Seni etkiliyor demek kahve içme içme dayan suya iftardan bu yana 2 litre bitti ama davul gibiyim nefes alamıyorum resmen bu şekilde de spor nasıl yapılır ki offff offf aman yarabbim ne yersin bu kadaraman ya valla sinir oldumşimdi de kabuk tarçın içiyorum. kan şekerimi ayarlasın bi zahmet. kahve içsem sabaha kadar oturur muyum bilemedim gerçi 03.00 den önce yatmıyorum. hatta dün gece 04.00 de yattım kahve de içersem gün ağarır herhalde
börekleri götürmüşün bütün gün görmedim sanma. yazacaktım ama unutmuşumben tıkandım kaldım ama şişlikten.
evet kesinlikle doğru. kan grubuna uygun olmayan besinleri yememek lazım. ben bugün iftarda öyle yedim ve şu an balon gibi şişimwc de yok tabi onun şişkinliği de var. ayyyyy sinir oldum ayrıca yemeği beğenmediğimden tatmin de olmadım. wc sıkıntısı da cabası. gittim çikolata yedim içimi boşaltmam lazım yoksa patlayacağım şu an limonla birlikte madensuyu içiyorum.
oo çikiii cıss
bende diyeti bozmamak icin zor duruyorum ya sabırr
Yok arkadaş az yicen saglık lı yicen hele ki akşam bende sigara böregi istedi eş hadi dedim yapayım derken Bi tane Birtane derken kaçırdım üstelik hamur işi üstelik akşam akşam uzun zamandır böyle olmuyordumbu 2-3 gündür çok karışık yiyorum onu farkettim. karışık yiyince de metabolizmam alt üst oluyor hissediyorum. menülerimi sadeleştirmem lazım.
Valla öyle oldu. Ama hiç kasmadım. Sabah ve akşam spor yaptım. Zevk aldım. Rahatladım. Küçük oğlanla sarmaş dolaş mucuk mucuk geçti tüm gün. O agresif halim yoktu.aman ya valla sinir oldumşimdi de kabuk tarçın içiyorum. kan şekerimi ayarlasın bi zahmet. kahve içsem sabaha kadar oturur muyum bilemedim gerçi 03.00 den önce yatmıyorum. hatta dün gece 04.00 de yattım kahve de içersem gün ağarır herhalde
börekleri götürmüşün bütün gün görmedim sanma. yazacaktım ama unutmuşumben tıkandım kaldım ama şişlikten.
Akşam eltime iftara gittim bir tane islim kebabı biraz patates ve salata yedim o kadar. Tatlı içecek hiçbirşey yok. Ve sanki patlayacağım sandım çok zor sindirdimbu 2-3 gündür çok karışık yiyorum onu farkettim. karışık yiyince de metabolizmam alt üst oluyor hissediyorum. menülerimi sadeleştirmem lazım.
İmama uymaaaoo çikiii cıss
bende diyeti bozmamak icin zor duruyorum ya sabırr
maşallah ablaya6 ay sonraki hali
Harbiden bu büyük wc konusunu çözmemiz gerek ya hergun çıkmıyorum 3 gunde bir kafamı vuracam Bi yerlereevet kesinlikle doğru. kan grubuna uygun olmayan besinleri yememek lazım. ben bugün iftarda öyle yedim ve şu an balon gibi şişimwc de yok tabi onun şişkinliği de var. ayyyyy sinir oldum ayrıca yemeği beğenmediğimden tatmin de olmadım. wc sıkıntısı da cabası. gittim çikolata yedim içimi boşaltmam lazım yoksa patlayacağım şu an limonla birlikte madensuyu içiyorum.
Buda benimki
ben yemiyordum aslında ama yemek hem beni şişiren türdendi hem de tadını beğenmedim. tatmin etmedi. ondan yedim çikolatayı.
İmama uymaaa
Bende yaptım onuda çok sevmedikKızlar bende bu koca varken diyet biraz zor
☺
Oğlum cips yiyemiyor ya ona cips yaptı katkısız
Güzel de oldu ulenEki Görüntüle 2632794
Makarnayı haşladı
Sonra tuz nane ile harmanlayıp kızarttı çıtır çıtır oldu
Az yediğimiz için oluyor büyük ihtimalle.. Ramazan ayı girene kadar hiç böyle bir problemim yoktu. Şimdi dediğiniz gini üç günde birmaşallah ablaya
Harbiden bu büyük wc konusunu çözmemiz gerek ya hergun çıkmıyorum 3 gunde bir kafamı vuracam Bi yerlere
ben de kaç gündür öyleyim. ucundan acucuk geliyoHarbiden bu büyük wc konusunu çözmemiz gerek ya hergun çıkmıyorum 3 gunde bir kafamı vuracam Bi yerlere
Ben tavada Börek yaptım 2 dilim yedim onu listeme ekleyiniz
yağda mı kızarttı?Kızlar bende bu koca varken diyet biraz zor
☺
Makarnayı haşladı
Kapattık gözümüzü hadi bu seferlik daha yeni gelsin kızbahanem. yok dayanamadim annemde kaliyoruz virus surecinde ve dondurma yiyolardi dayanamadim 2 top yedim
Oğlunuz neden cips yiyemiyor acaba?Kızlar bende bu koca varken diyet biraz zor
☺
Makarnayı haşladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?