hadi inşallah canım. benim de ayıptır söylemesi iftardan sonra içim kıpırdıyor da çıkmadıkizlar icim kipir kipir wc ye ciktigim. icin yarindan cok umutluyum bi 300 gr gitsw dunyalar benim olsaaa
ben de denemek istiyorum. çaykurun zümrüt yeşil çayı çok güzelmiş. hatta uzakdoğu yeşil çaylarıyla yarışır falan demiş bir forumda. alıp denemek lazım.evet cnm yesil cay alayim baslayayim ona ben
ben turk cayciyim. onlari da icsem onlara da muptela olurum kesin cay gibisi yokk
hepsine okayım benhangi sehirdesinn
Maşallah hep iyi olunSizi bilmem ben bomba gibiyim
İyiyim çok şükür herkes iyi olunca bende iyi oluyorumnasılsın canım?
hadi inşallah canım. benim de ayıptır söylemesi iftardan sonra içim kıpırdıyor da çıkmadı
ben de denemek istiyorum. çaykurun zümrüt yeşil çayı çok güzelmiş. hatta uzakdoğu yeşil çaylarıyla yarışır falan demiş bir forumda. alıp denemek lazım.
Bende sprulina gelince sahurda onu içmeyi düşünüyorumBide tek ögüne gectim.ben, 1 hurmayi yesem ne yemesem ne, agzimin tadini bozmaya degmez
Kan grubun 0 mı?beni karnıbahar, lahana, süt, yoğurt, kefir, kurubaklagiller acayip şişirir. mesela dün iftarda kurufasulye yedim. balon gibiyim. benim gruba bunlar zararlıymış. bence doğru.
yanlışım olmasın ümit aktaşın kitabında mı ne okumuştum: bir besin yendikten sonra sizde şişlik, gaz, midede huzursuzluk yapıyorsa size zararlıdır yazıyordu. bunlar bende böyle. buğday aynı şekilde. ödem yapıyor. midede şişlik yapıyor. bilhassa gözlemliyorum.
Yasak olanları nadiren yiyebiliyorsunTabiki orasi öyle , insan hissediyo banada yaramaz süt ama süt ürünleri rahatsiz etmez ama yasak yumurta nötr kirmizi et yasak tavuk nötr sabah aksam balik mi yiycem
YokKızlar survivor izleyen varmı
Kan grubun 0 mı?
Eskiden kuru fasulyeyi ıslatmadan direk çiğ den pişirirdim. Çok şişirir balon gibi yapardı.
Şimdi bir taşım kaynatıyorum, suyuna karbonat atıyorum, pişirirkende biraz kimyon atıyorum, gaz maz kalmıyor, istediğim kadar yiyebilirim
Teşekkür ederim canımMaşallah hep iyi olun
Öncesi sonrası fotoğraflarınızı gördüm tebrik ederim şahane bir değişim olmuş
İyiyim çok şükür herkes iyi olunca bende iyi oluyorum
Bende tek kaldım
Yok değişmiyor, babamdan duymuştum.evet.
fasulye ve nohutu akşamdan ıslatıyoruz. o suyu da döküyoruz. o kadar. karbonat atınca tadı değişmiyor mu?
izmirin neresinden canım belkide solemisindir
bence uyuma
Ben denedim Kuru fasulye de çok kötü bir tat bırakıyor ben sevemedim karbonatlı. . Fasulyenin gazı kalbime kadar rahatsız ederdi. Fakat başka yerde okudum 2 Haşım kaynatıp suyunu atıyorum. Ve suyunu yeniliyorum. Asla gaz yapmıyor. O zamana kadar hasret kalmıştım vallahi. Meğerse gazı suyundaymis kendisinde degilevet.
fasulye ve nohutu akşamdan ıslatıyoruz. o suyu da döküyoruz. o kadar. karbonat atınca tadı değişmiyor mu?
izmirin neresinden canım belkide solemisindir
bence uyuma
Ben denedim Kuru fasulye de çok kötü bir tat bırakıyor ben sevemedim karbonatlı. . Fasulyenin gazı kalbime kadar rahatsız ederdi. Fakat başka yerde okudum 2 Haşım kaynatıp suyunu atıyorum. Ve suyunu yeniliyorum. Asla gaz yapmıyor. O zamana kadar hasret kalmıştım vallahi. Meğerse gazı suyundaymis kendisinde degil
Amaan bi cay keyfimiz var ondanda mi vazgecek,salla gitsinBu benimdemir depolarım boş ama vazgeçemiyorum
aa bak o hic aklima gelmedi ,benimki geldi dolapta duruyoBende sprulina gelince sahurda onu içmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?