yok ama havuçlu nasıl olur ki rendelesem içine mi koysamhavuçlu kabaklı ve peynirliye ne dersin?
tansiyon ve özellikle nabız düşük olduğu için sinirlerim bozuldu. oruca da niyet edemedim. tereddüt ettim birşey olursa diye. 45 nedir yaaa moralim bozuluyor. tansiyon da hep düşük. 2 hafta oldu bu halsizlik. demek ki 2 haftadır böyle.Sinirlerin bozuk olduğundan dolayı mı tansiyonun düştü yoksa tansiyonun düşük diye mi sinirllerin bozuldu?
dolunay, regl falan etkiler de ödem için en pratik yeşil çay ve beyaz çay bence. bir de bol su içmek aklında olsun. yeşlil çay ve beyaz çay direk boşaltıyor ödem depolarımı benim.cnim senin paylastigin ödem suyunu yaptim 11 den beri iciyorum ama hepsi icimde :) nasil is bu anlamadm sende nasil tesir etmisti,1,5 kilo farketti demistin ellerim 2 katina ciktiMthn83
geçmiş olsun canım. yalnız sık sık yemek ve tatlı yemek kan şekerini daha çok oynatır. hele de öyle bir sorunun varsa. aklında olsun.hamileliğimde gebelik şekerim vardı.. somra geçmiştir diye hiç test yaptırmamıştım.. inşAllah diyabetim yoktur bugün ondan şüphe ettim. hastaneye de gidemiyoruz ki test yaptıralım.. bakalım inşAllah bir daha olmaz
Peynirli olmaz alerji , kabağım da yok ama havuçlu nasıl olur ki rendelesem içine mi koysam
Az önce tartıldım 76.6
Evet yemekle birlikte hepsi yasakYazın cesaret edemiyorum gezo. Çay da mı yasakhiç iyi olmadı bu
AynenDolunay var, ondan bu gerginlikler, uyku tutmamaları. Ben de aynı şekildeyim. Her yerim şiş. Bırakmayın kendinizi emeğinize yazık olur
Olmaz inşallahAz önce tartıldım 76.6
Sonra gittim tatlı yedim aç karna
Şimdi içim bulanıyor.
Yorgunum ruhsal duygusal
Duygularım birbirine karıştı. Kötü şeyler olmasından korkuyorum
Az önce tartıldım 76.6
Şimdi içim bulanıyor.
Yorgunum ruhsal duygusal
Valla ha bilmiyorum 2 gündür wc yok v insan dışı bır şekilde yedim dün. Şimdi tartilicam
Ee çok iyi canım rakam... Sakın ol ve tadını çıkar bu sonucun bencceAz önce tartıldım 76.6
Şimdi içim bulanıyor.
Yorgunum ruhsal duygusal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?