Az yediğimiz için oluyor büyük ihtimalle.. Ramazan ayı girene kadar hiç böyle bir problemim yoktu. Şimdi dediğiniz gini üç günde bir
İftar da çorba ve ana yemek yiyorum. Gece hep kahvaltılık ve en az iki litre su.. Yani pideydi pilavdı makarnaydı falan yok ama yine de tık yokiftarda normal yiyorum da gün içinde sıvı da dahil birşey yenmeyince bağırsaklar çalışmıyor. oruç tutarken metabolizma yavaşlıyor.
Ben deliriyorum ekim ayagim titriyo iftar sofrasına oturdum ekemk yemdim ama çok fena oldum dillerim titriyo.su içtim din 2 buçuk litre kadar şimdi de içtim.ne yapım arkadaşlar bana akıl verin.doktrora gidemiyorum.malum
Evet canm galiba öyle delirecem ben
insülin direnci mi vardı sende? şekerin oynuyordur.
Evet canimben de kaç gündür öyleyim. ucundan acucuk geliyoçok fena oldum. kilo vermemizi de etkiliyor şişlik de yapıyor.
yağda mı kızarttı?
Evet canm bendede Ramazandan 1 hafta sonra başladı. Dediğin gibi bağırsak dolmuyor. Hazımsızlık olduğunu hiç sanmıyorum.Az yediğimiz için oluyor büyük ihtimalle.. Ramazan ayı girene kadar hiç böyle bir problemim yoktu. Şimdi dediğiniz gini üç günde bir
Evet komple yağa atıyorsun. Ben tiktok ta izledim çok tiskindimben de kaç gündür öyleyim. ucundan acucuk geliyoçok fena oldum. kilo vermemizi de etkiliyor şişlik de yapıyor.
yağda mı kızarttı?
Canım insülin direncin kaç degerin geçende sordum yanıt yazmadinBen deliriyorum ekim ayagim titriyo iftar sofrasına oturdum ekemk yemdim ama çok fena oldum dillerim titriyo.su içtim din 2 buçuk litre kadar şimdi de içtim.ne yapım arkadaşlar bana akıl verin.doktrora gidemiyorum.malum
Benim için dondurma şerbetli tatlıdan daha masum. Çok şey etme. Sana demiştik katı bir diyet seni herzaman boşluğa sokar tıpkı bugunki gibi. Azaltarak git diyet degilbahanem. yok dayanamadim annemde kaliyoruz virus surecinde ve dondurma yiyolardi dayanamadim 2 top yedim
Onu yapmaya çalışıyorum canm bugün daha yeni başladım.surekli herkez evde olunca zor oluyo ama yeni başladım çok zorlanıcam.bakalm
düşük karbonhidratlı beslenme modeli uygulayacaksın. glisemik indeksi düşük meyveleri tercih edeceksin canım. sık sık da yemeyeceksin. ayrıca spora başlaman gerek. spor kan şekerini düzenliyor.
Başarmalıyım bu sefer olucak ıns..8 rakamini görmeliyim
Afiyet olsun canımKizlarrr günlerdir sayikladigim peynirli tostu yedim yaw
Bu hafta -2 kg hedefime ulaşabilmek için şu 5 gün deli gibi sıkı diyetteyim heyoo
1 mil lesli yaptım biraz rahatladım bugun sahur yapmam artık suya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?