Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar buraya ilk geldiğimde kendime bir hedef rakam belirledim.
Hedefim 75 kg idi. Yok canım dedim 84 nereee 75 nere. Kimbilir kaç ayda düşerim. Hatta belkide düşmem kim bilir ne zaman pes ederim. Oyuzden boşa öle havalarda uçmayım çok aşağı rakamlar soyleyipte rezil olmayım dedim. . Sole 9 10 kilo aşağısı yeterli bana hedef için. Çünkü imkansız gibi bakıyorum işe. En son hamile kalmadan önce 74 tüm. Şuan 75.5 im ve çok mutluyum sizlere veda etme vakti gelmedi henüz tam 75 olunca yeni hedef belirlicem

bu motivasyon 60 ı bile hak ediyor

tebrikler canım. kız zaten nereye gidiyon zayıflasak da burayı bırakmayız. arkadaşlarımızı bırakıp gitmeyiz. ama tabi zayıf halimizle duralım burada

Yok canm 60 olamam kemik yapım müsaade etmez bekarken düşün çok zayftim 67 kg ile evlendim ama yeni hedef 69 70 olabiler

boyuna göre o kiloda zayıf görünüyorsun demek valla hastayım böyle kilosunu göstermeyenlere ben 52 de bile basen göbek kalça ...

kemiklerin çok mu kalın? neden ki? 60 iyi bir rakam bence yaşına ve boyuna göre.
kemiklerim iri ve etim sert kalın. 60 kilo olmam için ben survivor a falan katılmam lazım
boyuna göre o kiloda zayıf görünüyorsun demek valla hastayım böyle kilosunu göstermeyenlere ben 52 de bile basen göbek kalça ...
Mesela ben 84 Ken arkadaşlarım Hayr asla olamazsın diyordu. Tartı bozuktur diodu. Hatta birinin evinde tartildim öle inandılar sen 75 falansin diolardi. Ama gerçekler 84 tu. Etim kalın canm ve kemiklerim de iri omuzlarım çok geniş. Bütün kilom kollarımda omuzlarımda kalçamda bacaklarımda orantılı. Verdiğim kiloyu heryerden veririm. Mesela ölçü yaptım koldan 2 cm baldır 3 cm göbek 2 cm vermişim böle orantili

Vay be
Banada 65 gösteriyorsun biraz popo var diyorlarda içi beni yakıyor. Zayıflarken de üstten gider hastalıklı gibi olurum

kemiklerin çok mu kalın? neden ki? 60 iyi bir rakam bence yaşına ve boyuna göre.
Bu arada kilo yaşla ben alakası olduğunu sanmıyorum canm tamamen vücut yapısıyla alakalı. Benm 40 yaşında arkadaşım var 45 kilo ama neden kemik yapısı ince ve derisi çok ince

sen spor fln yapma boşver valla çok şanslısın

sen spor fln yapma boşver valla çok şanslısın
Rabbim bilmiş bu huyumu heralde spordan nefret ederim. Benim yapacağım spor yürüyüş oda canm isterse. Bide leslie 15 dakka 20 dakka hele böle kol hareketli sporlar var ayyyyy. Gelisinde biri kolumu kaldırsın derim

Rabbim bilmiş bu huyumu heralde spordan nefret ederim. Benim yapacağım spor yürüyüş oda canm isterse. Bide leslie 15 dakka 20 dakka hele böle kol hareketli sporlar var ayyyyy. Gelisinde biri kolumu kaldırsın derim
ben de hayatım boyunca sporla ilgiliydim çocukluğumda karateci gençliğimde voleybolcu şimdi de egzersizci ama vücut aynı vücut yani az bi kilo alayım hemen kalçam büyür. hamilelikten sonra da o huy göbeğime de geçti

Kızlar bugün İzmiri talan ettim Corona var dışarı cıktım evdeki hesap çarşıya uymadı vapur seferleri gündüz kaldırmışlar haberim yok tu hadi oraya hadi buraya derken 22. Bin adım yürüdüm geldim cuma eksi görmesem yuhhh artık derim
Zaten akşam da protein agırlık lı yiyecem gelsin eksiler

Selam kızlar

Dün yoğun olur diye bugün çarşı pazar yaptım. Bayağı yürüdüm ve terledim. O yüzden leslie yapmıycam bugün

Bir de kızlar burada herbalife bayiliği açmış biri. Kapısında yağ kilo ölçümü yapılır yazıyordu, ben de bir tartılayım dedim ama sonuç facia evdeki baskülle tam dört kilo fark var, yani daha fazla çıktım. Artı yağım çok, suyum az, kas kütlem az haa bi güzel olan şey varsa o da metobolizman iyi dedi adam. Telegramdan ekledi, onların da takımları varmış, yarışıyorlarmış. İzleyici olarak takip edin dedi

22 bin adım mı? Bayağı bayağı maraton yapmışsınız siz :) ben o rakamı en son Vodafone maratonuna katılınca görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…