Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim kıyafetlerim zaten boldu ordan anlayamıyorum. Kot zaten yok giymediğim bisi. Hep esortmanim var. İki kg daha verim de yazın giydiğim esortman tarzı paltolon um vardı bayağı tayt gibi oluyordu ona bakam

Çok özür dilerim geçen kimdi kadın sporu diyen. Ben benzer birşey indirdim.
Kadınlar için kilo verme diye egzersiz ona başladım bugün. Ortak nasıl yapacağız söyleyin bakalım

Aynen ya iftara kadar baygınlık lar geçirirdim iftarda da herseyi gömer suya yer kalmazdı.

merhaba arkadaslar 90 kilo grubundan buraya davet edildim. orada kendimi tanitmistim buraya da alintiliyorum.

30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.

Busecim burada da evrak işi çok
Altta paylaştığımı doldururmuşsun
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

deneyeceğim :) ben biraz emziriyor olmamın arkasına sığınıyorum sanırım
ama egzersizlerle telafi ediyorum tartım beni yanıltmıyorsa

hoşgeldiniz kurtarıcaz inşAllah sebat edelim yeterki bırakmayalım.. bu takımlarda olmak bu açıdan çok faydalı. sana da faydasının dokunacağına eminim :)

Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum

İsminiz (İsteğe Bağlı ): buse
Yaşınız : 30
Boyunuz: 1.60
Mesleginiz: ev hanimi
Şu anda çalışıyor musunuz: hayir
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 erkek 27 aylik
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz: 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: saglikli olmak icin.

Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : ömrümde ilk defa bu kiloya ciktim. hicbir kiyafetim olmuyor bi sey giysem yakismiyor. hamilelikten sonra 2 belimde 4 boynumda toplam 6 fitik sahibi oldum. belimdekiler yuzunden uyuyamiyorum agridan ve fitiklarim yuzunden bana yuruyus yasak. mutsuzum.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayir

Şu anki kilonuz: 83.1
Hedef kilonuz: 60
[/QUOTE]

menum
sabah 2 has yumurta 1 fincan turk kahvesi
ogle bi tabak az yagli semizotu yemegi 1 kucuk kase ev yogurdu
aksam tavuk but yiycem yanina yine ev yogurdu

2 litreden fazla su icmeye calisiyorum. cok acıkıyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…