Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm kizlar, ugrayamadim bugün,alisveris yaptim eve geldim mutfakla ugrastim,simdide dersteyim, sonra sporumu yapicam ins,leslie +ip olarak, sükür esimi ikna ettim eliptigi alicak bekliyorum bakalim 2.el alicam o yüzden ona bagliyim yoksa netten verirdim siparisi

3 dilim ekmek fazla kaçmiş sahurda..3 cü dilim bir parça beyaz peynir olsa daha iyi olurdu...58 kiloyuda görmüşün ne mutlu sana..tebrikler

Maşallah canım
Hem 3 dilim ekmek hem eksi
Ben kendimi hangi köprüden atsam acaba

Kan grubuna göre beslenmeyi araştırıp uygulamaya çalışırsan karnın doyar, şişmezsin

Maşallah canım
Hem 3 dilim ekmek hem eksi
Ben kendimi hangi köprüden atsam acaba
Ben 5 aydır yemiyorum

ya ben metabolizmamı hızlandırmayı daha çok önemsiyorum yemek yaparken bile ocağın başında yerimde yürüyorum kayısı incir fln yemeye çalışıyorum bi de yemek yerken sıvı alıyorum su çay ayran ne olursa.. bir de ihmal etmediğim şey şu yemek yedikten hemen sonra ya temizlik yapıyorum ya çocuğumla oynuyorum da egzersiz yapıyorum.. kısacası günün belli bi kısmında spor yapmasam da durmadan egzersizimsi hareketler yapıyorum bence hızlı yakmada bu çok önemli

Kan grubuna göre beslenmeyi araştırıp uygulamaya çalışırsan karnın doyar, şişmezsin
evet kesinlikle doğru. kan grubuna uygun olmayan besinleri yememek lazım. ben bugün iftarda öyle yedim ve şu an balon gibi şişim wc de yok tabi onun şişkinliği de var. ayyyyy sinir oldum ayrıca yemeği beğenmediğimden tatmin de olmadım. wc sıkıntısı da cabası. gittim çikolata yedim içimi boşaltmam lazım yoksa patlayacağım şu an limonla birlikte madensuyu içiyorum.

He he hee sende bendensin bende soda içiyorum yazıyorum arkadan da kahve içiçem inşallah iyi gelir

He he hee sende bendensin bende soda içiyorum yazıyorum arkadan da kahve içiçem inşallah iyi gelir
aman ya valla sinir oldum şimdi de kabuk tarçın içiyorum. kan şekerimi ayarlasın bi zahmet. kahve içsem sabaha kadar oturur muyum bilemedim gerçi 03.00 den önce yatmıyorum. hatta dün gece 04.00 de yattım kahve de içersem gün ağarır herhalde
İyi bugün yanlız değilim
Haydi hanımlar spor yapucuk
börekleri götürmüşün bütün gün görmedim sanma. yazacaktım ama unutmuşum ben tıkandım kaldım ama şişlikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…