Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1 buçuk haftanın üzerine yedim valla sanki 1buçuk yıldır yemiyorum
Yaaa bu iyiydi
10 gün falan yemezsen nolcak düşünemiyorum yavaş yavaş azaltırsin canm birden olmuyor hak veriyor bende yaşadım. Oyuzden ezbere şeyler söyleyemem sana seni çok iyi anliyorum.

Banada nohut zararli ,zaten hissediyorum da yedigimde bana kahvalti türlerinin hepsi nötr bazi seyler mantikli gelmedi mesela portakal 3 gruba zararli 1 gruba nötr e Allah niye yaratmis diyo insan karabiber her gruba zararli bilmiyorum.yani mantikli bulamadim

beni karnıbahar, lahana, süt, yoğurt, kefir, kurubaklagiller acayip şişirir. mesela dün iftarda kurufasulye yedim. balon gibiyim. benim gruba bunlar zararlıymış. bence doğru.

yanlışım olmasın ümit aktaşın kitabında mı ne okumuştum: bir besin yendikten sonra sizde şişlik, gaz, midede huzursuzluk yapıyorsa size zararlıdır yazıyordu. bunlar bende böyle. buğday aynı şekilde. ödem yapıyor. midede şişlik yapıyor. bilhassa gözlemliyorum.

Tabiki orasi öyle , insan hissediyo banada yaramaz süt ama süt ürünleri rahatsiz etmez ama yasak yumurta nötr kirmizi et yasak tavuk nötr sabah aksam balik mi yiycem

Tabiki orasi öyle , insan hissediyo banada yaramaz süt ama süt ürünleri rahatsiz etmez ama yasak yumurta nötr kirmizi et yasak tavuk nötr sabah aksam balik mi yiycem

süt ürünü olarak sadece peynir rahatsız etmiyor beni. onu da türlerine göre tüketmem gerekiyormuş.

evet A grubuna et yasak. bence yersen de minimum ye. biliyorum sevdiğimiz için zor ama A grubuna yasak. ben şanslıyım. 0 grubuna bol bol yiyin şifa diyo

ben fazla uctum. valla 60 dedim

mesela kahve ve siyah çay zararlı diyor. ben onları aşırı içmem. kahve günde maksimum 250 mlt lik kupayla 1 tane. çayı da açık içerim. fazlası rahatsız eder beni.

Yok Allahtan öyle et delisi degilim olsa yerim olmasa aramam , mangal haric

ben fazla uctum. valla 60 dedim
Bende hep öle uçardim. Ama sonu gelmezdi. Fakat artık tecrübeli olduğum için orta bir rakam soyledim ama canm belli olmaz o işler bence devam böle
menüm

sabah 2 ince yagsiz krep
1 kk peynir
2 kurukayisi

ara 1 top dondurma

oglen paylican yemegi bi dilim kepek ekmek

aksam yarım lahmacun 2 hurma 2 kuru kayisi

2,5 lt su

wc ye ciktim. yarindan umutluyuum ☺
Afiyet olsun canm çok güzel menü

Takilin bakalim böyle serbest..bayramdan sonra görüşeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…