İşte benimkide spordan sayılırsa agır tempo lu 15 dkkben bugün spor da yapmadım.
Afiyet olsun bende Börek yedim. Sonra tartildim 300 gr yansimizKizlarrr günlerdir sayikladigim peynirli tostu yedim yaw
Bu hafta -2 kg hedefime ulaşabilmek için şu 5 gün deli gibi sıkı diyetteyim heyoo
Inşallah bakalimAfiyet olsun canım
Eksi 2 kilo baya iddialı hedef bravo
'ye anam afiyet olsun haftada bir gün izin bize benden ama şu 5 gün siki tutucaz söz müAfiyet olsun bende Börek yedim. Sonra tartildim 300 gr yansimiz
Canim sen bilirsin ama hem insulin direncim var diyorsun birde sık sık yemen gerektiğini söylüyorsun bu artik gerçekliğini yavaş yavaş kaybediyor..peygamber efendimizin tavsiyesi en doğrusu..2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir demiş...diyetisyenlerin tavsiye üzerine birßçok insan 5-6 öğün yapiyorlar sonra dahada hasta oluyorlar..sık yemek insulin direncini tetikliyormuş bu gerçeği artik birçok insan kabullenmeye başladi..Çayla birlikte biraz kuruyemiş de yedim
Selam kuşlarının fotosu varsa âtar mısın cook seviyorum kuşlarıııCanim sen bilirsin ama hem insulin direncim var diyorsun birde sık sık yemen gerektiğini söylüyorsun bu artik gerçekliğini yavaş yavaş kaybediyor..peygamber efendimizin tavsiyesi en doğrusu..2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir demiş...diyetisyenlerin tavsiye üzerine birßçok insan 5-6 öğün yapiyorlar sonra dahada hasta oluyorlar..sık yemek insulin direncini tetikliyormuş bu gerçeği artik birçok insan kabullenmeye başladi..
Selam kuşlarının fotosu varsa âtar mısın cook seviyorum kuşlarııı
Oyyy fıstık şey seni
umarim bu video açilir.Selam kuşlarının fotosu varsa âtar mısın cook seviyorum kuşlarııı
Senin minnoşta çok güzel maşallah...benim oğluşum halidin doğum günüydü 19.nisanda 1 yaşini doldurdu .hediyesini bile aldik.Eki Görüntüle 2632887 efenim bu da benim minnoşum uykucu
Sozzz'ye anam afiyet olsun haftada bir gün izin bize benden ama şu 5 gün siki tutucaz söz mü
Oldumu o kadar6 ay diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?