Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İzleyici olarak takip edin demiş
İyiii bende diyecektim ki acaba ürünler ini satsın diye kilo yag fazla tartı yapıp kandırmaca mı yapıyorlar acaba dedim para kazanmak adına

tartılar arasında 4 kilo fark çıkmaması lazım. gerçi evde daha hafif tartılıyoruz ama 4 kilo yine de çok fazla. birinden biri yanlıştır.

4 kilo fazlalık tartı değişikliği ve kıyafetlerden olabilir
Takip et bakalım onlar ne yapıyor

Maşallah
Ekşi görürsün inşallah
Burda hava kapalı dışarı çıkmayı hiç istemiyorum

Nerde okudum bilmiyorum ama herbelife ürünlerini tavsiye edilmiyordu...bulursam o makaleyi özelden atarim sana

o sıralar bende yaptım canım evlenene kadar yapiodum. Ama evlendikten ve kilo aldıktan sonra üstüme pasiflik çöktü resmen.
canım tiyatro lara inanma ben eğitimlerine herseyinekatildim. Ürünlerini kullanıyorsun 300 350 tl arası.
Ve sana kalori diyeti yaptırıyorlar. Asla inanma. Bu şekilde devam et. Çok istiosan kalori diyeti evde yap ürünlere para verme canm. Ben zayıflamak adına çok yollar denedim. Buda Bi yoldu benm için. Her şeylerin katıldım. Tamamen göz boyuyorlar
İyiii bende diyecektim ki acaba ürünler ini satsın diye kilo yag fazla tartı yapıp kandırmaca mı yapıyorlar acaba dedim para kazanmak adına
aynen bu süreçte ürünlerini kullaniosun 300 tl her ay sana geçiriyorlar. Bide üstüne diyet yaptırıolar. Kalori diyeti
4 kilo fazlalık tartı değişikliği ve kıyafetlerden olabilir
Takip et bakalım onlar ne yapıyor
Ben oburunde sorun var kmse 4 kg hiç bir yerde fazla çıkmaz canm tartıya. Oynanmış belliki

yok ürün falan alın demedi. Adamın günahını almayayım şimdi
tartılar arasında 4 kilo fark çıkmaması lazım. gerçi evde daha hafif tartılıyoruz ama 4 kilo yine de çok fazla. birinden biri yanlıştır.
inşallah evdeki değildir hoş evde iç çamaşırlarımla tartılıyorum orada üstüm başım tartıldım ama bu kadar da fark olmaz herhalde..

Nerde okudum bilmiyorum ama herbelife ürünlerini tavsiye edilmiyordu...bulursam o makaleyi özelden atarim sana
sağol canım, atmışsın.. Ürünler ilgimi çekip de girmemiştim zaten, sadece yağ ölçümü için girdim. Bilmediğim şeyi de yemem zaten

aslında adam karşısında yıllların yarışmacısı var, kitabını yazar diyetin bileydi belki beni tartmazdı bileben kendi gidişatımdan gayet memnunum zaten, öyle kötü yollara sapmam

sahur 01.25
9 erik
2 minik yenidünya

saat 01.50
1 yumurtadan soğanlı, az kavurmalı, baharatlı omlet
domates salatalık

iftar 20.20
1 servis kaşığı antep kebabı (4 küçük köfte-patlıcan-domates-biber)
1 servis kaşığı yumurtalı ıspanak kavurma (1/2 yumurtadan az)
1 yk humus
1 yk taze börülce salatası
salata

az sonra yeşil çay içerim.
sahurla birlikte yatana kadar 2 lt ye yakın su içerim.

akşamüzeri 30 dk hızlı seriden leslie yaptım. Gulhan1 moni MuMu85

süper bir şey bu tebrik ederim canım
Daha iyi rakamları da göreceğiz inşallah
Huhuu selam kizlar, sonunda eliptigim.geldi , geldi gelmesinede oruc oruc cok zor, bakalim iftardan sonra ne durumda olucam, olmadi ramazandan sonra baslarim.
hayırlı olsun, güle güle kulanın
Ben de istiyorum evde ama gürültü yapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…