Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu 2-3 gündür çok karışık yiyorum onu farkettim. karışık yiyince de metabolizmam alt üst oluyor hissediyorum. menülerimi sadeleştirmem lazım.

Seni etkiliyor demek kahve içme içme dayan suya iftardan bu yana 2 litre bitti ama davul gibiyim nefes alamıyorum resmen bu şekilde de spor nasıl yapılır ki offff offf aman yarabbim ne yersin bu kadar

oo çikiii cıss
bende diyeti bozmamak icin zor duruyorum ya sabırr

bu 2-3 gündür çok karışık yiyorum onu farkettim. karışık yiyince de metabolizmam alt üst oluyor hissediyorum. menülerimi sadeleştirmem lazım.
Yok arkadaş az yicen saglık lı yicen hele ki akşam bende sigara böregi istedi eş hadi dedim yapayım derken Bi tane Birtane derken kaçırdım üstelik hamur işi üstelik akşam akşam uzun zamandır böyle olmuyordum

Valla öyle oldu. Ama hiç kasmadım. Sabah ve akşam spor yaptım. Zevk aldım. Rahatladım. Küçük oğlanla sarmaş dolaş mucuk mucuk geçti tüm gün. O agresif halim yoktu.

Akşam eltime iftara gittim bir tane islim kebabı biraz patates ve salata yedim o kadar. Tatlı içecek hiçbirşey yok. Ve sanki patlayacağım sandım çok zor sindirdim

6 ay sonraki hali
maşallah ablaya
Harbiden bu büyük wc konusunu çözmemiz gerek ya hergun çıkmıyorum 3 gunde bir kafamı vuracam Bi yerlere

maşallah ablaya

Harbiden bu büyük wc konusunu çözmemiz gerek ya hergun çıkmıyorum 3 gunde bir kafamı vuracam Bi yerlere
Az yediğimiz için oluyor büyük ihtimalle.. Ramazan ayı girene kadar hiç böyle bir problemim yoktu. Şimdi dediğiniz gini üç günde bir

ben de kaç gündür öyleyim. ucundan acucuk geliyo çok fena oldum. kilo vermemizi de etkiliyor şişlik de yapıyor.
Ben tavada Börek yaptım 2 dilim yedim onu listeme ekleyiniz

yağda mı kızarttı?

Oğlunuz neden cips yiyemiyor acaba?

Yalnız fotoğraf da çok iç açıcı gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…