İzleyici olarak takip edin demişSelam kızlar
Dün yoğun olur diye bugün çarşı pazar yaptım. Bayağı yürüdüm ve terledim. O yüzden leslie yapmıycam bugün
Bir de kızlar burada herbalife bayiliği açmış biri. Kapısında yağ kilo ölçümü yapılır yazıyordu, ben de bir tartılayım dedim ama sonuç faciaevdeki baskülle tam dört kilo fark var, yani daha fazla çıktım. Artı yağım çok, suyum az, kas kütlem az haa bi güzel olan şey varsa o da metobolizman iyi dedi adam. Telegramdan ekledi, onların da takımları varmış, yarışıyorlarmış. İzleyici olarak takip edin dedi
Selam kızlar
Dün yoğun olur diye bugün çarşı pazar yaptım. Bayağı yürüdüm ve terledim. O yüzden leslie yapmıycam bugün
Bir de kızlar burada herbalife bayiliği açmış biri. Kapısında yağ kilo ölçümü yapılır yazıyordu, ben de bir tartılayım dedim ama sonuç faciaevdeki baskülle tam dört kilo fark var, yani daha fazla çıktım. Artı yağım çok, suyum az, kas kütlem az haa bi güzel olan şey varsa o da metobolizman iyi dedi adam. Telegramdan ekledi, onların da takımları varmış, yarışıyorlarmış. İzleyici olarak takip edin dedi
4 kilo fazlalık tartı değişikliği ve kıyafetlerden olabilirSelam kızlar
MaşallahKızlar bugün İzmiri talan ettim Corona var dışarı cıktım evdeki hesap çarşıya uymadı vapur seferleri gündüz kaldırmışlar haberim yok tu hadi oraya hadi buraya derken 22. Bin adım yürüdüm geldim cuma eksi görmesem yuhhh artık derim
Zaten akşam da protein agırlık lı yiyecem gelsin eksiler
Nerde okudum bilmiyorum ama herbelife ürünlerini tavsiye edilmiyordu...bulursam o makaleyi özelden atarim sanaSelam kızlar
o sıralar bende yaptım canım evlenene kadar yapiodum. Ama evlendikten ve kilo aldıktan sonra üstüme pasiflik çöktü resmen.ben de hayatım boyunca sporla ilgiliydim çocukluğumda karateci gençliğimde voleybolcu şimdi de egzersizciama vücut aynı vücut yani az bi kilo alayım hemen kalçam büyür. hamilelikten sonra da o huy göbeğime de geçti
canım tiyatro lara inanma ben eğitimlerine herseyinekatildim. Ürünlerini kullanıyorsun 300 350 tl arası.Selam kızlar
aynen bu süreçte ürünlerini kullaniosun 300 tl her ay sana geçiriyorlar. Bide üstüne diyet yaptırıolar. Kalori diyetiİzleyici olarak takip edin demiş
İyiii bende diyecektim ki acaba ürünler ini satsın diye kilo yag fazla tartı yapıp kandırmaca mı yapıyorlar acaba dedim para kazanmak adına
Ben oburunde sorun var kmse 4 kg hiç bir yerde fazla çıkmaz canm tartıya. Oynanmış belliki4 kilo fazlalık tartı değişikliği ve kıyafetlerden olabilir
Takip et bakalım onlar ne yapıyor
yok ürün falan alın demedi. Adamın günahını almayayım şimdiİzleyici olarak takip edin demiş
İyiii bende diyecektim ki acaba ürünler ini satsın diye kilo yag fazla tartı yapıp kandırmaca mı yapıyorlar acaba dedim para kazanmak adına
inşallah evdeki değildirtartılar arasında 4 kilo fark çıkmaması lazım. gerçi evde daha hafif tartılıyoruz ama 4 kilo yine de çok fazla. birinden biri yanlıştır.
sağol canım, atmışsın.. Ürünler ilgimi çekip de girmemiştim zaten, sadece yağ ölçümü için girdim. Bilmediğim şeyi de yemem zatenNerde okudum bilmiyorum ama herbelife ürünlerini tavsiye edilmiyordu...bulursam o makaleyi özelden atarim sana
aslında adam karşısında yıllların yarışmacısı var, kitabını yazar diyetin bileydi belki beni tartmazdı bileo sıralar bende yaptım canım evlenene kadar yapiodum. Ama evlendikten ve kilo aldıktan sonra üstüme pasiflik çöktü resmen.
canım tiyatro lara inanma ben eğitimlerine herseyinekatildim. Ürünlerini kullanıyorsun 300 350 tl arası.
Ve sana kalori diyeti yaptırıyorlar. Asla inanma. Bu şekilde devam et. Çok istiosan kalori diyeti evde yap ürünlere para verme canm. Ben zayıflamak adına çok yollar denedim. Buda Bi yoldu benm için. Her şeylerin katıldım. Tamamen göz boyuyorlar
aynen bu süreçte ürünlerini kullaniosun 300 tl her ay sana geçiriyorlar. Bide üstüne diyet yaptırıolar. Kalori diyeti
Ben oburunde sorun var kmse 4 kg hiç bir yerde fazla çıkmaz canm tartıya. Oynanmış belliki
Sizi bilmem ben bomba gibiyimHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
Bugün çok susadım
Dört gözle iftar saatini bekliyorum
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
Bugün çok susadım
Dört gözle iftar saatini bekliyorum
Kaça aldınızHuhuu selam kizlar, sonunda eliptigim.geldi , geldi gelmesinede oruc oruc cok zor, bakalim iftardan sonra ne durumda olucam, olmadi ramazandan sonra baslarim.
Canim ben ikinci el aldim 80 euroyaKaça aldınız
Decatlando 600tl ye varmış bitmiş
Hamd olsun canim , psikolojikmen cok iyi degilim 1 2 güne gecer insallah, diyette bi aksama yok sükür tarti inisteMuMu85 kankim sesin soluğun çıkmıyor.diyet nasıl gidiyor? kilo durumların nasıl?
süper bir şey bu tebrik ederim canımKızlar buraya ilk geldiğimde kendime bir hedef rakam belirledim.
Hedefim 75 kg idi. Yok canım dedim 84 nereee 75 nere. Kimbilir kaç ayda düşerim. Hatta belkide düşmem kim bilir ne zaman pes ederim. Oyuzden boşa öle havalarda uçmayım çok aşağı rakamlar soyleyipte rezil olmayım dedim. . Sole 9 10 kilo aşağısı yeterli bana hedef için. Çünkü imkansız gibi bakıyorum işe. En son hamile kalmadan önce 74 tüm. Şuan 75.5 im ve çok mutluyumsizlere veda etme vakti gelmedi henüz tam 75 olunca yeni hedef belirlicem
hayırlı olsun, güle güle kulanınHuhuu selam kizlar, sonunda eliptigim.geldi , geldi gelmesinede oruc oruc cok zor, bakalim iftardan sonra ne durumda olucam, olmadi ramazandan sonra baslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?