Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne dediki ben daha dinleyemedim firsatim olmadi

Nasilsiniz uzun zamandır halinizi hatırınızı soramadım
Genel olarak soruyorum ama ,sizinle özel bağımız var
Elhamdülillah iyiyim canım
Biraz uyku düzenim bozuldu, sabah 5, 6 gibi yatıp öğle 11, 12 gibi kalkıyorum, aslında uyanıyorum da kalkmıyorum.
Kuran, namaz, yemek yap, ye, topla, namaz derken saat 23: 00 oluyor.
Senin nasıl geçiyor

Nasilsiniz uzun zamandır halinizi hatırınızı soramadım
Genel olarak soruyorum ama ,sizinle özel bağımız var
Özel bag derken her zaman söylerim sizin gibi bi komşum olsun çok isterdim ne bileyim yalnızım ya burda iyi olurdu , ama bu gruptaki herkesi çok seviyorummmmm hepiciginizi

Benim de iyi çok şükür, iki üç gündür adama bir iyilik geldi aman nazar değmesin maşallah
Çıldırır zannediyordum ama bir şey olmadı, neden, mayis en geç haziranda açılacak diye beklediğimiz otel hic acılmayacakmış, kaldık mi bu sene işsiz anaam
Dedim bu şimdi konuşmaz bir hafta benimle.ama tam ters etki etti.masallah sübhanallah
Güler yuzluydu
Gezdik ormanda ,hatta yarın piknik yapicaz inşallah daha doğrusu akşama doğru gidip orucumu orda açıcam inşallah, zaten iftarda acıkmıyorum çay içsem yeter
Durumlar.iyi yani hamd olsun
En kötü ihtimal iki mesaide çalışacak,ben de annemlerin yanına giderim belki eger beni de alabilirse yanına birlikte çalışacağız bakalım
Inanır. Mısın bir saat sonrası için bir şey soyleyemiyorum hayat surprizlrle.dolu bakalım zaman ne gösterecek...
Dip not
Içinden diyormuşsun ki anam bununla.komsu olmak mii kız bu susmuyor ya

Allah muhabbetinizi artırsın canım

Günaydın arkadaşlar bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
Anne adayı olmak isteyen öncelikle sara_28 ve tüm tanıdığım tanımadığım herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim
Tüm anaları evlatlarıyla sınamasın hayırlı evlatlar hayırlı eşler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…