Ben gözlemledim süt ürünleri bana iyi gelmiyo..inek peyniri özelikle yediğim zamsn çok sivilce çikiyor yüzümde..veya vücüdumun herhangi biryerlerindr kabariciklar oluyor sivilce gibi...birakinca yemrği tekrar grçiyor..keçi koyun peyniri okadar yapmiyor..Tabiki orasi öyle , insan hissediyo banada yaramaz süt ama süt ürünleri rahatsiz etmez ama yasak yumurta nötr kirmizi et yasak tavuk nötr sabah aksam balik mi yiycem
Ben yiyemiyorum onlari ya kokuyo banaBen gözlemledim süt ürünleri bana iyi gelmiyo..inek peyniri özelikle yediğim zamsn çok sivilce çikiyor yüzümde..veya vücüdumun herhangi biryerlerindr kabariciklar oluyor sivilce gibi...birakinca yemrği tekrar grçiyor..keçi koyun peyniri okadar yapmiyor..
Ben izlemiyorum izlettirmiyorumda evdekilereKızlar survivor izleyen varmı
Caysiz yasayamammmm caayyyy
Ayda 1 yeterli olur daha saglık lı sonuç alınır
ay ne cok benziyozBen yiyemiyorum onlari ya kokuyo bana
Bizde izleyen yokKızlar survivor izleyen varmı
Evet kokuyo ama A kan grubu için daha iyiymiş keçi peyniri..benimde kan grubum A..inek peyniri bana iyi gelmiyo eminim artikBen yiyemiyorum onlari ya kokuyo bana
Bu benim
Bu benimdemir depolarım boş ama vazgeçemiyorum
Türk siyah çayını açık içerim. onun dışında siyah çay olarak puer, yunnan ve assam çayı içerim. assam çayını chai masala şeklinde ama. bunların dışında beyaz, yeşil çaylar, oolong ve bazı bitki çayları tercihim. bakma bu ara biraz fazla abartmıştım. normalde aşırı içmem.Caysiz yasayamammmm caayyyy
bencede canm ilk hedefine ulaşınca 2ci hedefi zevkle heyecanla. Koyucaksinbenim ilk hedefim 70 olsun bence yaböyle ucmak iyi degil sankii
Ben kokan peynir hastasıyım. Keçi koyun bayılırım kokularına a grubuyum.Evet kokuyo ama A kan grubu için daha iyiymiş keçi peyniri..benimde kan grubum A..inek peyniri bana iyi gelmiyo eminim artik
Türk siyah çayını açık içerim. onun dışında diyah çay olarak puer, yunnan ve assam çayı içerim. assam çayını chai masala şeklinde ama. bunların dışında beyaz, yeşil çaylar, oolong ve bazı bitki çayları tercihim. bakma bu ara biraz fazla abartmıştım. normalde aşırı içmem.
ortaokuldaki en yakin arkadasimin adii fulyaa memnun olduumm
bencede canm ilk hedefine ulaşınca 2ci hedefi zevkle heyecanla. Koyucaksin
Ben kokan peynir hastasıyım. Keçi koyun bayılırım kokularına a grubuyum.
ay bu çaylar ne cok sosyetik hic bilmiyom
vay cahil çaycı benvaay
evet cnm yesil cay alayim baslayayim ona ben
ahahahhahaklısın canım. benim uzak doğu ülkelerinin çaylarına merakım var ve de çay seramonilerine dinlendiriyor beni
hepsini boşver de yeşil çayı tavsiye ederim. Türk yeşil çayı iç. sorun değil. hem antioksidan hem de metabolizmayı hızlandırıyor. idrar sökücü vs. faydasını görürsün.
fulya sen nerde yasiyosun sana caya gelesim geldi cay cennettii
hepsine okayım ben
sana çay seramonisi hazırlarım. yanına da fit bir brownie ya da hurmalı incirli kuruyemişli toplardanyakında japonyaya taşınıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?