Benim kıyafetlerim zaten boldu ordan anlayamıyorum. Kot zaten yok giymediğim bisi. Hep esortmanim var. İki kg daha verim de yazın giydiğim esortman tarzı paltolon um vardı bayağı tayt gibi oluyordu ona bakamniye ki acaba? aslında kıyafetlerden belli oluyor. ben de küçülme var görünür şekilde. leslie de toparladı azcık. o da iyi oldu. dün kot giyip dışarı çıkmıştım kotun beli bayağı bollaşmış. hoşuma gitti. göğüs ve karın küçüldü. moral oldu bana.
Aynen ya iftara kadar baygınlık lar geçirirdim iftarda da herseyi gömer suya yer kalmazdı.ben karbonhidratı çok tükettiğim dönemlerde sahurda ne kadar çok yersem yiyeyim iftara çok zor dayanıyordum. aklım hep yemekteydi. şimdi karbonhidratı az yiyorum. sahuru da az yapıyorum. inan çok rahatım. hem de kilo veriyorum. tavsiye ederim baharcım
Bakalım benim durumum ne olacakBenim kıyafetlerim zaten boldu ordan anlayamıyorum. Kot zaten yok giymediğim bisi. Hep esortmanim var. İki kg daha verim de yazın giydiğim esortman tarzı paltolon um vardı bayağı tayt gibi oluyordu ona bakam
Busecim burada da evrak işi çokmerhaba arkadaslar 90 kilo grubundan buraya davet edildim. orada kendimi tanitmistim buraya da alintiliyorum.
30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.
ben karbonhidratı çok tükettiğim dönemlerde sahurda ne kadar çok yersem yiyeyim iftara çok zor dayanıyordum. aklım hep yemekteydi. şimdi karbonhidratı az yiyorum. sahuru da az yapıyorum. inan çok rahatım. hem de kilo veriyorum. tavsiye ederim baharcım
merhaba arkadaslar 90 kilo grubundan buraya davet edildim. orada kendimi tanitmistim buraya da alintiliyorum.
30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorummerhaba arkadaslar 90 kilo grubundan buraya davet edildim. orada kendimi tanitmistim buraya da alintiliyorum.
hoşgeldiniz kurtarıcaz inşAllah sebat edelim yeterki bırakmayalım.. bu takımlarda olmak bu açıdan çok faydalı. sana da faydasının dokunacağına eminim :)
hosbulduk arkadaslar insallahhHoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum
Bende öyle yapıyorum. Bağımlılık gibi burasıarkadaslar benim laptopum yok telefondan baglaniyorum biraz zor oluyor takip edip yazmak. insallah size yetisebilirim
tmm cnmBende öyle yapıyorum. Bağımlılık gibi burası
Akşam ne yedin ne içtim ne spor yaptın yazıyorsun tamam.
B busefit moni takım kaptanımız. Takım içi rekabetimiz var.YENİ EŞLEŞME RAKİPLER
@obezzto 88 & @Ya habibi5534 101,8
@gezegenfeza66,4 & @reklam65,7 &Nergis 35 62,7
@Gonulbagi 69,4 & @Natsume 69,7
Mthn83 77,2 & Eddaak 76,3 & @Baby Cat 77,6
@YaKaMoZz-z 58,0 &ortabahar 59,3
@60kiloyum 80,8 & @MuMu85 82,0
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
menum
sabah 2 has yumurta 1 fincan turk kahvesi
ogle bi tabak az yagli semizotu yemegi 1 kucuk kase ev yogurdu
aksam tavuk but yiycem yanina yine ev yogurdu
2 litreden fazla su icmeye calisiyorum. cok acıkıyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?