Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

süper bir şey bu tebrik ederim canım
Daha iyi rakamları da göreceğiz inşallah
hayırlı olsun, güle güle kulanın
Ben de istiyorum evde ama gürültü yapıyor mu?
Tesekkür ederim canim,Cok test edemedim cocuklar fitsat vermedi ama rahatsiz eden bi gürültüsü yok,kosu bandi daha grültülü mesela orda ayaklarda gürültü cikariyo bunda sadece aletten sürme hizina göre biraz ses geliyo

Canim ben ikinci el aldim 80 euroya
ay alt tarafı eliptik 600 tl ne yaw. Bizim burda ikinci el 150 200 e bulunur vallahi yaşasın letgo ama bizim evde yapacak adam yok tabi, kolay gelsin canim
süper bir şey bu tebrik ederim canım
Daha iyi rakamları da göreceğiz inşallah
hayırlı olsun, güle güle kulanın
Ben de istiyorum evde ama gürültü yapıyor mu?
Cok saol canım ya inşallah. Hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. Rabbım yardımcımız olur inşallah

Canim ben ikinci el aldim 80 euroya
güle güle kullan canım. hayırlı olsun.
Hamd olsun canim , psikolojikmen cok iyi degilim 1 2 güne gecer insallah, diyette bi aksama yok sükür tarti iniste
çok sevindim. ben bugün yine artıydım. menüler belli. bir duraklama oldu. 2 gündür wc de yok tabi. o da etkilidir. bakalım

sahur yok
iftar 10 15 tane mercimek köftesi 5 6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
sonrasında 1 çikolatalı kek 1 çikolatalı gofret ve 2 avuç çekirdek sınırsız çay keyif keyif

Aman Allahım neler goruyorum hangisine bakam 15 tane mercimek köftesinden bisi olmaz şahsen ben ramazanda 4 5 defa yaptım . Çok fazla yedim. Çikolatalı kek yanında neden çikolatalı gofret olar belli mutluluk hormonu salgilamis. Kız bende yedim dün gece Ülker gofret ne zamandır yemiodum. Onun üstüne ceza bir litre daha su içtim.

Kızlar geçen cuma ölçüm yapmadık bu cuma yapıyoruz degılmi.
Bu arada cumaya kadar halam gelirse bugünkü kilomu baza alıp yazicam.

1 buçuk haftanın üzerine yedim valla sanki 1buçuk yıldır yemiyorum

Menüm

Sahur yok

Iftar
Bugdayli unsuz yogurt corbasi
Kabak yemegi
Yogurt salata

Normalde kan grubu yasaklari suan yok ama dikkat edebildigim kadar dikkat edicem yasaklara ben A grubuyum cogu sey ya yask ya nötr cokda yapilabilecek bisey degil karaciger temizliginden sonra devam edebilecegimi sanmiyorim bi süre seviye 8 i yapip birakirim sanirim ama 2 ögüne devam ekmek sadece kahviltida seklinde

benim de aslında amacım oydu. karaciğer temizliğinden sonra 2 öğün devam etmek.

benim grubumda zaten şişiren şeyler yasak. mesela buğday, süt ve süt ürünleri, kuru baklagiller vs. sadece peyniri bırakmam. ekmeği minimum yerim ben de. bazen yemem. kurubaklagilleri zaten çok yemiyorum. nohut daha uygunmuş bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…