Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

helal olsun sana insallah bende veririm

suan oglum. kucuk hic dusunmuyorum kardes ama kimbilir belki yalniz diye gucum olursa ilerde bende dusunurum. kardes guzel sey sonucta
Bende tek başına büyüdüm çok zor birsey. Oyuzden evladımın yalnız kalmasını istemiyorum canım. Aslında 4 yaşındayken falan olmalı bence kardeş. Fakat bu yawrumla ilgilrnicek kimse yok. Onu benden mahrum bırakmazdım erken yaşta. Oyuzden 1 Cİ sınıf yaşını bekledim. Hamileyken onu okula adapte ederim çok iyi olur. İnan doğuma gidersem çocuğu bırakacak kmse bile yoktu. Ama şimdi güzel dostluklarım var gözüm kapalı birakabilecegim kişiler var çok. Şükür.

kizlar sonunda kacamaksiz bigun gecirdim

menum
sabah 2 haslanmis yumurta 3 kurukayisi

ogle bi tabak yagsiz makarna 2 kasik yogurt

aksam tavuk but 3 yemek kasigi makarna 1 yk yogurt

2,5 lt su
Canım sana tavsiyem makarna ve tavuğu bir arada yeme inanılmaz hazımsızlık yapıyor. Bide sabah yumurta var. Bu 3lu zor sindirilir. Makarna Fazla kaçmış. Eğer oruçlu olsaydın iftarda sıkıntı olmazdı. Malum bütün gün aç olduğumuz için.

Günaydın arkadaşlar hayırlı gün olsun
Dün sabahtan anneme gittim gece geç vakit döndüm giremedim tartı da tartılmadım ama 2 gün önce eksi 200 vardı
Akşam bir enginar dolması
4 veya 5 adet yaprak sarması yedim cacık
Şükür karnım cok şişmesi iyi yedim heralde derken 1 kase kakaolu puding yedim ve vicdan azabı cektim
Ama giderken 1 saat yürüdüm annemde de perde filan yıkadım yoruldum yani hareket cok fazlaydı
Gelelim işin güzel yanına
3 aydırgörmedigim yegenim geldi.
Bana aa teyze sen ne kadar zayıflamışsın dedi cok sevindim eve geldim ölçümlerimi yaptım ve evet incelme var demek sıkılaş mış vucut

Kız sen hiç uyumazmısın
Bugün erken kalktım canım. Oğlanı erkene çekiyorum bu sefer geç yatıyor bize zaman kalmıyor. Yavaş yavaş geriye çekiyorum. Havada sanki ısındı. Sıcak uyuyamadım. Zaten regli olunca ben normale dönerim akşam yatar sabah kalkarim

Günaydin kizlar...sporumu yaptim...şu an bu videoyu dinliyorum çok önemli .bu önemli bilgileri kaçirmayin derim..makarna yağlarlada ilgili bilgiler veriyor....kanali takip etmenizide tavsiye ederim..daha bilinçli olalim..

haklisin cnm bendentek buyutuyorum o yuzden dusunmuyorum cnm suan
masallah guzel. dostluklar edinmissin sevindim senin adına

o yuzden heralde sadece 100 gr eksilmis bende makarnaya bagladim durumu. yagsizda olsa tehlikeli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…