Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardimciniz olsun, Rabbim merhamet vicdan versin böylelerine

gitmis güzelim menü :)

hey yavrum hey 2009 dan beri debeleniyorum

Cok üzüldüm Rabbım yar ve yardımcınız olsun. İnşallah zarar verecek boyuta gelmez.. Cahaletle uğraşmak kadar zor birsey yok. Bugün benm yawrum küçük ama hergun dua ediyorum hayrli evlat olsun iyi insanlarla karsilassin inşallah diye. Çünkü aksi birsey olur sa çok canım yanar. Biz adam akıllı yetiştiriyoruz ama bakalım kimlere denk gelecek bilmiyoruz.

Allah yardımcınız olsun insallah. Allah iyilerle karşılaştırsın

Amin çok geçmiş olsun ya
Tek diyeceğim ne olursa olsun barışmasın
Rabbim yardımcınız olsun
Tüm gönlümle söylüyorum

Allah yardımcınız olsun inşallah
Allah yardimciniz olsun, Rabbim merhamet vicdan versin böylelerine
Allah yardımcınız olsun insallah. Allah iyilerle karşılaştırsın
Amin çok geçmiş olsun ya
Tek diyeceğim ne olursa olsun barışmasın
Rabbim yardımcınız olsun
Tüm gönlümle söylüyorum
Aminnnn kızlar Allah hepinizden razı olsun evet 5 yaşında bir prenses var kızımın fazla yansıtmamaya calılıyoruz ama ister istemez farkında bazı şeylerin kesinlikle zaten barışma olmaz bir insan gelip kayınnabası ve kaynanası na şunu dermi kızın calışmasa biz geçinemeyiz boşanırız Bi kaç yıl önce bunu demişti bu kadar sorumsuz evine bakamayan insan SSK sı bile yok kızımdan bakılanıyordu ama adam olması için cok şans verirsin şansını degerlendirmeyen kişiden zaten artık bi halt olmaz Allah cümlesinin yüzünü güldürsün inşallah

Çok üzüldüm benim de var üç kızım böyle bir durumla karşılaşsam üzüntüden ölürüm heralde Allah yardımcınız olsun, inşallah bundan sonraki yaşamında mutlu ve huzurlu olur kızınız

Allah bagışlasın senin evlatlarınıda helal süt emmiş Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah canım benim gercekten cok cok zor biz kıyamazken elin oglu neler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…