Ben de İstanbul. Artık ikimiz çay içip fulya ya nazire yaparızaaa tabiki alirdim ama sehirler farkli cikti ben ist o izmir. sen hangi sehir
Ehehe aynen oyle yapariz ben beylikduzundeyim insallah sende ist diger ucunda degilsindir malum istanbul 2 şehir gibiBen de İstanbul. Artık ikimiz çay içip fulya ya nazire yaparız
Bu arada çayda da aroma önemlidir benim için. Eşimle bu yüzden çok tartışırdık. Sonunda çözüm olarak ona ayrı bana ayrı demliyoruz..
Selam kızlar.. Herkese mutlu bir gün oldun inşallah
Burada çocuklar saat 11.00/15.00 arası sokağa çıkabilecekler. Benim küçük sanki bugün bayram gibi heyecanlı. Birazdan çıkıp artık Allah ne kadar yol verdiyse yürütücem onuiyicene yorulsun da bir hafta yürümeyi özlemesin..
Çok erken tartıldın çünküvee maleseeff hic kilo vermemisim dun wc ye ragmen cok sasirdim vee cok mutsuzum
Kiz sen niye hergün kilo vermeyi bekliyosun,hergün kilo mu verilirvee maleseeff hic kilo vermemisim dun wc ye ragmen cok sasirdim vee cok mutsuzum
Bugün hedef sıfır kaçamak. Dün o öyle şeyler yedim ki bugün tamamen aç gezsem telafi edemem
ben veriyorum hergun vallah a hergun tartılıyorumKiz sen niye hergün kilo vermeyi bekliyosun,hergün kilo mu verilirböyle yaparsan diyeti cabuk birakirsin demedi deme
Cok abarttın canım. Hadi ödül desek 2 ödül aynı anda yapılmazpazartesi 58.4 tü bugün 59.8. üstelik tuvalete de çıktım
keşke abartmasaydım şimdi pişmanlık yaşıyorum
Bazen insanin abartiği dengeleyemediği günler oluyo..zaten sen yolun başindasin..dengelersin kafana takma.ve hergün tartilma..yoksa çabuk pes edersin moralsizlikten..pazartesi 58.4 tü bugün 59.8. üstelik tuvalete de çıktım
Seytan doldurur dikkat etBizde bugün çıktık 1.5 saat falan bisiklet sürdü oğlan sonra tür attıkİyi geldi.
Şimdi baklava yapıcam hazır yufkadan oğlan çok istiyor haftalardır.
Bezelye yemeği yapıcam bulgur pilavım var.
Evet bugünlük duamı ediyorum. Allahım baklavanın gazabından korusun beni
Şerbetli tatlilar benim en sevdiğim tatlilar ama ne yazikki en ağir olani..o yüzden ben bi çözüm bulmam lazim şerbeti için....daha sağlikli ve hafif şeker alternatiflerini denicem...birkeresinde baklava yapmiştim..şerbetini erytrit den yapmiştim ama hem acimsi oldu tadi hemde kristalleşmişti şurubu..birde xylit veya xucker ile denicem..türkcede adin ne bilmiyorum...Bizde bugün çıktık 1.5 saat falan bisiklet sürdü oğlan sonra tür attıkİyi geldi.
Şimdi baklava yapıcam hazır yufkadan oğlan çok istiyor haftalardır.
Bezelye yemeği yapıcam bulgur pilavım var.
Evet bugünlük duamı ediyorum. Allahım baklavanın gazabından korusun beni
O890 haklısın canım ben akşam cok az yemek yedim 1 kase yeşil mercimek yemegi 2 turşu.Günaydin kizlar....tartida umduğunu göremeyrnler ekmeği azaltsin veya hiç yemesin ben yemiyorum mesela..ekmek yerine daha sağlikli yiyecekleri tercih ediyorum ve doyuyorum..çiğ çerez sebze yoğurt peynir yumurta gibi...birde üst üste tatli olmasa iyi olur...kek üstü çikolata gofret...baklava yaninda çikolata kapli dondurma..çok ağir ..sonraki gün değil bu kadarini bünye ancak bikac güne eritir..yazik etmeyelim kendimize..birde toksin vücudumuza birikiyo yerleşiyor..onu temizleyip arinmasinada ayri bir emek ve zamana ihtiyaci var bünyemizin...bu demek oluyorki ya kilomuzda artiş oluyor veya duraklama
O. 0890 neki klavye şaşırdıO890 haklısın canım ben akşam cok az yemek yedim 1 kase yeşil mercimek yemegi 2 turşu.
Ama avuç içi kadar pide yemek bugun artı yı gösterdi hemen ki dünkü 20
Bin adım dan sonra kesin eksi bekleyen ben o pide hemen artı olarak
Bende artı gelsin tokadı yapıştırıyım diye bekliyordum.pazartesi 58.4 tü bugün 59.8. üstelik tuvalete de çıktım
Iftarda ve sahurda protein ve sağlıklı yağlara ağırlık verOruc beni etkilemeye başladı tansiyonum 9 6 larda geziyor sadece yemek yapabiliyorum. Okul açık olsa çalışsam napacaktım bilmem. Evde böyle halsiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?