Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kizlar icim kipir kipir wc ye ciktigim. icin yarindan cok umutluyum bi 300 gr gitsw dunyalar benim olsaaa
hadi inşallah canım. benim de ayıptır söylemesi iftardan sonra içim kıpırdıyor da çıkmadı
evet cnm yesil cay alayim baslayayim ona ben
ben turk cayciyim. onlari da icsem onlara da muptela olurum kesin cay gibisi yokk
ben de denemek istiyorum. çaykurun zümrüt yeşil çayı çok güzelmiş. hatta uzakdoğu yeşil çaylarıyla yarışır falan demiş bir forumda. alıp denemek lazım.

sabah wc cikarsin kipranma varsa

tühh izmir olmadi iste istanbul ben neyse ucuz kurtuldunn

Kan grubun 0 mı?
Eskiden kuru fasulyeyi ıslatmadan direk çiğ den pişirirdim. Çok şişirir balon gibi yapardı.
Şimdi bir taşım kaynatıyorum, suyuna karbonat atıyorum, pişirirkende biraz kimyon atıyorum, gaz maz kalmıyor, istediğim kadar yiyebilirim

evet.

fasulye ve nohutu akşamdan ıslatıyoruz. o suyu da döküyoruz. o kadar. karbonat atınca tadı değişmiyor mu?

izmirin neresinden canım belkide solemisindir
bence uyuma
evet.
fasulye ve nohutu akşamdan ıslatıyoruz. o suyu da döküyoruz. o kadar. karbonat atınca tadı değişmiyor mu?
Ben denedim Kuru fasulye de çok kötü bir tat bırakıyor ben sevemedim karbonatlı. . Fasulyenin gazı kalbime kadar rahatsız ederdi. Fakat başka yerde okudum 2 Haşım kaynatıp suyunu atıyorum. Ve suyunu yeniliyorum. Asla gaz yapmıyor. O zamana kadar hasret kalmıştım vallahi. Meğerse gazı suyundaymis kendisinde degil

gizli o sölemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…