Ya işteAllah bagışlasın senin evlatlarınıda helal süt emmiş Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah canım benim gercekten cok cok zor biz kıyamazken elin oglu neler yapıyor
Canm sen eskidende mi modu düşüktün ondan mı az verdin. yst38 *** 10.Takım ► 26.08.11 ► 98,50 ► 77,20 ► 21,30 ► 21,62%
10 yılda 21 kg vermişim. Yılda 4–5 kg verseymişim daha fazla gidermiş
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun
Bugun eksiyle uyandım yarın yüzüm gülecek rakibimi sollayamaaamda ama haftalardır bu kadar eksi görmüyordum bugun daha da dikkat ederim
Bu sıralar fazla giremiyorum dertler sıkıntılar bitmiyor Allah hayırlı evlat versin evlatlarımızı helal süt emmiş Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah
Beni bilen biliyor kızım Bi kaç ay önce boşanmış tı ama adam hiç rahat bırakmıyor barışmak istiyor kızım istemiyor diye cok çirkinleşti agza alınmıcak sözler bizlere babamıza ne yapcagımıxı şaşırdık bugün karakola gidelim şikayetçi olalım diye düşünüyorum bakalım
Allah cümlesinin cocugunun karşısına hayırlı evlat cıkarsın inşallah gercekten cok zor ele karıştınmı dertler bitmiyor sabah sabah dertleşme ihtiyacım vardı içimi döktüm sizlere dualarınızı bekliyorum Allah akıl fikir versin de düşsün artık yakamızdan
OhoooKızlar nerdesiniz yaw
Bu nasıl bir kargasadir.sabah bir kase bulgur pilavı
öğlen bir kase sufle
akşam yoğurtlu yağsız bir kase makarna
su 2 lt
bugün de pek dikkat edemedim 2 gündür artıdayım inşAllah yarın eksiyi görürüm
bir de ben ne zaman listeye girebilicem :)
sabah bir kase bulgur pilavı
öğlen bir kase sufle
akşam yoğurtlu yağsız bir kase makarna
su 2 lt
bugün de pek dikkat edemedim 2 gündür artıdayım inşAllah yarın eksiyi görürüm
bir de ben ne zaman listeye girebilicem :)
Benim spor yine yalan oldu..yeni oturdum ama bitti çok şükür badana boya kağitlama işleri..çok hoş bir renk oldu oturma odasi...çok hafif açik bir gri rengine boyadik ..koyu gri perde koyu gri hali aldik çok hoş durdu..tek masa yakişmadi onuda yeni almiştik ama programda hali yoktu..tesadüfen bir hali görüp onu beyenip aldik sonradan...bugünün sporu da tamamGulhan1 30 dk leslie, 60 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?