Bende tek başına büyüdüm çok zor birsey. Oyuzden evladımın yalnız kalmasını istemiyorum canım. Aslında 4 yaşındayken falan olmalı bence kardeş. Fakat bu yawrumla ilgilrnicek kimse yok. Onu benden mahrum bırakmazdım erken yaşta. Oyuzden 1 Cİ sınıf yaşını bekledim. Hamileyken onu okula adapte ederim çok iyi olur. İnan doğuma gidersem çocuğu bırakacak kmse bile yoktu. Ama şimdi güzel dostluklarım var gözüm kapalı birakabilecegim kişiler var çok. Şükür.helal olsun sana insallah bende veririm
suan oglum. kucuk hic dusunmuyorum kardes ama kimbilir belki yalniz diye gucum olursa ilerde bende dusunurum. kardes guzel sey sonucta
Canım sana tavsiyem makarna ve tavuğu bir arada yeme inanılmaz hazımsızlık yapıyor. Bide sabah yumurta var. Bu 3lu zor sindirilir. Makarna Fazla kaçmış. Eğer oruçlu olsaydın iftarda sıkıntı olmazdı. Malum bütün gün aç olduğumuz için.kizlar sonunda kacamaksiz bigun gecirdim
menum
sabah 2 haslanmis yumurta 3 kurukayisi
ogle bi tabak yagsiz makarna 2 kasik yogurt
aksam tavuk but 3 yemek kasigi makarna 1 yk yogurt
2,5 lt su
Bence ikindi vakti daha doğru olurKızlar dün ve bugün wc ye çıktım çok şükür ne Ka mutluyumyarın iftara doğru tartilayim bari. Bunun şerefine yarım litre daha su icicem şimdik
5 te yani nedenBence ikindi vakti daha doğru olur
Açlık 12 saat olması gerekiyor diyorlar ya5 te yani neden
Evet genelde bende o saatte abdesten sonra yapıyorum. Sonuç güzel çıkıyor geneldeAçlık 12 saat olması gerekiyor diyorlar ya
Ben genelde ikindi vakti abdest alırken tartılıyorum
Kız sen hiç uyumazmısınGünaydın hanımlar kimse yok
Bugün erken kalktım canım. Oğlanı erkene çekiyorum bu sefer geç yatıyor bize zaman kalmıyor. Yavaş yavaş geriye çekiyorum. Havada sanki ısındı. Sıcak uyuyamadım. Zaten regli olunca ben normale dönerim akşam yatar sabah kalkarimKız sen hiç uyumazmısın
Bende tek başına büyüdüm çok zor birsey. Oyuzden evladımın yalnız kalmasını istemiyorum canım. Aslında 4 yaşındayken falan olmalı bence kardeş. Fakat bu yawrumla ilgilrnicek kimse yok. Onu benden mahrum bırakmazdım erken yaşta. Oyuzden 1 Cİ sınıf yaşını bekledim. Hamileyken onu okula adapte ederim çok iyi olur. İnan doğuma gidersem çocuğu bırakacak kmse bile yoktu. Ama şimdi güzel dostluklarım var gözüm kapalı birakabilecegim kişiler var çok. Şükür.
o yuzden heralde sadece 100 gr eksilmis bende makarnaya bagladim durumu. yagsizda olsa tehlikeli sanirimCanım sana tavsiyem makarna ve tavuğu bir arada yeme inanılmaz hazımsızlık yapıyor. Bide sabah yumurta var. Bu 3lu zor sindirilir. Makarna Fazla kaçmış. Eğer oruçlu olsaydın iftarda sıkıntı olmazdı. Malum bütün gün aç olduğumuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?