Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Az yediğimiz için oluyor büyük ihtimalle.. Ramazan ayı girene kadar hiç böyle bir problemim yoktu. Şimdi dediğiniz gini üç günde bir

iftarda normal yiyorum da gün içinde sıvı da dahil birşey yenmeyince bağırsaklar çalışmıyor. oruç tutarken metabolizma yavaşlıyor.

Ben deliriyorum ekim ayagim titriyo iftar sofrasına oturdum ekemk yemdim ama çok fena oldum dillerim titriyo.su içtim din 2 buçuk litre kadar şimdi de içtim.ne yapım arkadaşlar bana akıl verin.doktrora gidemiyorum.malum

Ben deliriyorum ekim ayagim titriyo iftar sofrasına oturdum ekemk yemdim ama çok fena oldum dillerim titriyo.su içtim din 2 buçuk litre kadar şimdi de içtim.ne yapım arkadaşlar bana akıl verin.doktrora gidemiyorum.malum

insülin direnci mi vardı sende? şekerin oynuyordur.

Az yediğimiz için oluyor büyük ihtimalle.. Ramazan ayı girene kadar hiç böyle bir problemim yoktu. Şimdi dediğiniz gini üç günde bir
Evet canm bendede Ramazandan 1 hafta sonra başladı. Dediğin gibi bağırsak dolmuyor. Hazımsızlık olduğunu hiç sanmıyorum.
ben de kaç gündür öyleyim. ucundan acucuk geliyo çok fena oldum. kilo vermemizi de etkiliyor şişlik de yapıyor.

yağda mı kızarttı?
Evet komple yağa atıyorsun. Ben tiktok ta izledim çok tiskindim
Acuk ucundan gelio geri gidiyor evet hahahagagga
Canım insülin direncin kaç degerin geçende sordum yanıt yazmadin

bahanem. yok dayanamadim annemde kaliyoruz virus surecinde ve dondurma yiyolardi dayanamadim 2 top yedim
Benim için dondurma şerbetli tatlıdan daha masum. Çok şey etme. Sana demiştik katı bir diyet seni herzaman boşluğa sokar tıpkı bugunki gibi. Azaltarak git diyet degil

Onu y

düşük karbonhidratlı beslenme modeli uygulayacaksın. glisemik indeksi düşük meyveleri tercih edeceksin canım. sık sık da yemeyeceksin. ayrıca spora başlaman gerek. spor kan şekerini düzenliyor.
Onu yapmaya çalışıyorum canm bugün daha yeni başladım.surekli herkez evde olunca zor oluyo ama yeni başladım çok zorlanıcam.bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…