Kızlar buraya ilk geldiğimde kendime bir hedef rakam belirledim.
Hedefim 75 kg idi. Yok canım dedim 84 nereee 75 nere. Kimbilir kaç ayda düşerim. Hatta belkide düşmem kim bilir ne zaman pes ederim. Oyuzden boşa öle havalarda uçmayım çok aşağı rakamlar soyleyipte rezil olmayım dedim. . Sole 9 10 kilo aşağısı yeterli bana hedef için. Çünkü imkansız gibi bakıyorum işe. En son hamile kalmadan önce 74 tüm. Şuan 75.5 im ve çok mutluyumsizlere veda etme vakti gelmedi henüz tam 75 olunca yeni hedef belirlicem
Kızlar buraya ilk geldiğimde kendime bir hedef rakam belirledim.
Hedefim 75 kg idi. Yok canım dedim 84 nereee 75 nere. Kimbilir kaç ayda düşerim. Hatta belkide düşmem kim bilir ne zaman pes ederim. Oyuzden boşa öle havalarda uçmayım çok aşağı rakamlar soyleyipte rezil olmayım dedim. . Sole 9 10 kilo aşağısı yeterli bana hedef için. Çünkü imkansız gibi bakıyorum işe. En son hamile kalmadan önce 74 tüm. Şuan 75.5 im ve çok mutluyumsizlere veda etme vakti gelmedi henüz tam 75 olunca yeni hedef belirlicem
Yok canm 60 olamam kemik yapım müsaade etmezbu motivasyon 60 ı bile hak ediyor
Cok saol canımtebrikler canım. kız zaten nereye gidiyon zayıflasak da burayı bırakmayız. arkadaşlarımızı bırakıp gitmeyiz. ama tabi zayıf halimizle duralım burada
Yok canm 60 olamam kemik yapım müsaade etmezbekarken düşün çok zayftim 67 kg ile evlendim ama yeni hedef 69 70 olabiler
Yok canm 60 olamam kemik yapım müsaade etmezbekarken düşün çok zayftim 67 kg ile evlendim ama yeni hedef 69 70 olabiler
kemiklerim iri ve etim sert kalın. 60 kilo olmam için ben survivor a falan katılmam lazımkemiklerin çok mu kalın? neden ki? 60 iyi bir rakam bence yaşına ve boyuna göre.
Mesela ben 84 Ken arkadaşlarım Hayr asla olamazsın diyordu. Tartı bozuktur diodu. Hatta birinin evinde tartildim öle inandılarboyuna göre o kiloda zayıf görünüyorsun demek valla hastayım böyle kilosunu göstermeyenlere ben 52 de bile basen göbek kalça ...
Vay bekemiklerim iri ve etim sert kalın. 60 kilo olmam için ben survivor a falan katılmam lazım
Mesela ben 84 Ken arkadaşlarım Hayr asla olamazsın diyordu. Tartı bozuktur diodu. Hatta birinin evinde tartildim öle inandılarsen 75 falansin diolardi. Ama gerçekler 84 tu. Etim kalın canm ve kemiklerim de iri omuzlarım çok geniş. Bütün kilom kollarımda omuzlarımda kalçamda bacaklarımda orantılı. Verdiğim kiloyu heryerden veririm. Mesela ölçü yaptım koldan 2 cm baldır 3 cm göbek 2 cm vermişim böle orantili
Bu arada kilo yaşla ben alakası olduğunu sanmıyorum canm tamamen vücut yapısıyla alakalı. Benm 40 yaşında arkadaşım var 45 kilo ama neden kemik yapısı ince ve derisi çok incekemiklerin çok mu kalın? neden ki? 60 iyi bir rakam bence yaşına ve boyuna göre.
sen spor fln yapma boşver valla çok şanslısınkemiklerim iri ve etim sert kalın. 60 kilo olmam için ben survivor a falan katılmam lazım
Mesela ben 84 Ken arkadaşlarım Hayr asla olamazsın diyordu. Tartı bozuktur diodu. Hatta birinin evinde tartildim öle inandılarsen 75 falansin diolardi. Ama gerçekler 84 tu. Etim kalın canm ve kemiklerim de iri omuzlarım çok geniş. Bütün kilom kollarımda omuzlarımda kalçamda bacaklarımda orantılı. Verdiğim kiloyu heryerden veririm. Mesela ölçü yaptım koldan 2 cm baldır 3 cm göbek 2 cm vermişim böle orantili
Rabbim bilmiş bu huyumu heralde spordan nefret ederim. Benim yapacağım spor yürüyüş oda canm isterse. Bide leslie 15 dakka 20 dakkasen spor fln yapma boşver valla çok şanslısın
ben de hayatım boyunca sporla ilgiliydim çocukluğumda karateci gençliğimde voleybolcu şimdi de egzersizciRabbim bilmiş bu huyumu heralde spordan nefret ederim. Benim yapacağım spor yürüyüş oda canm isterse. Bide leslie 15 dakka 20 dakkahele böle kol hareketli sporlar var ayyyyy. Gelisinde biri kolumu kaldırsın derim
Kızlar bugün İzmiri talan ettim Corona var dışarı cıktım evdeki hesap çarşıya uymadı vapur seferleri gündüz kaldırmışlar haberim yok tu hadi oraya hadi buraya derken 22. Bin adım yürüdüm geldim cuma eksi görmesem yuhhh artık derim
Zaten akşam da protein agırlık lı yiyecem gelsin eksiler
22 bin adım mı? Bayağı bayağı maraton yapmışsınız siz :) ben o rakamı en son Vodafone maratonuna katılınca görmüştümKızlar bugün İzmiri talan ettim Corona var dışarı cıktım evdeki hesap çarşıya uymadı vapur seferleri gündüz kaldırmışlar haberim yok tu hadi oraya hadi buraya derken 22. Bin adım yürüdüm geldim cuma eksi görmesem yuhhh artık derim
Zaten akşam da protein agırlık lı yiyecem gelsin eksiler
mahvoldum ama kızlar öyle böyle degil fazla abarttım sanırım ayaklarımın üstüne basamıyorum mmm22 bin adım mı? Bayağı bayağı maraton yapmışsınız siz :) ben o rakamı en son Vodafone maratonuna katılınca görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?