cay asktir ya :) iciyorsak sebebi varanaaa yamacima geeel bende yasayamaaam
ayda 1 yeterli ben ölcmek bile istemiyom zaten kendimii
ay ne cok benziyoz❤
Ne kadar koydunkiizmirin neresinden canım belkide solemisindir
bence uyuma
Ben denedim Kuru fasulye de çok kötü bir tat bırakıyor ben sevemedim karbonatlı. . Fasulyenin gazı kalbime kadar rahatsız ederdi. Fakat başka yerde okudum 2 Haşım kaynatıp suyunu atıyorum. Ve suyunu yeniliyorum. Asla gaz yapmıyor. O zamana kadar hasret kalmıştım vallahi. Meğerse gazı suyundaymis kendisinde degil
Hiç bilmiyorumkac tane icicektik bu meretigezegenfeza
him benimkinin paketinde günde 3 4 yaziyodu 2 tane icerim olmadi :)Hiç bilmiyorum
Yoğun işte çalışanlar ve erkekler 2000 mg kadar alabilir diyordu apa.
Benimki 500 mg. 1 taneyle başlarım
Amazon dan getirttin deyilmihim benimkinin paketinde günde 3 4 yaziyodu 2 tane icerim olmadi :)
Çay kaşığı canm öle. DemislerdiNe kadar koydunki
Evet, suan düsünmüyorum uzun süre gider bu bana sagolasinAmazon dan getirttin deyilmi
Indirime girmiş haberin olsun, yine almak istersen
Teşekkür ederim canım. Benim minik cadının uykusu çok hafif ancak ı uyurken yapabilirim alırsam da bir değerlendireyimTesekkür ederim canim,Cok test edemedim cocuklar fitsat vermedi ama rahatsiz eden bi gürültüsü yok,kosu bandi daha grültülü mesela orda ayaklarda gürültü cikariyo bunda sadece aletten sürme hizina göre biraz ses geliyo
Sosyal medyada o kadar çok karşıma çıkıyor ki izlemedipim halde izlemiş kadar hakimim mevzuyaKızlar survivor izleyen varmı
izmirin neresinden canım belkide solemisindir
bence uyuma
Ben denedim Kuru fasulye de çok kötü bir tat bırakıyor ben sevemedim karbonatlı. . Fasulyenin gazı kalbime kadar rahatsız ederdi. Fakat başka yerde okudum 2 Haşım kaynatıp suyunu atıyorum. Ve suyunu yeniliyorum. Asla gaz yapmıyor. O zamana kadar hasret kalmıştım vallahi. Meğerse gazı suyundaymis kendisinde degil
Bugün hedef sıfır kaçamak. Dün o öyle şeyler yedim ki bugün tamamen aç gezsem telafi edemem
Biri kokan peynir mi dedii??bencede canm ilk hedefine ulaşınca 2ci hedefi zevkle heyecanla. Koyucaksin
Ben kokan peynir hastasıyım. Keçi koyun bayılırım kokularına a grubuyum.
Beni de al beni de!fulya sen nerde yasiyosun sana caya gelesim geldi cay cennettii
Eliptik yürüme bandından daha çok terletiyordu beni. Doğal olarak daha çok yoruyor tabii..az önce eliptige ciktim 5 dk zor dayandimzamnla artitirrim insallah
aaa tabiki alirdim ama sehirler farkli cikti ben ist o izmir. sen hangi sehirBeni de al beni de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?