Amin inşallahGünaydın arkadaşlar bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
Anne adayı olmak isteyen öncelikle @sara_28 ve tüm tanıdığım tanımadığım herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim
Tüm anaları evlatlarıyla sınamasın hayırlı evlatlar hayırlı eşler nasip etsin inşallah
torun sahibi olan kadına bak massallah tu tu tu
Seninde canım ama burası 10. TakımGünaydın 14.takım
Herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum
torun sahibi olan kadına bak massallah tu tu tu
Seninde canım ama burası 10. Takım
anam bunu ne zaman paylati bu hanim,görmedim benMaşallah güzel degişim tebrikler
bende dün yapcam dedim ama yapamadim ozmn benimde dinlenme günüm olmus olsun,,,,
Sporumu ysptim 3 gün boyunca..ysrin dinlenme günüm..
tenk yuuuKapattık gözümüzü hadi bu seferlik daha yeni gelsin kız
sag ol cnm deniycemmBenim için dondurma şerbetli tatlıdan daha masum. Çok şey etme. Sana demiştik katı bir diyet seni herzaman boşluğa sokar tıpkı bugunki gibi. Azaltarak git diyet degil
nerdesiniz yalnizlik neden?Özel bag derken her zaman söylerim sizin gibi bi komşum olsun çok isterdim ne bileyim yalnızım ya burda iyi olurdu , ama bu gruptaki herkesi çok seviyorummmmm hepiciginizi
kac yasindasiniz. torun sahibiymissiniz merak ettim ve hayran kaldim suanda bu kiloda misiniz harika masallah
Günaydın arkadaşlar bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
Anne adayı olmak isteyen öncelikle @sara_28 ve tüm tanıdığım tanımadığım herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim
Tüm anaları evlatlarıyla sınamasın hayırlı evlatlar hayırlı eşler nasip etsin inşallah
bugunu kacamaksiz atlaticam insallahh ilk hedefim 79
bugün de wc olmazsa yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?