Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O tatliyi pekmezi az sullandirip şerbeti daha hafif olsun diye yapanlarda var..bende bi urfali arkadaşta yemiştim..
Ben pekmezli yemedim yapiyorlarmış ama duydum. Zaten evde pekmez yoktu ama serbeti tatli yapmadim o kadar. Tadi belli belirsizdi. Inanmazsanız yollıyım tadina bakın valla

fulyacim ne de güzel anlatmışsın tüm bu dediklerini yaptım evvel allah, +15 kg la döndüm sahalara bugün ilk günümdü inşallah devam edicem hadi bismillah

yok canım maalesef. nabız hala 50 lerde. bugün bir ara 49 oldu. spordan sonra 55 mi ne oldu. öyle yani. tansiyonda 10 a 7 falan. bazen 10 un ve 7 nin altına az iniyor. 9.8 e 6.8 gibi yani. bilemedim valla neden.
Kötü bir şey değil diyor internetten bir bak istersen uzun zaman spor yapanların nabzı 40 50 olurmuş sende bu ara arttırdım sporu ondan olabilir bir ara benimde öyleydi dr gittim birsuru tahlil yaptı tansiyonum yerlerde birseyin yok dedi gönderdi hatta biz düşük nabız ve tansiyon severiz dedi

fulyacim ne de güzel anlatmışsın tüm bu dediklerini yaptım evvel allah, +15 kg la döndüm sahalara bugün ilk günümdü inşallah devam edicem hadi bismillah
15 kiloyu burda verip gidince tekrar geri mi aldin
Hoşgeldin bu arada bilgilerin nedir

Edak ecza deposundamı çalışıyorsun :) bende izmirliyim
30 kg verdiysen 15 kilo ooo çok kolay verirsin. Tabi solede bir gerçek var her geri alış bidahaki kilo verisi yavaşlatıyor. İnşallah başarı olucaksin ya eda kabul etmedi bende en son bunu buldum edak gıdak gibi oldu biraz ama nese evet izmirliyim hasbi has. Sen neresinden? Kemalpaşa da aliagada olan da İzmir diyorlar malum oralarda İzmire bağlı ama bence İzmire alakası yok

Havanı da atmışsın

Onu ben de duydum. Düşük nabız iyidir demişti bir dr ama ispat et dersen edemem, nerede okuduğumu unuttum netekim

Birazini 8. Takımda birazda +90 da verdim total de 30 kilo vermiştim 3 yıldır koruyordum malesef 1 yıldır 15 kilosunu geri aldım
Birkaç kilo aldığında hemen önlem alsaydın diyecem de kelin ilacı olsa kafasına sürecek neyse zararın neresinden dönsek kar. 30 kiloyu veren 15 i tekrar verir. Hoşgeldin

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun
Bugun eksiyle uyandım yarın yüzüm gülecek rakibimi sollayamaaamda ama haftalardır bu kadar eksi görmüyordum bugun daha da dikkat ederim
Bu sıralar fazla giremiyorum dertler sıkıntılar bitmiyor Allah hayırlı evlat versin evlatlarımızı helal süt emmiş Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah
Beni bilen biliyor kızım Bi kaç ay önce boşanmış tı ama adam hiç rahat bırakmıyor barışmak istiyor kızım istemiyor diye cok çirkinleşti agza alınmıcak sözler bizlere babamıza ne yapcagımıxı şaşırdık bugün karakola gidelim şikayetçi olalım diye düşünüyorum bakalım
Allah cümlesinin cocugunun karşısına hayırlı evlat cıkarsın inşallah gercekten cok zor ele karıştınmı dertler bitmiyor sabah sabah dertleşme ihtiyacım vardı içimi döktüm sizlere dualarınızı bekliyorum Allah akıl fikir versin de düşsün artık yakamızdan

Günaydin canim..bu gibi durumlar ne yazikki çok yaşaniyor...gerçekten barişmak isteyen insan zaten o şekilde yapmaz kizin sakın affetmesin...böylelerlen hayat geçmez..demeki kizin ayrilmakla hakliymiş..hatirladiğim kadariyla 1 çocuğuda vardi kizinin...mümkün olduğunca onu bu tatsizliklardan uzak tutun piskolojik olarak kötü etkileniyorlar çocuklar böyle durumlarda..

Allah yardımcınız olsun inşallah

Merhabalar
Dünkü menüm

sabah
Klasik kahvaltı (ekmek yok bu sefer)

ara
1 dilim armut
2 kare bitter

akşam
Kabakta tavuk (tvde arda yapmıştı geçen gün denedik ) kabak içinde tavuk sote koyup fırınlanıyor
2 yk yoğurt
(ekmek yine yok)
Bütün gün ekmek yemedim diye kendimi kandırırlen akşam tatlıyı gömdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…