Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slmmm kizlarr, bugünden itibaren normale dönüyorum insallah, kac gündür modum düsüktü , ve artik serbest günümü sadece meyve olarak degerlendiricem ,birkez daha test ettimki hicc bisey tad vermiyor, karpuz haric
Benim pasta var bugün

tenk yuuu

sag ol cnm deniycemm

nerdesiniz yalnizlik neden?

kac yasindasiniz. torun sahibiymissiniz merak ettim ve hayran kaldim suanda bu kiloda misiniz harika masallah

cok tesekkurler
aminn
45 yaşındayım canım
Ilk fotoda galiba 78 dim, 83, 300 le seviyeler programına başladım
2. Fotoda tamda şu anki kilodayım

Güzel fikir..kaysi hoşafi çok güzel oluyo...ramazanda güzel gidiyor

ben artıyım yaaa sinir oldum. dün de öyleydim bugün de öyle. wc işini çözmem lazım. tık yok gece form çay içtim.
Evet acilen bulmamız gerek çözüm. Ben çarşamba regli olucam normale dönerim 1 hafta sürüyor geriye 3 gün oruç kalıyor 3 gün içindede zaten sindirim değişmez bende inşallah mayıs sonuna güzel bisi gorurum

bende kaçamaksız atlatmaya çalışıyorum sahuru atlattık ama iftarda elimden bi kaza çıkacak gibi
bugun kacamk yapmiycam bakalim kilomda ne degisecek merak icindeyin

45 yaşındayım canım
Ilk fotoda galiba 78 dim, 83, 300 le seviyeler programına başladım
2. Fotoda tamda şu anki kilodayım

o program ne bilmiyorum. bence goruntunuz harika diyetlik bisey goremedim tebrikler imrendim cokmasallah sizee

dolmayı ve sarmayı biz artık hep bulgurla yapıyoruz. ister etli olsun ister zeytinyağlı olsun. çok güzel oluyor.
Ben yarın enginar dolması ile yaprak sarması yapıcam cok severim taze yaprak ilk cıktıgında annemde yapıcam o bulgurlu sevmez inşallah bende gecerim sınavı da az yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…