Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yeşil mercimek de koyuyorum
onu da duymuştum. ben de denemek isterim. etliye mi koyuyorsun yoksa zeytinyağlıya mı? bir de haşlayıp ekliyorsun değil mi ya da ıslatıp?
Elhamdülillah bugün eksi gördüm
harika. wc, ödem falan var da. bende de artı var dünden beri. sanırım o sağlıklı helva yaptı. fazla yemedim ama yine de yaptı galiba. cuma gecesi hem iftarda hem sahurda yedim. dün iftarda yedim üstüne de 20 gr çikolata yedim. aslında miktar olarak fazla olmasalarda yemeğin üstüne yiyince bence yağları depoya gönderdi vücut wc de olmayınca kilo verilmediği gibi vücut depo ediyor. az önce çok şükür wc ye çıktım ama hala artıyım. oysaki akşam yemeğinden sonra arada küçük kase çekirdek ve sahurda küçük kase erik yemiştim sadece.

sahurda eşime rağmen 2 yumurta 2 dilim ekmek ve 1 kk peynirle kendimi tutabilmiştim
iftarda da 1 porsiyon sebze yemeği ve 3 yk yoğurtla masadan kalkmaya niyet ettim sonra dayanamayıp 2 dilim börekle 1 tatlı kaşığı tahin pekmezi yiyivermişim

iftardan önce de 58.5 i görmüştüm yarın kesin artıdayım

iftarda sade sebze tutmaz canım. az da olsa protein ve salata olsaydı keşke. ben protein yemezsem doygunluk hissi olmuyor. az da olsa protein olacak menümde.

dolmayı ve sarmayı biz artık hep bulgurla yapıyoruz. ister etli olsun ister zeytinyağlı olsun. çok güzel oluyor.
Canım yapsam nolcak evdekiler yemez. Gerek yok beni çok etkileyen bisi değil dün gece yaptım sahurda 2 tane yedim bile
İftarda Börek sahurda dolma aman Allahım Allah sonumu hayır eyle

sahur 02.30
küçük kase erik

iftar 20.15
antep kebabı (köfte, patlıcan, domates, biber)
5 yk bulgur pilavı
4 yk taze börülce salatası
3 lokma pide
2 yk ev yoğurdu

az sonra 2 kupa çay içerim.
sahurla birlikte yatana kadar 2 lt ya da 2 lt ye yakın su içerim.

akşamüzeri 35 dk hızlı seriden leslie yaptım. Gulhan1 moni MuMu85

Ben kendime etsiz yapıyorum, ona koyuyorum. Mercimeği haşlayıp koyuyorum, bulgur, soğan, yeşillikle, öyle yiyebiliyorum

Canm diyetisyen bana öyle demişti.bol su fayda ediyo çok haretli bir insanım ama yemem düzensiz olduğu için bu zaman akadar 5 kilo almıştım.. ara verice uzun bir maroton şimdi çok zorlaniyorum.gecicek ins

60kiloyum sağlıklı helvayı nasıl yaptın

1 çay bardağı hindistan cevizi unu, 1 çay bardağı tahin, 3 yk dut pekmezi, 1çay bardağından az kırık çiğ fındık

hepsini iyice karıştırıp mini boy kelepçeli kalıba döktüm. buzdolabına koydum. soğuyunca tabağa alıp dilimledim.

Güzel
Onu görmüştüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…