Banada alslm kizlar, ugrayamadim bugün,alisveris yaptim eve geldim mutfakla ugrastim,simdide dersteyim, sonra sporumu yapicam ins,leslie +ip olarak, sükür esimi ikna ettim eliptigi alicak bekliyorum bakalim 2.el alicam o yüzden ona bagliyim yoksa netten verirdim siparisi
3 dilim ekmek fazla kaçmiş sahurda..3 cü dilim bir parça beyaz peynir olsa daha iyi olurdu...58 kiloyuda görmüşün ne mutlu sana..tebriklermoni gezegenfeza
sahur
1 porsiyon menemen
3 dilim ekmek
iftar
1 porsiyon kabuska
4 yk bulgur pilavı
1 b ayran
bugün ilk defa 58 leri gördüm iftara 5 dk kala
spor şimdilik yok ama inşAllah geceye doğru yapıcam
3 dilim ekmek fazla kaçmiş sahurda..3 cü dilim bir parça beyaz peynir olsa daha iyi olurdu...58 kiloyuda görmüşün ne mutlu sana..tebrikler
Maşallah canımmoni gezegenfeza
sahur
1 porsiyon menemen
3 dilim ekmek
iftar
1 porsiyon kabuska
4 yk bulgur pilavı
1 b ayran
bugün ilk defa 58 leri gördüm iftara 5 dk kala
spor şimdilik yok ama inşAllah geceye doğru yapıcam
Kan grubuna göre beslenmeyi araştırıp uygulamaya çalışırsan karnın doyar, şişmezsinbiraz jilo verince leslie yapicam suan belime yuklenemem malesef.
senin boyun kac canim
benim kan grubum b negatif. oyle seyleri hic bilmiyorumm
bir elma yedim ara ogun olarak
bbutla salata yiycem aynen
evet cok mutsuzum o yuzden benim esimin gobegi bile yok yaninda annesi gibi duruyorum cok uzucu
hosbulduum ❤
Ben 5 aydır yemiyorumya ben ekmek yememi durduramıyorum.. ama tamam bundan sonra 2 sınır olacak
Maşallah6 ay sonraki hali
Maşallah canım
Hem 3 dilim ekmek hem eksi
Ben kendimi hangi köprüden atsam acaba
Ben 5 aydır yemiyorum
bakayim ona daKan grubuna göre beslenmeyi araştırıp uygulamaya çalışırsan karnın doyar, şişmezsin
Maşallah
Evet canim yorumlarda okudum..6 ay diyorsun
Kadın isterse yapar denilen işte bu6 ay sonraki hali
evet kesinlikle doğru. kan grubuna uygun olmayan besinleri yememek lazım. ben bugün iftarda öyle yedim ve şu an balon gibi şişimKan grubuna göre beslenmeyi araştırıp uygulamaya çalışırsan karnın doyar, şişmezsin
He he hee sende bendensin bende soda içiyorum yazıyorum arkadan da kahve içiçem inşallah iyi gelirevet kesinlikle doğru. kan grubuna uygun olmayan besinleri yememek lazım. ben bugün iftarda öyle yedim ve şu an balon gibi şişimwc de yok tabi onun şişkinliği de var. ayyyyy sinir oldum ayrıca yemeği beğenmediğimden tatmin de olmadım. wc sıkıntısı da cabası. gittim çikolata yedim içimi boşaltmam lazım yoksa patlayacağım şu an limonla birlikte madensuyu içiyorum.
aman ya valla sinir oldumHe he hee sende bendensin bende soda içiyorum yazıyorum arkadan da kahve içiçem inşallah iyi gelir
börekleri götürmüşün bütün gün görmedim sanma. yazacaktım ama unutmuşumİyi bugün yanlız değilim
Haydi hanımlar spor yapucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?