onu da duymuştum. ben de denemek isterim. etliye mi koyuyorsun yoksa zeytinyağlıya mı? bir de haşlayıp ekliyorsun değil mi ya da ıslatıp?Ben yeşil mercimek de koyuyorum
harika. wc, ödem falan var da. bende de artı var dünden beri. sanırım o sağlıklı helva yaptı. fazla yemedim ama yine de yaptı galiba. cuma gecesi hem iftarda hem sahurda yedim. dün iftarda yedim üstüne de 20 gr çikolata yedim. aslında miktar olarak fazla olmasalarda yemeğin üstüne yiyince bence yağları depoya gönderdi vücutElhamdülillah bugün eksi gördüm
sahurda eşime rağmen 2 yumurta 2 dilim ekmek ve 1 kk peynirle kendimi tutabilmiştim
iftarda da 1 porsiyon sebze yemeği ve 3 yk yoğurtla masadan kalkmaya niyet ettim sonra dayanamayıp 2 dilim börekle 1 tatlı kaşığı tahin pekmezi yiyivermişim
iftardan önce de 58.5 i görmüştüm yarın kesin artıdayım
Canım yapsam nolcak evdekiler yemez. Gerek yok beni çok etkileyen bisi değil dün gece yaptım sahurda 2 tane yedim biledolmayı ve sarmayı biz artık hep bulgurla yapıyoruz. ister etli olsun ister zeytinyağlı olsun. çok güzel oluyor.
iftarda sade sebze tutmaz canım. az da olsa protein ve salata olsaydı keşke. ben protein yemezsem doygunluk hissi olmuyor. az da olsa protein olacak menümde.
Dün 76.6 idim bugün 76 olmuşum wc hala yok600 gr gitmiş bile.
Ben kendime etsiz yapıyorum, ona koyuyorum. Mercimeği haşlayıp koyuyorum, bulgur, soğan, yeşillikle, öyle yiyebiliyorumonu da duymuştum. ben de denemek isterim. etliye mi koyuyorsun yoksa zeytinyağlıya mı? bir de haşlayıp ekliyorsun değil mi ya da ıslatıp?
harika. wc, ödem falan var da. bende de artı var dünden beri. sanırım o sağlıklı helva yaptı. fazla yemedim ama yine de yaptı galiba. cuma gecesi hem iftarda hem sahurda yedim. dün iftarda yedim üstüne de 20 gr çikolata yedim. aslında miktar olarak fazla olmasalarda yemeğin üstüne yiyince bence yağları depoya gönderdi vücutwc de olmayınca kilo verilmediği gibi vücut depo ediyor. az önce çok şükür wc ye çıktım ama hala artıyım. oysaki akşam yemeğinden sonra arada küçük kase çekirdek ve sahurda küçük kase erik yemiştim sadece.
Canm diyetisyen bana öyle demişti.bol su fayda ediyo çok haretli bir insanım ama yemem düzensiz olduğu için bu zaman akadar 5 kilo almıştım.. ara verice uzun bir maroton şimdi çok zorlaniyorum.gecicek insCanim sen bilirsin ama hem insulin direncim var diyorsun birde sık sık yemen gerektiğini söylüyorsun bu artik gerçekliğini yavaş yavaş kaybediyor..peygamber efendimizin tavsiyesi en doğrusu..2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir demiş...diyetisyenlerin tavsiye üzerine birßçok insan 5-6 öğün yapiyorlar sonra dahada hasta oluyorlar..sık yemek insulin direncini tetikliyormuş bu gerçeği artik birçok insan kabullenmeye başladi..
Türkiye'deyim canım ama akraba tanıdık komşu vs yoktenk yuuu
sag ol cnm deniycemm
nerdesiniz yalnizlik neden?
kac yasindasiniz. torun sahibiymissiniz merak ettim ve hayran kaldim suanda bu kiloda misiniz harika masallah
cok tesekkurler
aminn
Hayirdir canim, neden öyle düsünüyorsunMoni abla ben biraz sendeliyebilirim..Ama toparlicamm..ins
Güzel1 çay bardağı hindistan cevizi unu, 1 çay bardağı tahin, 3 yk dut pekmezi, 1çay bardağından az kırık çiğ fındık
hepsini iyice karıştırıp mini boy kelepçeli kalıba döktüm. buzdolabına koydum. soğuyunca tabağa alıp dilimledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?