Bende yemekten sonra tartildim 82.9 geldim, sabaha sis kalkmassam 81 leri görürümmm inssssBu arada sabah bi tartilayim dedim..ve mezun kilomdan sadece 100 gram artidayim..56.2
81 olunca tam 10 kilo vermiş oluşun demiBende yemekten sonra tartildim 82.9 geldim, sabaha sis kalkmassam 81 leri görürümmm inssss
Evet insallah81 olunca tam 10 kilo vermiş oluşun demi
O nasıl sahurMenü
Sahur 4 5 tane cips
İftar normal kahvaltı 2 dilim ekşi maya ekmek Menemen ça y
Su 1.5 olur
Spor 12 den 7 ye kadar temizlik
inşallah canımEvet insallah
Cok arada yiyiyorum yaO nasıl sahur
Bakalım haftaya nasıl olurAma ertesi hafta daha fazla gidiyor. En azından bende öyle oluyor
Bu nedir boyle su yok lokma tatlisi karpuz seker patlaması eyvahlar olsunMenü vereyim
Sabah 1 incir 7 zeytin 2 haşlanmış yumurta biraz peynir
Ara 2 kahve şekersiz
Akşam lokma tatlısı. 2 yumurta karpuz peynir.
Su çay yok
Cidden bu nasıl sahurMenü
Sahur 4 5 tane cips
İftar normal kahvaltı 2 dilim ekşi maya ekmek Menemen ça y
Su 1.5 olur
Spor 12 den 7 ye kadar temizlik
Tadilat yaradi sanaBu arada sabah bi tartilayim dedim..ve mezun kilomdan sadece 100 gram artidayim..56.2
Dökül bakalımHerkesi kınayarak geldim buraya kadaaaarrr kendi yaptiklarımı yazamıyorum
Sökül bakalım korkunun ecele faydası yokHerkesi kınayarak geldim buraya kadaaaarrr kendi yaptiklarımı yazamıyorum
Şimdilik birşey demiyorum bayramdan sonra bende elime alacağim merdaneyiCidden bu nasıl sahur
O kadar cevizi bana dök bende tatlı olurumSahur
1 lahmacun ayran
Iftar
Yesil mercimek yemeği
Çeyrekten daha az ramazan pidesi( kendim yaptim)
Urfa tatlısı iki dilim ( adı şıllık tatlısı krebin icine ceviz sarıp uzerine serbet dökülüyor)
3 erik
Maden suyu
1.5 litre su
Spor yok bugün ders anlattim üzerine iftar hazirligi yordu beni. Zaten enerjim hemen biter oruçluyken
O kadar cevizi bana dök bende tatlı olurum
O tatliyi pekmezi az sullandirip şerbeti daha hafif olsun diye yapanlarda var..bende bi urfali arkadaşta yemiştim..Sahur
1 lahmacun ayran
Iftar
Yesil mercimek yemeği
Çeyrekten daha az ramazan pidesi( kendim yaptim)
Urfa tatlısı iki dilim ( adı şıllık tatlısı krebin icine ceviz sarıp uzerine serbet dökülüyor verevine kesiyoruz bir krebin ceyregini yedim yani)
3 erik
Maden suyu
1.5 litre su
Spor yok bugün ders anlattim üzerine iftar hazirligi yordu beni. Zaten enerjim hemen biter oruçluyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?