1 buçuk haftanın üzerine yedim valla sanki 1buçuk yıldır yemiyorum
Banada nohut zararli ,zaten hissediyorum da yedigimde bana kahvalti türlerinin hepsi nötr bazi seyler mantikli gelmedi mesela portakal 3 gruba zararli 1 gruba nötr e Allah niye yaratmis diyo insan karabiber her gruba zararli bilmiyorum.yani mantikli bulamadimbenim de aslında amacım oydu. karaciğer temizliğinden sonra 2 öğün devam etmek.
benim grubumda zaten şişiren şeyler yasak. mesela buğday, süt ve süt ürünleri, kuru baklagiller vs. sadece peyniri bırakmam. ekmeği minimum yerim ben de. bazen yemem. kurubaklagilleri zaten çok yemiyorum. nohut daha uygunmuş bana.
Banada nohut zararli ,zaten hissediyorum da yedigimde bana kahvalti türlerinin hepsi nötr bazi seyler mantikli gelmedi mesela portakal 3 gruba zararli 1 gruba nötr e Allah niye yaratmis diyo insan karabiber her gruba zararli bilmiyorum.yani mantikli bulamadim
Tabiki orasi öyle , insan hissediyo banada yaramaz süt ama süt ürünleri rahatsiz etmez ama yasak yumurta nötr kirmizi et yasak tavuk nötr sabah aksam balik mi yiycembeni karnıbahar, lahana, süt, yoğurt, kefir, kurubaklagiller acayip şişirir. mesela dün iftarda kurufasulye yedim. balon gibiyim. benim gruba bunlar zararlıymış. bence doğru.
yanlışım olmasın ümit aktaşın kitabında mı ne okumuştum: bir besin yendikten sonra sizde şişlik, gaz, midede huzursuzluk yapıyorsa size zararlıdır yazıyordu. bunlar bende böyle. buğday aynı şekilde. ödem yapıyor. midede şişlik yapıyor. bilhassa gözlemliyorum.
Tabiki orasi öyle , insan hissediyo banada yaramaz süt ama süt ürünleri rahatsiz etmez ama yasak yumurta nötr kirmizi et yasak tavuk nötr sabah aksam balik mi yiycem
Kızlar buraya ilk geldiğimde kendime bir hedef rakam belirledim.
Hedefim 75 kg idi. Yok canım dedim 84 nereee 75 nere. Kimbilir kaç ayda düşerim. Hatta belkide düşmem kim bilir ne zaman pes ederim. Oyuzden boşa öle havalarda uçmayım çok aşağı rakamlar soyleyipte rezil olmayım dedim. . Sole 9 10 kilo aşağısı yeterli bana hedef için. Çünkü imkansız gibi bakıyorum işe. En son hamile kalmadan önce 74 tüm. Şuan 75.5 im ve çok mutluyumsizlere veda etme vakti gelmedi henüz tam 75 olunca yeni hedef belirlicem
Yok Allahtan öyle et delisi degilim olsa yerim olmasa aramam , mangal haricsüt ürünü olarak sadece peynir rahatsız etmiyor beni. onu da türlerine göre tüketmem gerekiyormuş.
evet A grubuna et yasak. bence yersen de minimum ye. biliyorum sevdiğimiz için zor ama A grubuna yasak. ben şanslıyım. 0 grubuna bol bol yiyin şifa diyo
Caysiz yasayamammmm caayyyymesela kahve ve siyah çay zararlı diyor. ben onları aşırı içmem. kahve günde maksimum 250 mlt lik kupayla 1 tane. çayı da açık içerim. fazlası rahatsız eder beni.
Bende hep öle uçardim. Ama sonu gelmezdi. Fakat artık tecrübeli olduğum için orta bir rakam soyledimben fazla uctum. valla 60 dedim
Afiyet olsun canm çok güzel menümenüm
sabah 2 ince yagsiz krep
1 kk peynir
2 kurukayisi
ara 1 top dondurma
oglen paylican yemegi bi dilim kepek ekmek
aksam yarım lahmacun 2 hurma 2 kuru kayisi
2,5 lt su
wc ye ciktim. yarindan umutluyuum ☺
Takilin bakalim böyle serbest..bayramdan sonra görüşeceğiz..Aman Allahım neler goruyorumhangisine bakam 15 tane mercimek köftesinden bisi olmaz şahsen ben ramazanda 4 5 defa yaptım . Çok fazla yedim. Çikolatalı kek yanında neden çikolatalı gofret olar belli mutluluk hormonu salgilamis. Kız bende yedim dün gece Ülker gofret ne zamandır yemiodum. Onun üstüne ceza bir litre daha su içtim.
Bende hep öle uçardim. Ama sonu gelmezdi. Fakat artık tecrübeli olduğum için orta bir rakam soyledimama canm belli olmaz o işler bence devam böle
Afiyet olsun canm çok güzel menü
Her haftami yapalim diyosun..ayda 1 kere yeterdi sankiKızlar geçen cuma ölçüm yapmadık bu cuma yapıyoruz degılmi.
Bu arada cumaya kadar halam gelirse bugünkü kilomu baza alıp yazicam.
Ölcüler haftalik degismez ki zatenHer haftami yapalim diyosun..ayda 1 kere yeterdi sanki
Ayda 1 yeterli olur daha saglık lı sonuç alınırÖlcüler haftalik degismez ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?