Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli abahlar cümletten.
Birazdan hazirlanip çikcaz ev tadilati için gerekli malzemeler alinacak..
MuMu85 spormuzu unutmayalim canim hatirlat bana sonra..unuturum belki işe dalip..araya sıkiştirmam lazim bişekilde düzenli yapmam şart sporumu artik

tamam canim insallah,bu sabah 6 ya dogru uyudum 10 da uyandim pert durumdayim ama az da olsa yapicam sporu insallah , birdahada aksam cay icmek mi tövbeee, seviyelerin bi eksisi bu oldu bana önceden böyle bi sikayetim yoktu

kızlar bugün hiç iyi uyanmadım.. niye böyle oldu anlamadım 9 gibi uyandım ve şekerim düşmüştü elim ayağım her yerim titriyodu uyandığımda.. dün de aslında iyi yemiştim.. şekerim yükselsin diye tatlı yedim yükselmedikçe daha çok yedim bozmak istmezdim ama malesef böyle oldu.. kaç kalorilik tatlı yedim bi hesap edicem ona göre gün boyu sporu artırarak ve biraz da yemekten kısarak telafi edicem..

ekleme yapayım bugün toplam kalori 1890 olmuş bile tüm gün 1400 olması gerekiyor normalde. artık akşam bir çorba içer yatarım sadece hiç iyi olmadı böyle..

Son düzenleme:
Kendine nasıl uyarsa canım.
Ben hiç zorlanmadım.
Hatta bana 5 öğün yemek işkenceydi
5 ogunmu hadi iyisin benimki yedi öğün işi gücü bırakıp yiyeceklerimi takip ediodum. Böle saçma birsey görmedim ya.
Hep beraber başlamak zorunda değilsin canm yapmak istiosan kendinde başlayabilirsin. Grubu beklemene gerek yok

cnim senin paylastigin ödem suyunu yaptim 11 den beri iciyorum ama hepsi icimde :) nasil is bu anlamadm sende nasil tesir etmisti,1,5 kilo farketti demistin ellerim 2 katina cikti Mthn83
Her vücut aynı değil canm ters tepki büyük ihtimal. Yeşil çay en iyisi bence en geneli yani

canim ellerim 2 katina cikti derken suyla ilgisi yok ödemim var onun icin yaptim suyu ama tesir etmiyo gibi,belkide acele ediyorum bilemedim
Canım mutlaka sana etki eden ödem yapan birsey var büyük ihtimal yani mutlaka bir sebebi var onemli olan o sebebi bulmak. Ya vücut kendi yapıyor ki bununda bir sebebi vardır. Yada yediklerindrn birsey yapıyor

Canım mutlaka sana etki eden ödem yapan birsey var büyük ihtimal yani mutlaka bir sebebi var onemli olan o sebebi bulmak. Ya vücut kendi yapıyor ki bununda bir sebebi vardır. Yada yediklerindrn birsey yapıyor
canim su siralar uyku düzenim sasti ben ona bagliyorum +regl ( normalde ben cok sismem bu günlerde ) +bide dolunay var sanirim dün sabah 6 gibi uyuyabildim 10 da kalktim bugün onun etkisi var elbet ama su ictigim suyla wc de nöbette olmam lazimdi beni ödem degilde atamamak sasirtiyor suyun icinde limon maydonoz tarcin karanfil nane var aksamdan hazirladim ,bakalim yarin ola hayr ola, iyice sIKILDIM ama yahu :)

Gulhan1 canim benim bugünkü sporum trampolin ve cocuklarla biraz top oynadim acayi hamim hemen perte ciktim yavas yavas vücudu isindirip hakiki spora baslamaliyim cocuklar az bi oynamaya hemen mutlu oldular ama analarinda is yok yoruldum hemen

Geçmiş olsunn

Bende yapabilirim inşallah..eşim şu an yarim kalan işini tamamliyor oturma odasinda...az kaldi derle toparla derken ancak akşam yaparim herhalde sporumu

Niye öyle oldu aceba..inşallah toparlanirsin cabucak.. geçmiş omsun csnim..

Niye öyle oldu aceba..inşallah toparlanirsin cabucak.. geçmiş omsun csnim..

hamileliğimde gebelik şekerim vardı.. somra geçmiştir diye hiç test yaptırmamıştım.. inşAllah diyabetim yoktur bugün ondan şüphe ettim. hastaneye de gidemiyoruz ki test yaptıralım.. bakalım inşAllah bir daha olmaz

Geçmiş olsun canım

Yazın cesaret edemiyorum gezo. Çay da mı yasakhiç iyi olmadı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…