Sagol canım benim bunlarda gececek inşallahgeçmiş olsun canım. çok üzüldüm.
Güle güle oturmak kullanmak nasip etsin canım benim olsun kaç gündür ugraşıyorsun oda spor sanaBenim spor yine yalan oldu..yeni oturdum ama bitti çok şükür badana boya kağitlama işleri..çok hoş bir renk oldu oturma odasi...çok hafif açik bir gri rengine boyadik ..koyu gri perde koyu gri hali aldik çok hoş durdu..tek masa yakişmadi onuda yeni almiştik ama programda hali yoktu..tesadüfen bir hali görüp onu beyenip aldik sonradan...
Sağol canim..Güle güle oturmak kullanmak nasip etsin canım benim olsun kaç gündür ugraşıyorsun oda spor sana
Güle güle kullan canımBenim spor yine yalan oldu..yeni oturdum ama bitti çok şükür badana boya kağitlama işleri..çok hoş bir renk oldu oturma odasi...çok hafif açik bir gri rengine boyadik ..koyu gri perde koyu gri hali aldik çok hoş durdu..tek masa yakişmadi onuda yeni almiştik ama programda hali yoktu..tesadüfen bir hali görüp onu beyenip aldik sonradan...
Sabit gelirsem şükredicemKızlar bugün misafirim var iftara. Beni mazur görün.moni kilon ne alemde? Ser verip sır vermiyorsun, insan bi ucundan çıtlatır canım:)
Bu nasıl bir kargasadir.Sabah bulgur ne alaka sufleyide gommussun akşam makarna olmamış yarın hepimizin Allah sonunu hayretsin. Bende 3 gündür wc yok,
bu menüyle yarın eksi olmaz artı olursun kuzum üzgünüm3 öğününde de komple karbonhidrat yemişsin ne sebze var ne protein var ne yoğurt ne salata var
hoşgeldin canım.Herkese kilo verme yolunda başarılar ve bol irade dilerim
Canım benim rabbim gönlünüze ferahlık versinSagol canım benim bunlarda gececek inşallah
Offf canım öyle tatlı yiyecekler istiyorki
Bir hafta var regl dönemine şimdiden başladık tatlı krizlerine
Bu gece zor geçecek
Cok geçmiş olsun canimoğlum ateşliydi sabahtan beri. ne bulduysam yedim menüsü
Geçmiş olsun canımoğlum ateşliydi sabahtan beri. ne bulduysam yedim menüsü
moni sen geçen hafta sabittir bu hafta 1.5 kilo fark bekliyoruz eksi
Valaha bende. Ama şişlik yok. Sadece gelen giden yok. Yandık yarinbende de wc yok. karnım çok şiş şimdi. valla en çok göbeğimdeki yağların inmesinden mutlu oluyorum. bir bayanda göbek nedir yaa
AminnCanım benim rabbim gönlünüze ferahlık versino hayırsızdan da sizi kırtarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?