- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim pasta var bugünSlmmm kizlarr, bugünden itibaren normale dönüyorum insallah, kac gündür modum düsüktü , ve artik serbest günümü sadece meyve olarak degerlendiricem ,birkez daha test ettimki hicc bisey tad vermiyor, karpuz haric
Bi yukardaanam bunu ne zaman paylati bu hanim,görmedim ben
gezegenfeza masallah masallah süpersin, öncesini göremedim ben :)
45 yaşındayım canımtenk yuuu
sag ol cnm deniycemm
nerdesiniz yalnizlik neden?
kac yasindasiniz. torun sahibiymissiniz merak ettim ve hayran kaldim suanda bu kiloda misiniz harika masallah
cok tesekkurler
aminn
Ahahaha kahkaha attım yaatorun sahibi olan kadına bak massallah tu tu tu
Seninde canım ama burası 10. Takım
Maasallah gezoma45 yaşındayım canım
Ilk fotoda galiba 78 dim, 83, 300 le seviyeler programına başladım
2. Fotoda tamda şu anki kilodayım
Güzel fikir..kaysi hoşafi çok güzel oluyo...ramazanda güzel gidiyorcanım sen hoşaf yapsana kendine kayısı incir ve kuru üzümü şekersiz kaynat iç ılık ılık valla öyle iyi geliyorki. kalorisinden de korkma meyve yiyeceğine 1 kase bu hoşaftan içersin tadı da şahane oluyor
Evet acilen bulmamız gerek çözüm. Ben çarşamba regli olucam normale dönerim 1 hafta sürüyor geriye 3 gün oruç kalıyor 3 gün içindede zaten sindirim değişmez bende inşallah mayıs sonuna güzel bisi gorurumben artıyım yaaa sinir oldum. dün de öyleydim bugün de öyle. wc işini çözmem lazım. tık yokgece form çay içtim.
Rabbım bugün dolma nin gazabından korusun beni amin
bugun kacamk yapmiycam bakalim kilomda ne degisecek merak icindeyinbende kaçamaksız atlatmaya çalışıyorum sahuru atlattık ama iftarda elimden bi kaza çıkacak gibi
45 yaşındayım canım
Ilk fotoda galiba 78 dim, 83, 300 le seviyeler programına başladım
2. Fotoda tamda şu anki kilodayım
dolmayı ve sarmayı biz artık hep bulgurla yapıyoruz. ister etli olsun ister zeytinyağlı olsun. çok güzel oluyor.
Ben yarın enginar dolması ile yaprak sarması yapıcam cok severim taze yaprak ilk cıktıgında annemde yapıcam o bulgurlu sevmez inşallah bende gecerim sınavı da az yerimdolmayı ve sarmayı biz artık hep bulgurla yapıyoruz. ister etli olsun ister zeytinyağlı olsun. çok güzel oluyor.
Ben yeşil mercimek de koyuyorumdolmayı ve sarmayı biz artık hep bulgurla yapıyoruz. ister etli olsun ister zeytinyağlı olsun. çok güzel oluyor.
Teşekkür ederim canımbugun kacamk yapmiycam bakalim kilomda ne degisecek merak icindeyin
o program ne bilmiyorum. bence goruntunuz harika diyetlik bisey goremedim tebrikler imrendim cokmasallah sizee
Anlaşıldı az yiyecem kesinElhamdülillah bugün eksi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?