Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar koydunki

Teşekkür ederim canım. Benim minik cadının uykusu çok hafif ancak ı uyurken yapabilirim alırsam da bir değerlendireyim
Kızlar survivor izleyen varmı
Sosyal medyada o kadar çok karşıma çıkıyor ki izlemedipim halde izlemiş kadar hakimim mevzuya
Bu hafta izlemeye çalıştım ama parkurlar falan sarmıyor beni komik entrikalı sahnelere de denk gelemedim biizm evde yemek ve kızımınn uyku saatiyle çakışıyor yayın

bnm annem hep once bi taşım haslayip kara kuyunu doker. genc kizliktan biliyorum asinayim ben de oyle yaparim ama cok acelem vardi bi iki defa kimyonun yaninda iki tane de kesme seker attim acisini alsin diye guzel oldu valla aci falan olmadi kimyon da gazını alıyo bakliyatların dengeliyo

Bugün hedef sıfır kaçamak. Dün o öyle şeyler yedim ki bugün tamamen aç gezsem telafi edemem

merhabaa buse ben. kendini tanitir misin bana canim takimda misin. ben bu hafta geldim

bencede canm ilk hedefine ulaşınca 2ci hedefi zevkle heyecanla. Koyucaksin

Ben kokan peynir hastasıyım. Keçi koyun bayılırım kokularına a grubuyum.
Biri kokan peynir mi dedii?? Ba yı lı rım genel olarak aromalı şeylere bayılırım zaten ama peynir hastalığım var. Düz sade peynir yemem. Bilen arkadaşlarım bana her yerden getirir. Kars'tan İzmir'den yollarlar. Bi tanesi hele yurt dışından Sivas a gelip oradan kargolamıştı bana. Ne zahmet.. Öperim gözlerinden böyle arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…